2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
خاکستری جان ذهن تو همه چی رو مدیریت‌ میکنه. خوب فکر کنی خوب پیش میره.  جنین طفلی من داره میشه ...

درست میگی رویا جونم.چشم سعی میکنم فقط فکرای مثبت کنم.فردا قراره اگه دکترا برگشته باشن برم سونو.خیلی برام دعا کن عزیزدلم

راستی وروجک توام ان شاالله سالم میاد بغلت و خیالت راحت میشه.عزیزدلم فسقلیای ما قوی تر از این حرفان.کار درستو تو میکنی که فقط مثبت فکرمیکنی.سعی میکنم مثل خودت باشم😘 هرچند میدونم اقا پسرمون حالش خوب خوبه.❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو فاستون نوعی پروژسترونه. ایزوپرین برای انقباضه. اگه انقباض و درد داشته باشی میدن منم بعد قطع استر ...

من اصلا نمیدونم انقباض دقیقا چه شکلیه.اون اوایل گاهی وقتا واژنم یه تیر کوچیک میکشید یا دردای دل و جای دیگه.اما ثانیه ای بود.بعدش خوب میشدم

اما تازگیا اینجوری نشدم...گفتم اگه ضرری نداره که برای جلوگیری از زایمان زودرس و سقط بخورم...ولی دکترم گفت ایزوپرین معمولا ماه های اخر میدیم.گفت‌اگه درد داشتی دوفاستون بخور.که من نخریدمش اصلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری فقط یه چیزی بهت بگم. سه ماه رو بگذرونی اصلا یهو همه دردا و گرفتگی ها قطع میشه. یعنی اصلا میش ...

افرین دقیقا

اصلا یادم میاد روزای اول انواع دردا رو تجربه کردم.اما از ترس نگران شدن مامانم هیچی نمیگفتم.میومدم اینجا میپرسیدم یا نت سرچ میکردم...خدای مهربون خودش هوای فسقلیامونو داشته باشه❤ ان شاالله فندق تو هم صحیح و سالم میاد بغلت  و میای اینجا میگی حرف همه ی دکترا الکی بود😚

انشالله بسلامتی عزیزم مامان شدنت مبارک😍  آی وی اف انجام دادی ؟ سخت نبود عمل پاکنچروانتقال؟ پی ...

عزیز دلم نه اصلا هم سخت نیست

مهم روحیه است که باید محکم بلشع

من با تنگ بودن دهانه رحم

خیلی راحت انتقال دادم

عزیزم سعی کن فقط ارامش داشته باشی و از تک تک لحظه هات لذت ببری. و ب خودت سخت نگیر الان خودتو مامان ب ...

ارامشم بد نیست و خس خاصی ندارم 

ولی از همین ناراحت میشم میگم نکنه نشه 

ابروم جلو شوهرم بره 😔

بسم الله الرحمن الرحیم  سلام منم روز چهارممه توکلت علی الله شما اصلا بلند نمیشی از جات؟ امپو ...

نه من علامتی ندارم

منم پا میشم یکم راه میرم 

یا روی مبلا پای تلویزیون میشینم

یکم قدم میزنم

و فقط هم میخورم

اصلا حس خاصی ندارم به بارداری و علامتی ندارم

من آمپول hcgدارم هر سه روز روز انتقال یکیش زو زدم فردا هم دومی رد بزنم

پنج تا دیکه هم هست

هپارین هم دارم روزی دوتا خودم میزنم

امپول پروژسترون برام ننوشتن چون حساسیت شدید دارم بهشون

شبی یک شیاف

استرادیول روزی دوتا

اسپرین یکی

فولیک اسید

پردیزلون هم روزی چهارتا

د3

روزی یکی

بسم الله الرحمن الرحیم  سلام منم روز چهارممه توکلت علی الله شما اصلا بلند نمیشی از جات؟ امپو ...

من پتو هم بر میدارم

یا دستم رو دراز میکنم

یا میشنمم میترسم

یا معذرت دسشویی میرم

میگن میرید دسشوی با اب گرم هم خودتون رو نشورید

خدا کنه این ده روز زود تموم بشه 😭😭😭

انشالله بسلامتی عزیزم مامان شدنت مبارک😍  آی وی اف انجام دادی ؟ سخت نبود عمل پاکنچروانتقال؟ پی ...

عزیزم منم خیلی برا دکتر دو دل بودم

انقدر فکر کردم

اخرم رفتم پیش دکتر خودم که از همه جیزم خبر داشت و دلسوزم بود

و مهربون

انشالله که بگیره 

دکتر من فامیلش نعمتی هست

نازی جون شما تو دوران بعد از انتقال علایمی نداشنی؟ مثل بزرگتر شدن سینه؟

سلام مجدد. علایم داشتم الان زیاد یادم نیست. سینه حساس و بزرگ و دردناک شد. از هفته دوم انتقال انگار با مته دو طرف رحمم سوراخ میکردن که هی میگفتم دوقلوی. من هی میگفتم ابنجا همه لک بینی دارن من چرا ندارم. ولی خداروشکر هیچ لک بینی نداشتم. به بو شدید حساس بودم. بعد مثبت شدن مثل هبولا غذا میخورم از سفره پامیشدم میرفتم جای دیگه مینشستم همون لحظه دوباره گشنم میشد. چشمت روز بد نبینه از هفته ی 10 ویارم شروع شد که همرو بیچاره کردم تقریبا

من الان 15 هفته و 1 روزم نمیدونم چرا تیکرم اینجوری درست نیست. من یادمه سونوی قبل جنین تقریبا با جواب ازمایش خاکستری یکی بود یا خیلی نزدیک هم بود. ولی الان خاکستری از من جلوتر زده. ولی من تاریخ اخرین پریودمم درست زدم

ارامشم بد نیست و خس خاصی ندارم  ولی از همین ناراحت میشم میگم نکنه نشه  ابروم جلو شوهرم ب ...

عزیزم مگه شدن نشدن دست تو هست ک این فکرا رو میکنی..همه چی بسپار به خدا..چون فقط  خودش کارگشاست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پس انشالله +ی که من به دلم افتاده بود پیش پیش.... 

فدای دلت بشم من اینقدر ماهی که با این حرفت کلی انرژی بهم دادی

همسرمم خیلی اینبار خوشبینه 

راستی من یه کار کوچیک باهاتون دارم الان پیام میدم منتظر پاسختون میمونم😘😘🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
این دوستم یه شیاف سیکلوژست ۴۰۰ ویه آمپول پروژسترون داشته از اول حالا دکترش گفته توی ۱۱ هفتگی آمپول پ ...

عزیزم خوب دقیقا فردای پروژسترون پرولوتون میزنیم بعد فاصله میدیم..... 

پرولوتون 250 که مثلا هفته ای به بار میزنی مثل اینه پروژسترون 7 روز رو به جا بزنی ولی هر روز دز اون روز تو بدنت آزاد بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com