2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
اره عزیزم منم تو اینترنت راجع بهش که سرچ کردم بیشتر برای ورزشکارا بود ولی بیشتر مقالات نوشته بود که ...

من شنیدم تو همین سایت به یکی دو‌نفر داده بود دکترشون، یکیشون فک کنم نازنین بود اسمش که اسم دقیقش یادم نیس صدا بزنیم شما سوالتو بپرسی

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارك باشه خاكستري جون به سلامتي ، عزيزم نگران نباش جفت پايين با استراحت حل ميشه و هماتوم يا همون خو ...

مرسی عزیزدلم.اره حتما رفتم پیش دکتر درمورد امپول باهاش مشورت میکنم.امیدوارم دکترم کم کاری نکنه.راستی طول سرویکس ۳۷ خوبه؟سرکلاژ نیاز نیست وقتی جفتم پایینه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اکثرا جفتشون پایینه، نگران نباش تا غربالگری بعدی درست میشه، اگر طول سرویکست نرمال باشه، بقیه چیزا حل ...

امیدوارم واقعا تا سونوی بعدی رفع شده باشه.همش عذاب وجدان دارم میگم یعنی چیکار کردم که باعث هماتوم شده!دعا کنین همه چی خوب باشه بچه ها

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جون خب دلم شور میگیره چیکار کنم خیلی دلم میخواد زودتر متوحه بشم خیلی انگار طولانی داره میشه ر ...

منم روز ششم هییییچ علامتی هم ندارم لعنت به علائمی که تبدیل به خاطره شده و دس از سر مُخ طفل معصوم آدم ورنمیداره، منم بارداری قبلیم یه ورم جزیی داشتم‌ و بزرگ شدن سینه که حالا هرچی زور میزنم راضی کنم مُخمو که لزوما همیشه قرار نیس علایم مشابه داشت ولی امان از دست مغز لج باز که راضی نمیشه تازه از روز سوم دنبال ورم و بزرگ شدن سینه ست بی ادب🤨سه روزه منو دق داده از سه انتقال نامیدم میکنه، الهی که ایندفعه مثبت میشدم تا عکسش بهش ثابت شه و ضایع شه بلکه ورمه رو بیخیال شه و دنبال گنده شدن سینه هم نباشه😐خدااااااااجاااانمممم

...
منم روز ششم هییییچ علامتی هم ندارم لعنت به علائمی که تبدیل به خاطره شده و دس از سر مُخ طفل معصوم آدم ...

دختر حالا زوده برا علایم

حساب کن ببین چند روز بعد لز دوره ماهانه باید بگذرع یعنی یک ماهمون بشه بعد نشونه نشون بدع 

این چیزام برا دلخوشی ه عزیزم

سیته درد نباشه که خیلی بهتره 😁

مرسی عزیزدلم.اره حتما رفتم پیش دکتر درمورد امپول باهاش مشورت میکنم.امیدوارم دکترم کم کاری نکنه.راستی ...

طول سرویکس خوبه، زیر 30 سرکلاژ میکنن، برای من 23 بود، سرکلاژ کردم

🤨😁😅فکرای پلیدی در سر داری ایا؟ صبح میخواستم بپیچونم برم بیبی چک بخرم موقعیتش فراهم نشد😁😅☹️

نه بابا من hcgمیزنم بی بی فایده نداره 😂

میرم مستقیم ازمایش

ولی کاش بتونم تا هفته دیگه سه شنبه صبر کنم کع بشع 14 روز

یهو خیالم راحت بشه

دلمم اروم بگیره

من مشکل الان

ورم جای هپارین ا و تپش قلبمه ؟

خطرناک که نی ؟

سلام عزیزم.من صارم میرم..صارم هزینه هاش یه خرده بالاتر از مراکز دیگه س.ولی نظم و ارامشش رو هیچ جای د ...

ممنونم ساراجان خیلی لطف کردی عزیزم😘😘 شما انتقال داشتین؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

عزیزم من 6 هفته هماتوم داشتم که با استراحت جذب شد، منم آن تی رفتم خداروشکر خوب بوو جواب غربالگری هم دیروز آماده شد بردم دکترم.،گفت هردوتا خوبن، دیگه برای هفته 16 یه آزمایش نوشته و هفته 18 هم انومالی، فقط چند روزه کمردرد دارم خیلی نگرانم