2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
عزیزم من 6 هفته هماتوم داشتم که با استراحت جذب شد، منم آن تی رفتم خداروشکر خوب بوو جواب غربالگری هم ...

عزیزم خداروشکر که همه چی خوب بوده.ازمایش برای هفته ی ۱۶ یا سونو؟من فکرمیکردم تا هفته ی ۱۸ چیزی نداریم دیگه

اره منم هرجا سرچ کردم هماتوم با استراحت حل میشه

عزیزم شیاف یا امپول برای هماتومت نداشتی؟

استراحتت در چه حد بود؟مطلق؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من 6 هفته هماتوم داشتم که با استراحت جذب شد، منم آن تی رفتم خداروشکر خوب بوو جواب غربالگری هم ...

نگران نباش،ان شاالله که مشکلی نیست.دعا کن منم تا سونوی بعدی هماتومم دفع یا جذب شده باشه و جفتم رفته باشه بالا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا من hcgمیزنم بی بی فایده نداره 😂 میرم مستقیم ازمایش ولی کاش بتونم تا هفته دیگه سه شنبه صبر ...

جاي هپارين منم ورم كرده كبود شده طبيعيه نترس، تپش قلب هم از علائم بارداريه✨ آزمايش منو برا روز ١٢ انتقال تاريخ زده

دكترتون كيه؟ منم ازش خواهش كردم هاش سي جي بده نداد

...
مینویی جون ذخیرت چند بود ؟و چه امپولایی داشتی با چه دوزی؟

چهار دهم بود.

گونال اف ده روز 4بار 75 تا میزدم در هر  روز

روزی یکی هاش ام جی تا همون ده روز

سه روز اخر روزی یکی ستروتاید

اخرشم دوتا هاش سی جی با هم زدم

تخمک 4تا داشتم که دوتا جنین شد.یکی خوب یکی متوسط.دوماه دیگه انتقاله

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه ها بعد پانکجر بمن گفتن برو دوماه دیگه بیا.تو این مدت مگه دارویی چیزی نباید میدادن؟یا مثلا قرص جلوگیری برا اماده شدن ضخامت خوب اندومتر؟؟؟؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عالئمتون چی بود ؟

عزیزم من تا روز 8کاملا عادی بودم..از روز 9حالت شدید پریودی گرفتم با درد سینه.و دردتو استخون کشاله رون...البته بگم انتقال قبلمم هم ک منفی شدحالت پریودی داشتم داشتم ولی از همون روزای بعد انتقال...زیاد ذهنتو درگیر علائم نکن..چون خیلی از علایما بخاطر امپول و شبافا هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها بعد پانکجر بمن گفتن برو دوماه دیگه بیا.تو این مدت مگه دارویی چیزی نباید میدادن؟یا مثلا قرص جل ...

به منکه گفتن ال دی بخوربعد بیا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت برم عزیزم خداروشکر  گفت خوبه فقط جفت یه مقدار پایینه، تا اینجاش خدا کمک کرده ان شاالله ب ...

ان شاءالله این نه ماه و به سلامت بگذرونی و نی نی گلت سالم بیاد بغلت😍

حق میدم بهت عزیزم این لحظه قسمت همه منتظرا 🙏🙏

خدا جونم شکرت...
ان شاءالله این نه ماه و به سلامت بگذرونی و نی نی گلت سالم بیاد بغلت😍 حق میدم بهت عزیزم این لحظه قس ...

سلام زيزي خوبي؟ شما با دكتر پادمهر جراحي اندومتريوز شدي و بعدش پانكچر شدي؟ از كيفيت تخمكا راضي بود دكتر؟ عملتون سخت نبود؟ اندومتريوزتون كجا بود؟

...
سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

به به مبارکه😍😍هماتوم و این حرفها که تاییدیه بارداری برای ماها😂😂اصلا نگران نباش اون کاری به تو و نی نی نداره فقط اگه لکه بینی داشتی نگران نباش میدونی مال اون هماتومه. 

جاي هپارين منم ورم كرده كبود شده طبيعيه نترس، تپش قلب هم از علائم بارداريه✨ آزمايش منو برا روز ١٢ ان ...

من دکتر نعمتی هست 

بدن من خیلی الکی به امپولا واکنش نشون میده

خب منم دوازدهم میرم ازمایش ایشالله که دوتامون دست پر برگردیم

عزیزم من تا روز 8کاملا عادی بودم..از روز 9حالت شدید پریودی گرفتم با درد سینه.و دردتو استخون کشاله رو ...

اره عزیزم

من فعلا تپش قلب دارم

پاهامم یکم ضعف میره 

انشالله که خیره 

اره بع علائم نیست

اینام نن برا دلخوشی میمرسم

بس بیکارم سرم و گزم کنم 😁

به به مبارکه😍😍هماتوم و این حرفها که تاییدیه بارداری برای ماها😂😂اصلا نگران نباش اون کاری به تو و ...

مرسی عزیزدلم.ان شاالله قسمت خودت به زودی.اره وقتی رو برگه ی سونو خوندم هماتوم سریع یاد تاپیکمون افتادم به شوهرم گفتم هیچی نیست بابا طبیعیه😂ولی خودم بیشتر نگران جفتمم که گفت پایینه.ان شاالله همه چی حل شه و به زودی معجزه ی خدارو توی دلت حس کنی.😘

ان شاءالله این نه ماه و به سلامت بگذرونی و نی نی گلت سالم بیاد بغلت😍 حق میدم بهت عزیزم این لحظه قس ...

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای قشنگ😘

الهی آمین...

الحمدالله❤