2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عه.... به من گفته بودن روز بعد برو آزمایش. البته چند روز پیش یه خانمی تو سونو دیدم برای غربالگری اول ...

شاید زیاد تفاوتی نداره.نمیدونم والا

من دوباره میپرسم برای ازمایش ببینم چی میگن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چشم عزیزم.نه من خارش ندارم.تا قبل از اینم مشکلی نداشتم.یهو امروز صبح دیدم.هرچقد دستمال میکشیدم باز م ...

عزیزدلم راحت باش بگو...وای قربون مامانا برم..ک همش غصه ادمو میخورن. منم تا بگم آخ مامانم فوری میگه چی شدحالت خوبه..وقتی درد دارم سعی میکنم جلو مامانم چیزی ب روی خودم نیارم. تاغصه نخوره ...طفلی صبح تاشب که در خدمت منه..کاش بتونم زحماتشو جبران کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای من دیشب فولیک اسیدو دوباره نخوردم😑ایشالا که مشکلی نباشه.دیروز اندازه ی کل این ۱۲ هفته حالم ب ...

عزیزم بابا مکمله دیگه حالا فرض کن یه روز یادت رفته نخوردی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دیشب ساعت نه ال دی خوردم از نیم ساعت بعدش سرگیجه شروع شد مغموم پر بود راهی هست که کمتر بشه؟

عزیزم غلظت خون نداری؟

آسپرینم داری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واااااااای...😂😂😂😂😂راست میگی. خدایا چه روزایی بود البته ناگفته نمونه همین الانشم یه پام بیرونه ...

میخندی از ته دلم میخندی.... 

مگه ندیدی روشانیلو جون بهش گفته بودن باید سقط کنه.... 

برا شما هم شک نکن سالمه..... 

عزیزم غلظت خون نداری؟ آسپرینم داری؟ 

ازمایش تکمیلی نسخ سه و چهار رفتم دکتراینجا نوشت برام ولی اطمینان نداشتم بهشون که میفرستن تهران یا نه یه آزمایشگاه دیگه رفتم گفت اینجا انجام نده همون تهران برو 

عزیزدلم راحت باش بگو...وای قربون مامانا برم..ک همش غصه ادمو میخورن. منم تا بگم آخ مامانم فوری میگه چ ...

فداتشم.اره واقعا کاش بتونیم زحمتا و خوبیاشونو جبران کنیم.خدا حفظشون کنه سالیان سال کنارمون باشن که نعمت بزرگی هستن😘😘خدا‌خودش هوای همه ی مامانا و بچه هاشونو داشته باشه.ان شاالله تموم منتظرا هم به زودی به ارزوشون برسن و مامان شن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ازمایش تکمیلی نسخ سه و چهار رفتم دکتراینجا نوشت برام ولی اطمینان نداشتم بهشون که میفرستن تهران یا نه ...

عزیزم با ال دی گفتی آسپرین داری درست متوجه نشدم.... 

مرجان شما همچنان شیافتو ادامه میدی؟ بمن گفته همچنان بزار معقدی، تا نگفتم قطع نکن

آره عزیزم.

فک میکردم قطع میکنه.. اما گفت بزار تا ویزیت بعدی ک یماه دیگه اس..

من واژینال میزارم😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
واااااااای...😂😂😂😂😂راست میگی. خدایا چه روزایی بود البته ناگفته نمونه همین الانشم یه پام بیرونه ...

ان شاءالله همه نی نی ها سالم باشن☘ 

منم خیلی دشویی میرم .. مخصوصا شیفت بعدازظهر😁

رویا جون بیرون اینام میری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آره عزیزم.  فک میکردم قطع میکنه.. اما گفت بزار تا ویزیت بعدی ک یماه دیگه اس.. من واژینال میزا ...

دقیقا مثل من گفت تا ماه بعد بزار، درستش اینه که واژینال بزاری، منم چون سرکلاژم فکر کنم اینطوری گفته

هفته چندی؟ هنوز قلمبه نشدی؟🤭

هفته ۱۹... نه خیلی...

دکترم ک گفت شیش ب بعد ...

بچه از لگن در میاد میره سمت ناف قلمبه میشی😁

تو چندی؟؟؟

دقیقا مثل من گفت تا ماه بعد بزار، درستش اینه که واژینال بزاری، منم چون سرکلاژم فکر کنم اینطوری گفته

آها آره یادم رفته بود از سرکلاژت🍀🍀🍀

اکوی قلب نوشته برات؟ شکم قلمبت در چه حاله😁