2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
88054697 شماره مطبشه البته فقط چهارشنبه ها مطب تهرانه البته خب ميزان موفقيت بستگي به ذخيره تخمدان و ...

ممنونم محبت کردی فرستادم براش میگه چهارشنبه عصرا ویزیت میکنه؟

...
عزیزم تو نی نیسایت من..تبادل نظر من همین صفحه ک هستی درسته..یواش یواش صفحه رو بکش برو پایین پیامای ذ ...

ممنون ازتوضیحاتت نفسی جان،لطف کردی😚😚💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم محبت کردی فرستادم براش میگه چهارشنبه عصرا ویزیت میکنه؟

اره چهارشنبه ها تا ديروقت هست من هفته قبل ساعت 10 شب اونجا بودم بازم بيمارا نشسته بودند ولي گمونم بايد قبلش وقت بگيره

انشالله كه خير باشه براش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ن عزیزم اصلا نمیتونم شهر دیگه برم  کاشکی همین جا جواب بگیرم  ایندفعه میرم پیش کلانتری خی ...

عزیزم کلینبک ناباروری شهرکرد نزدیک اصفهان هم هست خیلی از مریضا کلانتری میان پیشش

شما هم بیایید.اصفهان و جاهای دیگه روز انتقال سونو نمیکنن.من خودم بدنم به مروژسترون واکنش برعکس میداد.

رور انتقال متوجه شد 

با پیگیرب خودم فردا انتقال هم سونو شدکه باز اندمترم نازک بود

از مریضاش 

ده تاش هشتاش جواب میگیرن

خیلب دلسوزه

مشتاق هم اینکار ها رو نمیکنن

عزیزم مگه الکیه؟  سر خود نیستن هر جا خواستن برن.....  پاسپورت میخوان.....  تازه پا ...

ایشالله دلم محکم شد 

خدای محمد کنه هر چی تو دلت هست بهتون بده

از ترسم هی نتم و قطع و وصل میکنم و میام پیام ا رو میخونم

عزیزم احتمالش هست اما تو + فکر کن و فقط بهشون انرژی + بفرست.....  فکر کنم اگه بلاست نشن میتونم ...

سلام آنا جان.روند درمانی ما تغییر کرد و قرار شد لنفو تراپی کنیم.از روز همون آزمایشی که 3 سال پیش دادم و همه دکترهام نگاه کردن و هیچ کدوم بهش دقت نکردن.و باعث شدن 3 سال عمر من.یه عالمه هزینه و فقط خدا میدونه چقدر فشار روحی به ما تحمیل بشه.نمی بخشمشون.مخصوصا رماتولوژیست که تنها کارش این بود که اون سه برگ آزمایش رو دقیق بخونه.اطلاعات شما بیشتر از اونه توی این زمینه

عزیزم احتمالش هست اما تو + فکر کن و فقط بهشون انرژی + بفرست.....  فکر کنم اگه بلاست نشن میتونم ...

سلام دوستان عزیز.

لطف خدا بعداز ۳ ماه دوباره شامل حالم شد و حامله ام.

خدا معجزه اش رو شامل همه منتظرا بکنه که واقعا شیرینه.

اگر امکان داره برای سلامتی نی نیم و تشکیل قلبش برام دعا کنید و یک صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم عزیزان

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ممنون گلم ازاین انرژی مثبتی که بهم دادی انشالله خدا ده برابرش به خودت بده  امید بخدا یه بار دی ...

خواهش می کنم عزیزم.ماها نباید هیچ وقت نامید بشیم

من ذخیرم پایینه مثل شما ذخیرم بالا نیست و ۳۳ سالمه اما فولیکول پوچ هر سری حدود ۳ یا ۴ تا داشتم

سلام آنا جان.روند درمانی ما تغییر کرد و قرار شد لنفو تراپی کنیم.از روز همون آزمایشی که 3 سال پیش داد ...

سلام

لفنو ر کجاانجام میدین وهزینه ش چقدره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
البته اينجور كه تو كارت جنينام نوشته  16-8 سلول هم داشتم همون روز سوم كه فريز شده من كه تو اين ...

عزیزم اطلاعات ریز ندارم اما به نظرم میاد حرف دوستت درسته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله دلم محکم شد  خدای محمد کنه هر چی تو دلت هست بهتون بده از ترسم هی نتم و قطع و وصل میکن ...

فدات عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان.روند درمانی ما تغییر کرد و قرار شد لنفو تراپی کنیم.از روز همون آزمایشی که 3 سال پیش داد ...

فدات بشم عزیزم..... 

میدونه خیلی دردناکه بفهمی چند سال سرکار بودی اما بازم جای شکرش باقیه مشکل رو شده..... 

انشالله به زودی خبر بارداری موفقتو میدی و سال دیگه این موقع دردونت بغلتونه..... 

ممنونم اسمشونو با آیدیشون برام میزنی ؟ 

عزیزم بذار ببینم پیدا میکنم..... 

سلام دوستان عزیز. لطف خدا بعداز ۳ ماه دوباره شامل حالم شد و حامله ام. خدا معجزه اش رو شامل همه منت ...

عزیزم دوباره باردار شدی؟؟؟؟؟؟ 

خدایا شکرتتتتتت..... 

انشالله این دفعه قحیح و سالم بغلش میکنی..... 

گوارای وجودت عزیزم.....