2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045237 بازدید | 684440 پست
سلام خاکستری جون یادته قبل مثبت شدن چ علايمی داشتی؟ ورم جزیی بدن داشتی؟ ورم دست مثلا؟؟

سلام عزیزم خوبی؟تبریک میگم مامان خانم.راستش من یه سری چیزا حس میکردم اما کلا همه چیو میذاشتم روی حساب بارداری.و واقعا به فال نیک میگرفتم.ورم دست و پا رو یادم نیست.یعنی شاید اصلا دقت نمیکردم.فقط حساسیتم به بو...تیر کشیدن تخمدان.بعضی وقتا تیر کشیدن پهلو...اینا رو داشتم ولی خب خیلی از علائم که برای بارداری بود رو من نداشتم

مثل حالت تهوع،سرگیجه،درد شکم و اینا...بدن هر ادمی با دیگری متفاوته....واسه همین بهت توصیه میکنم کوچیکترین علائمی که اومد سراغت به فال نیک بگیر و بگو نشونه ی مامان شدنمه

من ته دلم امید عجیبی داشتم.مخصوصا هفته ی اول...

ان شاالله تو هم برامون خوش خبری عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم عزیزم.....  خوب میگفتی اون موقع مشکل ایمنی و انعقادی رو نشده بود و خراشم عملا بیهوده ب ...

واقعا چی فکر میکنن رو حساب احتمالات میرند جلو و اصلا فکر نمیکنند که بیمار زمان محدود، پول محدود، انرژی و اعصاب محدود داره

نمیدونم چرا اکثر دکترا در برابر آز ایمنی و انعقادی مقاومت میکنند؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم ، خدا رو شكر خانمي ، هميشه تو يادت هستم ، ان شا الله كه به لطف خدا اين بار دردونه ات رو ص ...

فدات بشم عزیز ممنون که یادم میکنی انشاالله پسر گلت شماهم صحیح وسالم بیاد بغلت. فقط دعام کنید 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ای وی افیها رو ک نمیدونم ولی من کسانی ک طبیعی باردارشدن..دیدم دکتراشون به همه از اول بارداری میده..ن ...

نفس من رفتم داروخانه مادر داروهامو گرفتم ممنون از راهنماییت.....

دکتر سینال اف نوشته بود اما یه چی دیگه داد..گفت بهتره....گونالم داشت اما دکترم ننوشته بود😪

به نظر شما که دارو میگیرید ازش حرفاش درسته؟؟؟

از نطر انصاف که خوب بود و با وجدان

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نفس من رفتم داروخانه مادر داروهامو گرفتم ممنون از راهنماییت..... دکتر سینال اف نوشته بود اما یه چی ...

من گونال داشتم و دکترم تاکید داشت ک سینال نگیرم..اره داروهاش کلا خوب بود..ولی خیلی هم تعریف خودشون میدن دقت کردی😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شاءالله واسه ما هم پیدا بشه...شوهرم ب طور مادرزادی لوله اسپرم بر براش تشکیل نشده..😔

انشالله که نتیجه بیوپسی تون عالی باشه فقط حتما اگه بود فریز کنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام داروهای من سینال اف روزی دوتا 75 از روز 2 اچ ام جی روزی دوتا از روز 2 سیتراتاید از روز 6 روز ...

اچ ام جی برا تحریک تخمدانه..... 

ستروتاید برا مهاره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه عزیزم.ان شاالله نیازی به هیچ دارویی نباشه.ولی ماها دلمون مبخواد دکترمون نهایت توجه رو داشته باش ...

نه عزیزم همه ندارن..... 

نیاز باشه تجویز میشه..... 

من سر پسرم اتفاقا بیشتر داشتم.... 

حتی تا روزی 4 تا... 

ممنون عزیزدلم.من دوفاستونو نخریدم اصلا.گفتم شاید همون ایزوپرین گیرم بیاد!راستی گفت فمبیون هم گیرت نم ...

عزیزم ویتامین دی رو بخور اما خوب نمیدونم کی خوبه ولی فکر کنم طبق نظر دکترت باید بخوری اون بهتر میدونه..... 

من هیچ وقت قرصشو نخوردم..... 

نفس من رفتم داروخانه مادر داروهامو گرفتم ممنون از راهنماییت..... دکتر سینال اف نوشته بود اما یه چی ...

عزیزم سینال ایرانی و گونال خارجی من و ش وهرمم داریم من گونال اون سینال

سلام داروهای من سینال اف روزی دوتا 75 از روز 2 اچ ام جی روزی دوتا از روز 2 سیتراتاید از روز 6 روز ...

سلام عزیزم، من فقط گونال پن دارم روزی 150 واحد، حالا قرار هست شنبه برم سونو ببینم چیزی دوباره اضافه میکنه یا نه، پریود شدین؟ 

شما هم گونال پن داشتین؟ روزی چند واحد؟  

اره منم داشتم 4روز اول 75واحد بود..بعد برد بالاتر دوزش..فک.کنم تا150رفت. دقیق یادم.نیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوست گلیای نازنین

مرسی که سوالات مزخرف منو تحمل میکنین

با یه دونه جدیدش خدمت رسیدم🙈

خیلی سمجه لامصصصب🤨 هرچی زور میزنم ولم نمیکنه مجبورم مزاحم بشم بپرسم با نهایت شرمندگی

میگم شما ها بعد از انتقال فقط به پشت صاف میخوابید؟؟ آیا نمیشه ب پهلوی راست و چپ خوابید؟؟؟ و پاها رو جمع کرد؟؟؟؟

همسرم میگه سوالت خیلی ضایع س🙈😭 میگه اگه اینجوری باشه میگفتی بعد از انتقال میدادمت دکتر از فرق سر تا پات کل ت رو گچ میگرفت😁

😅

ولی اخه میدونین چرا برام سوال شده!!!!🤨راستش عصری یه ساعت رو زمین خوابیدم ب روی پهلوی راست، وقتی بیدار شدم دیدم یک ساعته خوابیدم به راست، برگشتم ب پهلوی چپ متوجه شدم زیر دلم و تخمدان سمت راستی حدودا چیزی کمتر از یک دقیقه محکم بد جوری دردناک نبض میزد تا اروم شد

فکر و خیال منو میکشه اخرش😕 گفتم لابد اشتباه کردم ب راست خوابیدم خون نرسیده یه جوی انگار سمت راست رحمم خواب رفته باشه

ای خدا🙄قبل از اینکه بیشتر از این خُل شم کمکم کن

...