2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
آها آره یادم رفته بود از سرکلاژت🍀🍀🍀 اکوی قلب نوشته برات؟ شکم قلمبت در چه حاله😁

اره اکوی قلبم رفتم، چقدر سخت بود، همش میگفت برو نیم ساعت دیگه بیا نی نی بچرخه، خدا رو شکر خوب بود، شکمم فقط یکم بزرگ شده، اخه زیادم وزن اضافه نکردم، چون من ویار شدید داشتم، الان که رفتم 20 هفته، یه مدت هست به غذا افتادم، 2کیلو زیاد شدم، تو چقدر اضافه کردی؟ 

ان شاءالله همه نی نی ها سالم باشن☘  منم خیلی دشویی میرم .. مخصوصا شیفت بعدازظهر😁 رویا جون بی ...

خیلی کم میرفتم. در حد دکتر و سونو

یه چندباری هم با مامانم رفتم بازار برای خرید ولی خیلی زود برگشتم. اگر هوا خوب باشه سعی میکنم روزی نیم ساعت پیاده روی کنم. جدیدا شجاع شدم ولی زود خسته میشم.اما چند روزه هم من کمر درد دارم هم مشهد سرد شده هوا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یعنی ذخیرت بالاست و فولی ریز زیاد داری؟  من فکر میکردم روش شانگهای فقط برا ذخیره پايينه. ...

اره ذخیرم بالاس 

من تخمک کشی شدم شنبه 3تا تخمک 

بعد تخمک کشی رفتم سونو شدم 

دکتر گف به هیچ عنوان نمیتونیم دارو بدیم بقیه بزرگ بشن چون تخمدانات خیلی بزرگ شدن وممکنه منفجر بشن وتخمک کشی دوم کنسل شد دکترم احمدی بود تومرکز مشتاق اصفهان فک کنم خرابکاری کرد رو من وکلی امپول داداینجوری شدم ولی بعد تخمک کشی کلانتری سونو کرد واینجوری بهم گف وتاکید کرد که دیگه برم پیش خودش وگف کلا روش وامپولام برا دفعه بعد فرق داره بهم گف مطمئن باش به این زودیا صاحب بچه میشی همه چیزت خوبه یه جورایی فهمید همکارش خراب کرد

وکلا 1عددhcgبه من داد و3تخمک کشیدن که دوباره دوتاش نارس بودن ویکیش فردا مشخص میشه ولی چه خوب چه بد ارزش فریز کردن نداره وفریز نمیکنم هرگریدی شد از نوشروع میکنم درمان پیش کلانتری

ودوتا ستروتاید داد بزنم فولیکولا ازاد نشن ودفع بشن خیلی بی جهت دکتر تخمدانهامو تحریک کرده بود 

خیلی ناراحت شدم کلی گریه کردم ولی دوباره گفتم اینقد تلاش میکنم هرچی دارم وندارم میفروشم تا به نتیجه ی که دنبالشم برسم قرار شد این ماه پریودشدم هیچ ماه بعد پریود شدم برم پیشش خیلی تاکید کردکه توازاین به بعد مریض خودمی 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
اره ذخیرم بالاس  من تخمک کشی شدم شنبه 3تا تخمک  بعد تخمک کشی رفتم سونو شدم  دکتر گ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

منم اتفاقا تعجب کرده بودم با ذخیره بالا روش شانگهای برات در نظر گرفتن.... 

نمیدونم شایدم می‌شده ولی دکتر درست عمل نکرده..... 

معمولا کسایی که ذخیره در حد دهم داشتن این متد رو شنیدم براشون..... 

بازم خدارو شکر خودت بهتری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی ناراحت شدم.....  منم اتفاقا تعجب کرده بودم با ذخیره بالا روش شانگهای برات در نظر گر ...

والا منکه اصلا خبرنداشتم ازاین روش 

ولی خب اول 33تا تخمک داشتم دوروز دارو نداد تخمکاشدن 19 بعدم 3تا کشید بعدم که دکتر دیگه گف اصلا نمیشه دوباره انجام داد 

ممنون گلمبرام دعا کن خدابهم صبربده تواین راه سخت وپرهزینه ودفعه بعد جواب بگیرم این باردوم پانکچرم  بود 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
سلام بچه ها يادمه بعضي دوستان ميگفتن نزديكي شب قبل از انتقال باشه خوبه، حالا يادم نيس با جلوگيري يا ...

عزیزم فکرکنم گفتن اگه دکتر اجازه بده مشکلی نداره.درمورد جلوگیری نمیدونم اما میدونم شرطش به ارگاسم رسیدن زن بود.چون محیط رحم رو اماده میکنه برای انتقال.من که انجام ندادم اما خب بعضی از دوستان انجام دادن میان بهتر راهنماییت میکنن.فردا انتقال داری عزیزم؟😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بعد از ٥سال درمان وعمل و كلى دارو

من هم بالاخره به ارزو رسيدم چهارشنبه اى كه گذشت 

جمع دو نفره ما ٣نفره شد با نى نى كارن 🤱🏻❤️😍🙏🏻

انشالله همتون به زودى مادر بشيد عزيزان🙏🏻❤️

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بعد از ٥سال درمان وعمل و كلى دارو من هم بالاخره به ارزو رسيدم چهارشنبه اى كه گذشت  جمع دو نفر ...

وای جون دلمممممم.این فندقو ببینین اخهههه😍😍😍خاله فداش شه.تبریک میگم عزیزدلم.چقد خوشحال شدم.قدمش پر از خیر و برکت باشه ان شاالله

امیدوارم قسمت تک تک منتظرا بشه این لحظه ی فوق العاده😍ان شاالله همه ی باردارا هم به سلامتی بگذرونن این‌دوران رو

صورت ماهشو ببوسین از طرف ما

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره اکوی قلبم رفتم، چقدر سخت بود، همش میگفت برو نیم ساعت دیگه بیا نی نی بچرخه، خدا رو شکر خوب بود، ش ...

برای منم ۲۴ اردیبهشت نوشته ک برم.تقریبا ۲۲ هفتگی.. دخمل منم ک همش دمره😍😍😍

من خیلی کم شکم اوردم.به دکتر گفتم ربطی داره به رحم تک شاخ بودن.. گفت نه شکم اول دیر جا باز میکنه پوست ،هم شش ماه ب بعد بچه میاد سمت ناف بزرگ میشه شکم.

منم قبل بارداری بیشتر بودم.. ۶۸ اینا... ک قبل عید وزن کرد دکتر ۶۵ بودم.. کم کرده بودم. هفته پیشم ۶۷.منم دو کیلو زیاد کردم.🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خیلی کم میرفتم. در حد دکتر و سونو یه چندباری هم با مامانم رفتم بازار برای خرید ولی خیلی زود برگشتم. ...

منم تنها اصلا نرفتم. فقط با همسری با ماشین میریم.من تو ماشینم اون میره خرید. پیاده رویم در حد ساختمون کناری خونه دوستم😁😁😁  

مامانم ان شاءالله بعد ماه رمضون میاد بریم خرید😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من ۲۸ . یهو به خودت میای میبینی قلبمه شدی😊

دقیقا ۹ هفته از من جلوتری😍😍😍😍 قلمبه دوست😘❤🐣 بسلامتی دنیا بیاد خان پسر☘