2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046618 بازدید | 684533 پست
🔊 من یه سوال دیگه دارم خجالت کشیدن آنا جون رو صدا کنم🤕 به من گفتن بین 6 تا 8 برم برا سونو ؛ دکتر ...

من روز6 رفتم.مریم جون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بالاخره امروز روز دکتر شد.....سونو کی داری؟

اره روزش رسیدبالاخره 😁...الانم هر چ میزنگم جواب نمیدن ک ببینم چ ساعتی برم😐سونو هم خودش انجام میده دیکه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز سونو چی باید انجام بدی؟

وقت دارم...هم.ازمایشتم رو نشون بدم..هم دوهفته پیش ک رفتم گفت ی کوچولو ضربانش ضعیفه..بیا دوباره چک کنم

دو روز بعدش باز تکرار کردی؟پس منم 6 برم

اره..دبگه از روز 6ب بعدهر دو روز یا فوقش 3روز سونو میشدم

🔊 من یه سوال دیگه دارم خجالت کشیدن آنا جون رو صدا کنم🤕 به من گفتن بین 6 تا 8 برم برا سونو ؛ دکتر ...

مریم جون خیلی فرقی نمیکنه میخوان شرایط رشد تخمک ها رو ببینن دو روز اونقدر تاثیری نداره 

سلام دوستان من امرور روز پتجم انتقالم از کی نشونه و علامت میبینم.چندم برم ازمایش ؟ دیشب تا حالا یکم ...

عزیزم استرس اصلا برا اون فسقلا خوب نیستا...من 7روز اول هیچ علامتی نداشتم کاملا عادی بودم

انشالله خوش خبر میایی و خیالت راحت میشه

ممنونم عزیزم..انشاءالله🙏بادعای خیر شما دوستای گلم

313# عزیزم چی شد رفتی سونو....

عزیزم، بله رفتم، سونو شدم ولی اصلا نگفتن چیزی بهم، فقط گونال گفتن تا فردا به جای 150 واحد 100 واحد بزن تا روز دوشنبه و آمپول اولگاترون هم صبح ساعت 9 زیر جلدی تزریق کن که من تو بازو زدم، دارو هم که همون قرص دگزا متازون تا روز 14 و ویتامین دی هم هفته ای یکبار ادامه بده و سه شنبه هم بیا سونو مجدد، شما الان چی مصرف میکنید؟ روز چند باید برید سونو؟