2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام دوستان اینجا هیچ کس تا حالا تو سیکل ای وی افش داروی سوماتروپین یا همون هورمون رشد استفاده کرده ...

عزیزم منم نشنیدم کسی این دارو رو استفاده کرده باشه ولی خوب وقتی دکترت تجویز کرده جای نگرانی نداره گلم.این همه ورزشکارا استفاده مداوم میکنن..حالا شما که واسه درمان میخای مصرف کنی..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به من نگفت هماتوم.گفت جفتت خونریزی داره اما حال جنینت خوب خوبه.حرکاتش نرماله.ضربان قلبش خوبه.همه چیز ...

عزیزم ترس نداره ک...💙 منم خونریزی داشتم هماتوم بود یا جفت نمیدونم. اما فقط و فقط استراحت...

هم برای جفت پایین  هم هماتوم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم نشنیدم کسی این دارو رو استفاده کرده باشه ولی خوب وقتی دکترت تجویز کرده جای نگرانی نداره گل ...

اره عزیزم منم تو اینترنت راجع بهش که سرچ کردم بیشتر برای ورزشکارا بود ولی بیشتر مقالات نوشته بود که بهتره مصرف نشه یا اینکه اصلا برای خانوما تجویز نکنن و از این خرفا

ولی من چاره ای ندارم یا باید وسط سیکل با این همه هزینه داروهامو مصرف نکنم یا اینکه مجبورم ادامه بدم

اره عزیزم منم تو اینترنت راجع بهش که سرچ کردم بیشتر برای ورزشکارا بود ولی بیشتر مقالات نوشته بود که ...

باانرژی مثبت ادامه بده.اصلا فکر بد نکن راجع به داروهات.همه ی داروها عوارض دارن.بخاهیم راجع بهشون تحقیق کنیم اصلا باید وارد این پروسه نشیم.

بدون استرس داروهاتو استفاده کن عزیزم ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

بسلامتی عزیزم خداروشکر ک همه چی خوب بوده 

به به دخملی😍...نگران نباش جفت پایبن وهماتوم با استراحت حل میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

خاکستری جان منظور از هماتون همون فیبروم؟ ان تی چند بود عزیزم؟ ان بی دیده شد/ اینا رو بهتون نگفت؟

بچه هامرسی از همتون.ولی اخه هماتومم بزرگ نیست؟من سرچ کردم واسه بقیه ۱۵ میلیمتر اینا بود.مال من ۵۰ میلیمتر هست!دروغ‌چرا!میترسم یکم...گفت جفتت پایینه.طول سرویکس هم ۳۷ بود.بچه ها بنظرتون امشب برم پیش دکتر یا صبر کنم تا پس فردا که جواب ازمایش اماده میشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جان منظور از هماتون همون فیبروم؟ ان تی چند بود عزیزم؟ ان بی دیده شد/ اینا رو بهتون نگفت؟

هیچی درمورد ان بی نگفت.ولی خودم تیغه ی بینی رو توی مانیتور دیدم

نه فکرکنم هماتوم فرق داره عزیزم.هماتوم لخته ی خونه که یا جذب میشه یا دفع‌‌...

ان تی هم ۱/۵ بود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر انصاری پور ذخیره تخمدانم کمه  همراه با بقیه داروهای سیکل این آمپول هم رو هم داده

همه ی داروهایی که برای آی وی اف بهمون میدن اگه قرار باشه ادانه دار باشن خطرناک میشن ،آمپول سوماتروپین برای رشد یا ورزشکارا برای عضله سازی استفاده میکنن 

دکتررشما حتما صلاح دونسته و دوزای کم جای نگرانی نیست،این آمپول سلولها رو جوانسازی میکنه  و حتما تاثیر مثبت روی تخمدان داره ،نگران نباش فقط موقع شروع داروها آب زیاد بخور ،راستی  قرص آ اس آ بهت داده؟

[QUOTE=88214052]متاسفانه دکتر من اصلا توضیحی در مورد داروها نمیده.....چون همه چی دست منشی داخلیه اونم واقعا حوصلش نی ...[/QUOTE

چه بد، کلی هزینه و استرس متحمل میشیم، دکترا هم از این طرف اذیت میکنن، به من گفتن زیر جلدی، گفتم یعنی چی، گفت یعنی هم میشه تو بازو هم تو شکم هم تو رون زد، برا همین چون آمپول شکمی داشتم تو بازو زدم، نه عزیزم، آروم تزریق میشه درد نداره زیاد، ان شاالله همه نتیجه بگیریم و پایان شیرینی در انتظارمون باشه🙏

هیچی درمورد ان بی نگفت.ولی خودم تیغه ی بینی رو توی مانیتور دیدم نه فکرکنم هماتوم فرق داره عزیزم.هما ...

مبارك باشه خاكستري جون به سلامتي ، عزيزم نگران نباش جفت پايين با استراحت حل ميشه و هماتوم يا همون خونريزي پشت جفت هم فقط استراحت ميخواد ، من هم جفتم پايين بود ولي يك مدت استراحت كردم ديگه توي آنومالي بالا رفته بود فقط از دكترت بپرس اگر لازم هست شايد آمپول پرولوتون لازم داشته باشي من تا ٢ ماه هر هفته يكي ميزدم ولي بعدش ديگه قطع كردم .

اکثرا جفتشون پایینه، نگران نباش تا غربالگری بعدی درست میشه، اگر طول سرویکست نرمال باشه، بقیه چیزا حله

عزیزم خیلیا علائمشون 6 هفته به بعد شروع شد بعضیام تا آخرش بی علامت بودن و اولین علامتشون بزرگ شدن شک ...

آنا جون خب دلم شور میگیره

چیکار کنم

خیلی دلم میخواد زودتر متوحه بشم

خیلی انگار طولانی داره میشه روزهام

خودم سر بادراریم

صبح ا تو خواب ضعف میکردم

و خیلی میخوابیدم الان برای این خیلی زوده