2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
انا جون.ازمایش پرولاکتین دادم  بالا بود...نرمالش باید بین ۱.۹ تا ۲۵  باشه..ک مال من ۴۱ هست ...

عزیزم برای منم پرولاکتینم همین حدود بود، یعنی تقریبا دو برابر رنج نرمال، دکتر بهم هفته ای یه دونه کابرگولین داد، باردار شدم، من ترشح از سینه نداشتم ولی عدم تخمک گذاری داشتم، پریودمم کم کم داشت نامنظم میشد، البته من کم کاری تیروییدم داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای منم پرولاکتینم همین حدود بود، یعنی تقریبا دو برابر رنج نرمال، دکتر بهم هفته ای یه دونه کا ...

من چندماه پیش هم کمکاری تیروئید داشتم و پرولاکتینم بالا بود..برا دوتاشون دارو خوردم خوب شدم...دیگه تیروعیدم خداروشکر خوبه...ولی الان از یک سینه ام ترشح میاد ک پرولاکتیکنم بالا بود ۲۰ روز هم از پریود گذشته بود بعد پریود شدم..چند دونه کابرگولین خوردی؟؟؟؟؟

من چندماه پیش هم کمکاری تیروئید داشتم و پرولاکتینم بالا بود..برا دوتاشون دارو خوردم خوب شدم...دیگه ت ...

من پنج تا خوردم، یعنی تو 5 هفته، انگار اومده بود پایین، چون باردار شدم، بعدم دکتر گفت فعلا استفاده کن، دو ماهم شد قطع کرد، خیلی تیروئید و پرولاکتین روی هم اثر میزارن، حالا که تیروئیدت نرماله، حتما پیگیر باش برای پرولاکتین،  دکتر من ام آر آی هم میفرستاد تا مطمئن باشه دلیلش از غده ی هیپوفیز نباشه، خیلی وسواس بود

سلام.من دکترم برام آزمایش های هورمونی و عکس رنگی رو برام نوشته و دارو هم فعلا گلوکوفاژ و یدوفولیک و ...

عزیزم در مورد گلوکوفاژ اطلاعات ندارم..... 

سونوی شروع سیکل اگه منظورته اولی روز اول تا سوم سیکله..... 

ولی اگه قبل سیکل باشه یه سونوی روز 8 تا 10 یا 11 داریم شاید منظورش اون بوده..... 

عکس رنگی رو معمولا همونجا میدن.... 

وقتی همه مدارک آماده شدن تازه میری برا بررسی و شروع سیکل..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خوبی عزیزم؟انشالله که حال همسرتون هر چه زودتر بهبود پیدا کنه  یه سوال داشتم اینکه ...

عزیزم ایمنی و انعقادیا بررسی بشه احتمال پیدا شدن مشکلت هست..... 

نسخه 3 و 4 ایمنی و انعقادیان...... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم در مورد گلوکوفاژ اطلاعات ندارم.....  سونوی شروع سیکل اگه منظورته اولی روز اول تا سوم سیک ...

ممنون که با وجود مشکلات و گرفتاریها باز با حوصله جواب میدی.

سونوی قبل از سیکل شکمیه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

رفتم سونو ک یکیش هفت هفته و چار روز بودش و قلبش تشکیل شده بودش و اون یکی بازم شش هفته و سه روز بودش و گفتش ک قلبش نمیزنه و احتمالا رشدش متوقف شده و ناامیدم کرد و بازم دوهفته دیگه گفتش ک سونو رو تکرار کن . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همگی  میشه منم تو جمعتون باشم کمکم کنید انقد گریه کردم چشمام دیگه نمی بینه بچها من خیل ...

عزیزم اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد..... 

قبل از هر چیزی عزیزم امید و صبوری میخواد..... 

باید به خودت بگی من بالاخره مامان میشیم دیر و زود داره اما حتما میشم..... 

عزیزم به نظرم تو که انقدر منتظر بودی کاش ایمنی و انعقادیا م هم چک کنی شاید با حلش جواب گرفتین..... 

ضمنا به نظرم همسرت یه آز اسپرم مرکز ناباروری بده با دی اف آی اسپرم..... 

اینطوری تکلیفتون مشخصتر میشه..... 

ضمنا تغذیه مناسب طبع هم خیلی کمک میکنه با ورزش پیلاتس..... 

سلام به همگی  میشه منم تو جمعتون باشم کمکم کنید انقد گریه کردم چشمام دیگه نمی بینه بچها من خیل ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

اینجا کسی بوده با دکتر طرازی  نتیجه گرفته باشه ؟   شما آی وی اف انجام دادی ؟ ترس ندا ...

عزیزم بله خیلی از بیمارانش اینجان و نتیجه هم گرفتن..... 

من خودم دو تا وروجک ناز دارم..... 

سلام اومدم با یه خبر بد😞😞😞نمیدونم چرا عادت کردم حتما بیام اینجا گزارش کار بدم. بی بی چکم منفی شد. ...

عزیزم تو که اوستایی دیگه تو چرا؟؟؟؟ 

آخه الان رو بی بی چرا حساب میکنی اونم تویی که سابقه بتای پایین داری؟؟؟؟ 

سلام اناجون ي سوال دارم كسي بوده ك با ميكرو باردارشده باشه وطبيعي زايمان كرده باشه؟

بله عزیزم اخیرا سوگلی بود یا سوگی دقیق یادم نیست 36 هفته فکر کنم زایمان طبیعی کرد..... 

کیسه آبش زودتر پاره شد.... 

دردونشم صحیح و سالم به دنیا اومد..... 

عزیزم تو که اوستایی دیگه تو چرا؟؟؟؟  آخه الان رو بی بی چرا حساب میکنی اونم تویی که سابقه بتای ...

باورت میشه قاطی کردم نمیدونم چرا اینطوری شدم!!یهو بهم ریختم. میدونم بتام دیر بالا میره ولی خودمو باختم امروز. همسرم کلی باهام حرف زد و ازم قول گرفت به جای پنجشنبه  شنبه برم ازمایش. ببخشید اگه ناراحتتون کردم.