2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
وای آره خیلی ناقلان..... 

سلام تورک آنا.به خاطر یه مشکل ژنتیکی که شوهرم داره.اسپرماش بدون حرکتن با مورفولوژی صفر.رفتم یه دکتر خوب تو تبریز گفت باید آی وی اف بشی.رفتم ولی جنین ها اصلا رشد نکردن برا انتقال.بعدش دوباره به شوهرم دارو داد برا سه ماه.بعدش رفتیم آزمایش هیچ تغییری نکرده بود.دیدم انگار این دکتر نمیتونه کمکی به ما بکنه.تصمیم داریم بریم یزد پیش دکتر افلاطونیان.حتما با بیمارایی برخورد کرده که مشکل شوهر منو داشتن و یه جواب قطعی بهمون میده و الکی وقتمونو تلف نمیکنه.همین.

دیگه نمیدونم چندماه پیش چه سوالی داشتم که شمارو ریپلای کرده بودم ولی خبری ازتون نشد.به هرحال ممنونم از اطلاع رسانیتون.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها امیدوارم همتون مامان بشید و فرزندان صالح و سالم به دنیا بیارید ی سوال دارم من میخوام برم ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

عزیزم ذخیرت خوبه نگران نباش..... 

بعد ال دی معمولا 3 الی 7 روز بعد آخرین قرص نهایت ده روزه پریود میشی دقیق نمیشه گفت بدن با بدن فرق داره اصولا کسی که تو سیکله هر روزی بخوایی برات نوبت میدن..... 

چون برنامت دست خودت نیست که از قبل نوبت بگیری..... 

برا ما اینطور بود که پریود که می‌شدیم یکی از روزهای اول تا سوم پریودی زنگ میزدیم بهمون  نوبت میدادن یعنی فکر نکنم مجبور باشی از قبل وقت بگیری.... 

گودر اینوفولیک من نداشتم این مکمل جدیدتر برا تقویت تخمدان و کلا تو سیکل خیلی از دوستان داشتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای چه بد  چجور تز میداد خدا بهم رحم کنه 😔😔😔😭😭😭😭

شایدم من اشتباه میکنم..... 

به هر حال مهم اینه بهت گفته شرایطت خوبه از این دید به حرفاش نگاه کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها امیدوارم همتون مامان بشید و فرزندان صالح و سالم به دنیا بیارید ی سوال دارم من میخوام برم ...

ذخیرت خوبه.

ال دی میخوری یک ماه.بعدش پری میشی.هر کس یه جوریه.من زودتر از یک هفته پرس شدم.

ولی زمانش اصلا معلوم نیست.

همون روز ک پری شدی زنگ بزن برای فرداش بگیر.

البته ما میگفتن ۳ پری هم میتونین بیاین.

راستی چرا و چند ماه کلومیفن خوردی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

@خاکستری    

کجاااایی دختر بیا خبر بده از خودت...رفتی غربالگری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شایدم من اشتباه میکنم.....  به هر حال مهم اینه بهت گفته شرایطت خوبه از این دید به حرفاش نگاه ک ...

ایشالله آنا جون نتیجه بگیرم

امروز روز چهارممه 

از خدا خودش خواستم دستم رو بگیره

سلام بله  پرئود شدم 🤗 خیلی ناراحتم دکتر گونال ننوشته🙁بعدم از امروز باید شروع کنم دارو رو دی ...

مریم جون نگران نباش عزیزم حتما لازم نبوده من با سینال اف هایپر شدم ۲۵ تا هم تخمک ازم گرفتن 

توکل به خدا کن ان شاءالله با همین دارو ها جنینای تپلی برات تشکیل میشه😍😍😘

خدا جونم شکرت...
آنا جون من امروز خراش اندومتر داشتم و واقعا دردش بیش از حد تصور بود  خدایا جواب اینهمه درد و ا ...

ان شاالله بامثبت شدنت همه این دردها ازیادت میره.

میتونم بپرسم دکترتون کیه وچقدرهزینه برای خراش ازتون گرفت؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام تورک آنا.به خاطر یه مشکل ژنتیکی که شوهرم داره.اسپرماش بدون حرکتن با مورفولوژی صفر.رفتم یه دکتر ...

عزیزم نمیدونم مشکل ژنتیکیتون چیه اما همسر منم مورفو و تحرکش صفر شده بود با مکمل و خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها شرایطت بهتر شد و ما پنج جنین عالی داشتیم و انتقال دادم و + شدم.... 

اورولوژ همسرم ا م ی ر ج ن ت ی بود..... 

اگه تهران بتونین بیایین ویزیت بشین شاید شرایط همسرت بهترم بشه..... 

بعدشم سورپرایز شدیم و بعد دخترم دوباره طبیعی باردار شدم..... 

پس انشالله شمام جواب میگیرین..... 

عزیزم حضور ذهن ندارم اما من معمولا همه پستهارو میخونم و جواب میدم احتمالا از قلم افتاده و ندیدم معذرت میخوام.... 

ایشالله آنا جون نتیجه بگیرم امروز روز چهارممه  از خدا خودش خواستم دستم رو بگیره

به لطف خدا انشالله جواب توپ و خوشگلی میگیری..... 

ممنون از دوستای خوبم❤️❤️مرسی که با حرفهای قشنگتون دل ادمو گرم میکنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻 پروسه درمان من از ط ...

آزی جونم.خیلی ییییی ناراحت شدم ازمنفی شدنت،اصلا دلم گرفت ناجور.اماازخدابرات معجزه غافلگیرانه ش ر میخوام.الهی طبیعی باردارشم و دل خودت وخانوادت شاد شادبشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم از نظر انعقادی چک شدی؟  شاید تو بحث خونرسانی مشکل هست....  ورزش پیلاتس هم خوبه.... ...

نه عزیزم چک‌نشدم 

اسم ازمایش چی هست خودم بگم برام بنویسن عزیزم 

پیاده روی که خیلی میکنم 

۴۰ کیلو هم وزن کم کردم عزیزدلم

من مامان شدم🥲
نه عزیزم چک‌نشدم  اسم ازمایش چی هست خودم بگم برام بنویسن عزیزم  پیاده روی که خیلی میکنم& ...

نسخه 3 و 4-5 تا آیتم از نسخه 4 انعقادی هستن.... 

اینا و چک کن ممکنه مشکل انعقادی داری و نمیذاره خوب خون به رحمت برسه..... 

ایمنیارو چک کنی دیگه خیالت راحتتره..... 

کلا اگه بتونی نسخه 3 و 4 رو انجام بدی خیلی خوبه..... 

اما انعقادیا همون 3 و چند تای اول از نسخه 4 هستن..... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.