2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
سلام دوستان ببخشید بهم منوپیور ایرانی دادن همون اچ ام جی یخ هم باهاش هست تا خونه ببرم راهم دوره چ ...

خودتم میتونی بزنی،شوهرتم،زدنش راحته.فقط باید خیلی آروم تزریق شه ویکدفعه تزریق نشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونم عاشق داشتن بچه های زیادی اما شرط اول اینه که تنت سلامت باشه و بتونی برا بچه هات مادری ک ...

حرفت کاملا متینه. دیگه همه ی تلاشمو میزارم برای طبیعی. هرچی خدا بخواد همون میشه

بله بدون بیهوشی  گفتن خراش خیلی شانسو بالا میبره  دکترمم گفت نیاز به بیهوشی نیست وگرنه عم ...

سلام عزیزم خوبی فدات شم 

منم قراره هیسترسکوپی و خراش اندومتر داشته باشم 

البته با بیعوشی 

اوضاع الانت چطورع 

چطور بدون بیهوشی برات انجام دادن؟؟؟؟

من مامان شدم🥲

خانما سلام 

من ضخامت اندومترم پایین و الان ۶ سال که منتظر بچم 

و دو باری ای یو ای منفی داشتم 

دکتر بهم گفته هیسترسکوپی انجام بدم و خراش اندومتر 

علت ناباروریم ناشناختس

من مامان شدم🥲
سلام عزیزم خوبی فدات شم  منم قراره هیسترسکوپی و خراش اندومتر داشته باشم  البته با بیعوشی ...

سلام عزیز

من یک فیبروم‌بزرگ داشتم  ۸ ماه پیش هیتروسکوپی و میمکتومی همزمان شدم و گفتن دیگه هیسترو لازم‌نیست واسه خراش تنها هم بیهوشی نمیدن

الان گاهی زیر دلم‌تیر میکشه ولی وقتی داشت انجام میداد مردم دیوارو چنگ میزدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آزي جون خدا رو بي نهايت جاي شكر داره كه يه نور چشم داري خدا خودش برات حفظش كنه، منفي شدن خيلي س ...

راستش عزیزم من خیلی اطلاعی درباره این موضوع ندارم برای منم موقع انتقال گفتن که دیواره سلولی ضخیم بوده و برات هچینگ انجام دادیم ولی بعدش اصلا پیگیر نشدم و سرچ نکردم که چی بی چیه؟در مورد اسیب به تخمدان هم خیلی بعید میدونم مگر در شرایط هایپر شدن و تورم که خب باعث فشار امدن به تخمدان ها میشه  به نظرم بیخیال سرچ کردن در این موارد بشو. تو دیگه الان نی نی رو داری فقط ازش مراقبت من و نزار بهش استرس وارد بشه. 

سلام بچه ها امیدوارم همتون مامان بشید و فرزندان صالح و سالم به دنیا بیارید ی سوال دارم من میخوام برم ای وی اف انجام بدم ذخیرم 2.48 هس آیا ذخیرم خوبه یابد؟ هنوز آزمایشم نشون دکتر ندادم دکتر جدیدم من روسونو کرد گفت ذخیرت پایین هس وبرام آزمایش ذخیره نوشت که این عدد نشون داد ومورد دوم من الان دارم قرص مصرف میکنم به خاطر مصرف کلومفین که باعث کیست شده فک کنم قرص جلگیری میخورم بعد قرص تموم بشه سریع پری میشم؟ چون برای سونو.. باید دوپری برم قبلش باید نوبت بزنم نمیدونم برای چ روزی بزنم  و بعد اینکه آیا قبل وارد شدن به مراحل ای وی اف به شما دارویی دادن به من پودر اینو فولیک دادن نظرتون درمورد این پودر چیه؟ 

...... 
سلام دوستان ببخشید بهم منوپیور ایرانی دادن همون اچ ام جی یخ هم باهاش هست تا خونه ببرم راهم دوره چ ...

عزیزم منوپیور یا منوتروپین؟ 

در کل بله با یخ میتونی ببری چقدر راحت دوره شهرستانی؟ 

والا برا منو همسرم آمپولمو میزد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله بدون بیهوشی  گفتن خراش خیلی شانسو بالا میبره  دکترمم گفت نیاز به بیهوشی نیست وگرنه عم ...

عزیزم دکتر من خراش رو حین هیسترو میده بدون بیهوشی تجربشو ندارم اما شنیدم دوستان میگن درد داره اما چقدر درد نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حرفت کاملا متینه. دیگه همه ی تلاشمو میزارم برای طبیعی. هرچی خدا بخواد همون میشه

بهترین کارو میکنی..... 

انشالله حداقل به دختر و پسر تو راه داری..... 

اول یه دختر ناز بعدشم به پسر مامانی..... 

خانما سلام  من ضخامت اندومترم پایین و الان ۶ سال که منتظر بچم  و دو باری ای یو ای منفی د ...

عزیزم از نظر انعقادی چک شدی؟ 

شاید تو بحث خونرسانی مشکل هست.... 

ورزش پیلاتس هم خوبه..... 

آب زیاد بخور..... 

پیاده روی داشته باش..... 

انشالله به زودی جواب میگیری.....