2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
اگه ميتوني بيا تهران يا برو كرمانشاه پيش چوبساز واسه موارد خاص هميشه يك راه حل داره  دوستم با ...

ن عزیزم اصلا نمیتونم شهر دیگه برم 

کاشکی همین جا جواب بگیرم 

ایندفعه میرم پیش کلانتری خیلی محکم صحبت کرد وگف حتما جواب میگیری برم این دفعه هم ببینم چی میشه 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی فداتشم مهربون.دیروز خیلب ارامش داشتم.دیشب تو خواب حالم بد بود.خوابای عج وجق میدیدم.هنوزم تو دلم ...

عزیزم مگه الکیه؟ 

سر خود نیستن هر جا خواستن برن..... 

پاسپورت میخوان..... 

تازه پاسپورتم به خمین راحتی نمیتونن بگیرن..... 

شما باید تعهد محضری بدین...... 

خخخخخخ..... 

عزیزم جنین تو رحم مثل کنجد تو عسله..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی بخدا مم سختی کشیدم تا اومدم تو این راه کلا زندگیم به این قضیه بنده  انقدر از ادمای سست ع ...

عزیزم میفهممت اما نگران نباش ته قصت شیرینه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان پردنيزولون باعث درد معده ميشه؟ من يك هفتس پردنيزولون ميخورم و چند روزه درد معده رفتم از طرفي ...

عزیزم بله..... 

من چون سابقه رفلاکس داشتم و به خاطر همین رفلاکس چندین بار ذات‌الریه کرم دکتر حلق و گوش و بینیم به دکترم توصیه کرده بودکنار پردنیزولون حتما پنتاپرازول بخورم..... 

من روزی دو تا پنتای 20 داشتم..... 

دکتر زنانمم تایید کرد بخورم..... 

عزيزان برام دعا كنيد فردا ديفرلين ميزنم و پس فردا خراش آندومتر ميدند  آنا جون دكترم گفت بسته ج ...

عزیزم احتمالش هست اما تو + فکر کن و فقط بهشون انرژی + بفرست..... 

فکر کنم اگه بلاست نشن میتونم یه بسته دیگه باز کنن و همون چند روزه که بودن برات انتقال بدن..... 

@نفسی835       عزیزم خوبی؟نی نی‌ت خوبه؟راستی تو قرص ایزوکسوپرین رو استفاده میک ...

سلام عزیزم ..من فقط1روز ک حالم خیلی بد بود ازشدت درد خوردم دیگه ترسیدم سر خود بخورم...هنوز پیش دکتر نرفتم ک ازش بپرسم بخورم یا نه...ولی من اطرافیان ک طبیعی باردار شدن دیدم از همون ماه اول دکتر بهشون داده...تو هم ک دیگه حدودای سه ماهه میشی ک دکتر گفته ازسه ماهگی بخور 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اناجون شرمنده،اینجارورفتم ولی وقتی تاپیک شمارومیزنم روش ک پیامهای ذخیره شده بیان میره همون قسمت ک ال ...

عزیزم تو نی نیسایت من..تبادل نظر من همین صفحه ک هستی درسته..یواش یواش صفحه رو بکش برو پایین پیامای ذخیره شده رو تک تک میبینی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم احتمالش هست اما تو + فکر کن و فقط بهشون انرژی + بفرست.....  فکر کنم اگه بلاست نشن میتونم ...

البته اينجور كه تو كارت جنينام نوشته  16-8 سلول هم داشتم همون روز سوم كه فريز شده من كه تو اين زمينه اطلاعاتي ندارم يك دوستي دارم كه ژنتيك خونده اون ميگفت اينايي كه همون روز سوم 16-8 هستند قطعا بلاست ميشند! نميدونم درست ميگه يا نه؟ و اينكه چندتاش اينجوري بوده تو كارت جنينام مشخص نكرده چندتاش؟ و اينكه اصلا اين ني ني زرنگه تو همين بسته چهارتاييه يا رفته تو اون بسته سه تايي قايم شده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
@نفسی835       عزیزم خوبی؟نی نی‌ت خوبه؟راستی تو قرص ایزوکسوپرین رو استفاده میک ...

اها حواسم نبود گفته 3ماهه اخر بخور....نمیدونم والا میبینی هر دکتری برا خودش ی مدل تجویز داره😐اینجا ک اکثر دوستان از همون اوایل هم میخورن..حالا تا منم هفته اینده برم پیش دکترم ببینم اون چ تجویزی میکنه

اگه ميتوني بيا تهران يا برو كرمانشاه پيش چوبساز واسه موارد خاص هميشه يك راه حل داره  دوستم با ...

تارا جون

دکتر چوبساز برای آندومتر نامرتب هم راهکار داره؟

می شه تو ویزیت بعدیت ازش بپرسی

کسی که قبلا عمل جراحی رحم داشته و آندومترش نامرتب شده اون می تونه راهکار خاصی براش داشته باشه؟

تارا جون دکتر چوبساز برای آندومتر نامرتب هم راهکار داره؟ می شه تو ویزیت بعدیت ازش بپرسی کسی که قب ...

نميدونم عزيزم زنگ بزن به منشيش بپرس كلا كادر خيلي خوب و مهربوني داره من الان حدود 5 ماهه بيمارشم و هر بار هر سوال و درخواستي كه داشتم  كاملا همكاري كردند باهام.

اگه يادم بمونه شنبه از خودش ميپرسم عزيزم وقتي ميرم دنبال كارام تو مركز اونقدر استرس دارم اسم خودم يادم ميره اصلا وقتي ميام بيرون گيج گيجم ميگم چرا اونهمه سوال داشتم نپرسيدم 

كدوم دكتر عملت كرده قبلا؟

خدا به هممون كمك كنه خلاص بشيم از اين اين انتظار

نميدونم عزيزم زنگ بزن به منشيش بپرس كلا كادر خيلي خوب و مهربوني داره من الان حدود 5 ماهه بيمارشم و ه ...

تارا شماره دکتر چوبساز رو داری؟ یه خانومی بود موقع انتقال تخت کناری میگف نتونسته بودن تخمک خوبی ازش بگیرن اهدا گرفته بود اخریش بود داش انتقال میداد میگفت دلش میخواد یه بار دیگه تخمک گیری از خودشو امتحان کنه، شما میگی چوبساز تو تخمک گیری کارش درسته شمارشو بده بهش بدم

...
تارا شماره دکتر چوبساز رو داری؟ یه خانومی بود موقع انتقال تخت کناری میگف نتونسته بودن تخمک خوبی ...

88054697 شماره مطبشه البته فقط چهارشنبه ها مطب تهرانه

البته خب ميزان موفقيت بستگي به ذخيره تخمدان و فاكتوراي هورموني بيمار هم داره ولي من از عملكردش در مورد خودم راضيم دوستمم خيلي راضيه نسبت به دفعه قبل كه صفار زاده براش انجام داد نتيجه خيلي بهتري گرفت.