2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
ذخیره رو آزمایش دادم ولی حدود ۳ یا ۴ سال پیش که یادم نیس چندبود ولی دکتر نگفت که مشکلی هس متولد۷۱ هس ...

عزیزم کوچولویی که..... 

چه قدر زود ناامید شدی؟؟؟؟ 

تو 7 ساله بودی من وارد داشنگاه شدم..... 

دیگه حسابشو بکن..... 

پس عجله نکن..... 

درمانو شروع کن ولی اصلا ناامید نشو کلی زمان داری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ایمنی و انعقادیا بررسی بشه احتمال پیدا شدن مشکلت هست.....  نسخه 3 و 4 ایمنی و انعقادیان. ...

انا جون خیلی خیلی ممنونم بابت پاسختون،، پس نسخه ۳و۴روباید انجام بدم فقط؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم سونو ک یکیش هفت هفته و چار روز بودش و قلبش تشکیل شده بودش و اون یکی بازم شش هفته و سه روز بودش ...

عزیزم خداروشکر که باز همین یکیش قلب کوچولوش میزنه،،،انشالله که بسلامتی وصحیح وسالم بیاد بغلت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام مامانا من بدجور سرما خوردم با سرفه های شدیییییید بنظرتون کیسه آب آسیب نمیبینه؟

نگران نباش ولی درمانش کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد.....  قبل از هر چیزی عزیزم امید و صبوری میخواد.....  ...

قربونت برم عزیزم مرسی 😍

چندبار همسرم تو مراکز ناباروری آز اسپرم داره یکم سرعت و حرکتش ضعیف بود ولی از نظر دکتر زیاد مهم نبودتو باروری حالا نمی دونم دیگه تا چه حد نظراشون درست بوده اما امشب باهمسرم صحبت کردم و قرار شد تاقبل تابستون انشالله پولمون که جورشد بریم تو سیکل آی وی اف فقد بچها اینجا می دونن تو مراکز خصوصی الان حدودن هزینه هاچقدر میشه؟

از ایمنی و انعقادم هیچی نمی دونم ولی شروع کنم حتما به دکتر میگم اینایی که شما گفتی رو ازمون بگیره مرسی از راهنماییت 😍

سلام عزیزم میشه لطفا بگی اوایل بارداری چندتا امپول وشیاف پروژسترون داشتی وچه جوری دکتر کمش کرد؟الان ...

خوب یه دونه آمپول قطع میکنه ولی شیاف رو داره که.... 

بهش بگو نگران نباشه..... 

عزیزم ایمنی و انعقادیا بررسی بشه احتمال پیدا شدن مشکلت هست.....  نسخه 3 و 4 ایمنی و انعقادیان. ...

البته الان که دقت کردم فک کنم آزمایش ایمنی و انعقادی رو انجام دادیم تو پروندمون داریم فردا عکسشو براتون میزارم شماها ببینید چطوره 

دوستان باردار😘خدا گلهاتون رو به سلامت بغلتون بذاره  به حق امام جواد (ع)  ممنون میشم شما ...

بستگی به شرایط داره..... 

من دو تا آمپول و دو تا شیاف..... 

اول دو تا آمپول حذف شدن به جاش پرولوتون هفتگي اومد..... 

شیاف هم همچنان ادامه..... 

بعد هفته 15ن16 کم و بعد قطع..... 

ببخشید دوستان هی سوال میپرسم😉، تو سیکلم علاوه بر گونال روزی 150 واحد گفت از روز 4 تا 14 پریودی قرص ...

عزیزم دگزا فکر کنم یه جورایی مثل پردنیزولون عمل میکنه الان ذهنمکار نمیکنه فکر کنم تو این مایه هاست..... 

عزیزم بله خیلی از بیمارانش اینجان و نتیجه هم گرفتن.....  من خودم دو تا وروجک ناز دارم.....&nbs ...

ای جووووونم خداروشکر انشالله خدا فرشته هاتو حفظ کنه عزیزم 😍دوقلو داری شما؟ 

دکتر طرازی تو کدوم بیمارستان هستن ؟ مطبشون کجاس ؟ وقت گرفتن ازشون سخته یا زود وقت میدن ؟ هزینه ی آی وی افشون حدودی شما می دونی چنده ؟ ببخش توروخدا انقد سوال می کنم آخه بین دکتر اشرافی (دکترخودم )و دکتر طرازی مرددم 

ببخشید دوستان هی سوال میپرسم😉، تو سیکلم علاوه بر گونال روزی 150 واحد گفت از روز 4 تا 14 پریودی قرص ...

پیاده روی سبک خوبه ادامه بده ولی به خودت فشار نیار..... 

منم سوالمه که ورزش سبک بده یا خوب موقع مصرف دارو و امپول🤔

عزیزم موقع شروع تحریک تخمدان فقط پیاده روی سبک خوبه ورزش اصلا ریسک نکنین خصوصا دولا راست شدن و حرکاتی که به شکم فشار میاد.... 

ببخش عزیزم میشه بگی خراش چیه 

خراش آندومتر..... 

یعنی به دیواره رحم یه خراش میندازن تا شانس لانه گزینی و نتیجه گرفتن بالا بره..... 

انا جون.ازمایش پرولاکتین دادم  بالا بود...نرمالش باید بین ۱.۹ تا ۲۵  باشه..ک مال من ۴۱ هست ...

پس احتمالا علت ترشحه همین بالا بودن پرولاکتین بوده...... 

با دکتر غدد مشورت کن..... 

عزیزم کوچولویی که.....  چه قدر زود ناامید شدی؟؟؟؟  تو 7 ساله بودی من وارد داشنگاه شدم... ...

آخه راستشو بخوای من از عملش و بیهوشیش خیلی می ترسم کلا فوبیای بیمارستان و دکتر دارم دست خودمم نیس فک می کنم بخاطرهمینم هس تابه الان همش دس دس کردم و بقولی وقت کشی کردم بیخودوبی جهت زمانو از دست دادم ولی امروز که این تاپیکو دیدم خیلی آروم شدم تا حدودی خداروشکر 😄حالا خدایی راستشو میگی که آی وی اف عملش سخته ؟اصن ترس داره یا نه 🙈