2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

سلام ب همه عزیزان پری روز رفتم رویان و بالاخره ب نتیجه رسیدن ازمایش ایمنی انعقادی بدم دوستان کسی میدونه قیمتش چقدر هستش مرسی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم گرفتگی پشتت منظورته؟  اگه اون منظورته که ربطی به ایزوپرین نداره اما اگه درد کمر و دل و ا ...

نه عزیزم منظورم همون تیر کشیدن واژن یا مقعد برای چند ثانیه درد زیر دل یا کمر لحظه ای هست.برای پنجشنبه نوبت سونوی ان تی دادن بهم.انا جون دعا کن همه چی خوب پیش بره.یکم میترسم سر این توی گوشی بودنم😑برام دعا کنین این سونو همه چیز خوب باشه خیالم راحت شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که رفتین سونوی ان تی،سونوی پیشرفته بوده؟چه فرقی داره؟یکی از دوستام بهم گفت حتما برو سونوی پیشرفته ولی نمیدونم اینجا سونوش چجوری باشه کلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
برای من تو قوطی نیست. ... ورق قرصه ... ستا ورقم بیشتر نداشت داروخونه... برم بگردم اگه اینو داشت میخر ...

عزیزم من و قشم داشتم.... 

اینو فرستادم ببینی دزش جقدر بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من روزی یه لیوان اب  بیشتر نمیخوردم حتما تاثیر داره که میگن !

عزیزم یه لیوان؟؟؟؟؟؟ 

دختر خوب به فرد عادی روزی 7-8 لیوان رو بهتره بخوره چه برسه با ماهایی که قصد بارداری داریم..... 

حتی اگه مشکل انعقادی داشته باشیم بیشترم باید بخوریم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم من و نی نی هر دو خوبیم ب لطف خدا قلبشم تشکیل شده انشالله ک از این ب بعدم خدا خودش کمک کنه ...

عزیزم پس کجا بودی؟؟؟؟؟ 

نمیگی دوستات نگرانتن؟؟؟؟ 

خدایا شکرتتتتتت..... 

چه قدر خوشحال شدم همه چی خوب پیش رفته انشالله تا آخرشم خوب و عالی پیش میره.... 

ممنونم از شانس گندم امروز پاشدم دیدم خونریزی کردم😢 تا دیشب لکه بینی بود باز دوباره خونریزی کردم پری ...

عزيزم نگران نباش ، ان شا الله كه سالمه تو دليت ، ديگه سونو نميخواد بري فقط استراحت مطلق كن و پروژسترون استفاده كن .

من خودم و فقط زمان خسته کزده به خدا تا سه سال اول خیلی با انرژی بودم، یه جاهاییش هم تقصیر خودم بود، ...

زمان واقعا تحمل درد و غم سخت‌تر میکنه..... 

اما همین که امید باشه خودش میتونه گذر زمان رو نامحسوستر کنه..... 

میدونم سخته.... 

درجا زدن واقعا سخته اما بعضا همین درجا زدنا راه زیرپامونو سفت میکنه و با قدمهای مطمئن‌تر میریم جلو..... 

ممنونم از شانس گندم امروز پاشدم دیدم خونریزی کردم😢 تا دیشب لکه بینی بود باز دوباره خونریزی کردم پری ...

شش ک نکن سالمه فقط استراحت کن و پروژسترون اتو استفاده کن و تماس بگیر ببین بیشترش میکنن؟؟؟ 

سلام دوستان.دکتر طرازی چه روزهایی مطب هست ؟ از صبح میاد مطب یا فقط عصرها هست؟

عزیزم شنبه، یکشنبه، سه شنبه 3-4 به بعد هستن..... 

نه عزیزم منظورم همون تیر کشیدن واژن یا مقعد برای چند ثانیه درد زیر دل یا کمر لحظه ای هست.برای پنجشنب ...

عزیزم نگران نباش..... 

انشالله آن ای رو هم خیلی توپ میگذرونین.... 

سلام ب همه عزیزان پری روز رفتم رویان و بالاخره ب نتیجه رسیدن ازمایش ایمنی انعقادی بدم دوستان کسی مید ...

عزیزم من هزینه الانو نمیدونم اما حدودای یه تومنی در نظر بگیر.... 

منم اصلا اب نمیخوردم یعنی یجورایی از طعمش تهوع میگرفتم ولی وقتی  شروع کردم به درمان رفتم یه بطری آب خوشگل خریدم همش میزارم کنار دستم حتی سر کار و مهمونی هم میبرمش  اولش خیلی سخت بود برام اما حالا عادت کردم ناخوداگاه وقتی تشنه هم نیستم برش میدارم و یه جرعه میخورم

منم اصلا اب نمیخوردم یعنی یجورایی از طعمش تهوع میگرفتم ولی وقتی  شروع کردم به درمان رفتم یه بطر ...

وای آزی جون منم این روشا رو امتحان میکنم اما جواب نمیده.به زور شاید ۵-۶ تا لیوان در طول روز بخورم.نمیدونم باید چیکارکنم...فقط هروقت مجبور باشم قرص بخورم یا تشنه باشم آب میخورم.چون شدیدا حالت تهوع میگیرم

مخصوصا امروز.که حالم بده از صبح

وای آزی جون منم این روشا رو امتحان میکنم اما جواب نمیده.به زور شاید ۵-۶ تا لیوان در طول روز بخورم.نم ...

به نظرم با لیوان آب نخور من الان هم اگه بخوام با لیوان اب بخورم تهوع میگیرم نمیدونم قضیه چیه ولی با این روش حتما جواب میگیری. اول برو یه بطری خوشگل بخر بعد حتی  تو خونه وقتی جا به جا میشی با خودت جا به جاش کن بزار همیشه دم دستت باشه من میخوام ده دقیقه تو اتاق خواب دراز بکشم با خودم میبرمش یجورایی بهش عادت کردم. خیلی جواب میده امتحان کن