2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم میفهممت.....  واقعا سخته یه راهو هی بری و به مقصد نرسی.....  عزیزم خوب میگفتی ریش ...

انا جان براشون موش ازمایشگاهی شدم دقیقا نمیدونن باز چه دوزی ترزیق کنن بگفته خودشون ایندفعه کمتر میکنن!حالا همسرم گفت حتما جنین به رحم نمیچسبه سریع باخنده گفت ما اولین کشوری بودیم راه درمانش فهمیدیم و راه حلش رو بقیه کشورا یاددادیم !

مکمل داشتم ولی چون حالم بد بود گاهی میخوردم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خب عزیزم اگه مشکل از کیفیت تخمکه که میتونی بهبودش بدی. با ورزش و مولتی ویتامین این که مشکلی نیست. ای ...

راه دوباره تمام بدنم رو میلرزونه😞 باورت میشه دیگه نمیخوام جنین انتقال بدم یه بار منفی شدم با خودم میگفتم تسلیم نمیشم ولی این اخری واقعا داغونم کرد فکرشو نمیکردم حال روزم این بشه دکترم میگفت خیلیا هستن با همون تخمک خوب هم باردار نشدن و ما فقط کمکی میکنیم ولی نمیتونیم بگیم حتما جواب بگیری چون صدهانفر هستن هرکدوم یه مشکل بزرگی دارن ! 

حرفاش حقیقت بود ولی برای من خیلی تلخ بود😢

عزیزمممم دعامیکنم خبرمادر شدن  دوباره ات رو بهمون بدی❤️🌹😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ان شاءالله شما هم دردونه هات رو به سلامتی انتقال بدی و بغل بگیری. خداروشکر که همسرت همرا ...

ان شالله عزیزممم🙏🏻🌸خدایا خودت کمکمون کن 🙏🏻😞

@.._niva     جان کجایی بیا از خودت خبری بده انشاالله خودت و نی نیت سلامت باشید

سلام عزیزم من و نی نی هر دو خوبیم ب لطف خدا قلبشم تشکیل شده انشالله ک از این ب بعدم خدا خودش کمک کنه خوب پیش بره.مرسی ک ب یادم بودی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرجان جون من سرکلاژم کردم ولی بازم واژنم گاهی بدجور تیر میکشه، فکر نکنم این دردا خطرناک باشه، یعنی ش ...

خوبی خوشگلم؟؟

مثلا میبینی در هفته دوبار در حد چند ثانیه تیر میکشه.. همین.

گاهی یواش و گاهی شدید.

دکتر گفت همیشه موقع نشستن لمیده باش.. یعنی صاف و قائم نشین..

سرویکس آخرم ۴۰ بود.البته سونوی شکمی. ک دکتر گفت واژینالم فک نمیکنم محدوده خطر باشه چون چهل بوده.

توکل بر خدا.🌻🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام مهربونم امیدوارم حال جفتتون خوب باشد🙏🏻🌹 خیلی سعی میکنم آرام باشم ولی فکرای منفی هرثانیست تو ...

خوبی الهام جونم؟؟؟🌻

عزیزم حال این روزهای تورو هممون داشتیم.. 

همه اونایی که الان مادرن و اونایی که منتظر☘

اما چارمون جز صبر و توکل چیزی نیست.

من خودم فک میکنم به پارسال ... که حتی گفتن هیسترو کنیم اگه رحمت کوچیک باشه رحم جایگزین باید بگیری...

نمیدونی چی بمن گذشت.. چه فکرو خیالاتی...‌

ولی الان فرشتم تو وجود خودم داره رشد میکنه.❤چون هر لحظه اش از خدا خواستم خودم رو لایق بدونه و خودم و سپردم بهش.🍀

من همیشه میگم ههمون مادر میشیم. یکی با معجزه یکی با درمان.یکی زود یکی دیر. یکی بعد کلی غصه خوردن و حتی ناامید شدن یکی یهویی و بی خبر.

اما بدون شک،خدا❤خدایی که ما بنده هاشو خیلی دوست داره همه رو به ارزوشون میرسونه...

این پست و بلندی ها برای همه ما منتظرا بوده و هست...☘

خودت رو بسپار به خدا.. ازش ارامش بخواه و صبر.. 

خدا خیلی زود زود زود پاداش این همه توکل و صبرت رو میده عزیزم❤🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم من و نی نی هر دو خوبیم ب لطف خدا قلبشم تشکیل شده انشالله ک از این ب بعدم خدا خودش کمک کنه ...

خداروشکر نیوا.جان🙏..خیلی مواظب خودت باش..انشاءالله بارداریت رو بسلامتی بگذرونی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من خودم و فقط زمان خسته کزده به خدا تا سه سال اول خیلی با انرژی بودم، یه جاهاییش هم تقصیر خودم بود، یه جاهاییش اشتباه پزشکی، من سزی اول پانکچر عین خیالم نبود و وقتی فهمیدم جنین تشکیل نشده برام باز یه عالمه انرژی برای ادامه داشتم، بار دوم پانکچر دوتا جنین بی داشتم انتقال دادم نگرفت بقیه فزیزهامم نمیشد انتقال بدم، بعد که تصمیم گرفتم دوری تهران و تحمل کنم، و عمل لاپاروسکوپی کردم و دوندگی های قبلش باز خسته نبودم، این سری اخر پانکچر و یک ماه دور از شوهرم تهران بودم دیگه خسته شدم، خیلیا از زمان فهمیدن مشکلشون تا مثبت شدنشون خداروشکر کوتاهه، و انرژی دارن، بعضی ها از زمان فهمیدن مشکلسون تا مثبت شدنشون ممکنه چند سال طول بکشه زمان خستشون میکته، و شایذ هیچ کسی حالشونو نفهمه 

نه عزيزم استرس نداشته باش ، استراحت كن و آروم باش خانمي .

ممنونم از شانس گندم امروز پاشدم دیدم خونریزی کردم😢 تا دیشب لکه بینی بود باز دوباره خونریزی کردم پریروز سونو کردم قلب بچم میزد دکترم که بهم آمپول داده نمیشه که بازم برم سونو تو یه هفته دوبار سونو شدم😢الان چیکار کنم از کجا بدونم بچم هنوز سالمه

سلام عزیزم من و نی نی هر دو خوبیم ب لطف خدا قلبشم تشکیل شده انشالله ک از این ب بعدم خدا خودش کمک کنه ...

ای جانم مبارک باشه به امید پروردگار قلبه نازنینش ۱۲۰ سال زیره سایه پدر و مادر گلش بتپه 

خوبی خوشگلم؟؟ مثلا میبینی در هفته دوبار در حد چند ثانیه تیر میکشه.. همین. گاهی یواش و گاهی شدید. ...

عزیزم رحم داره جا باز میکنه😍نگران نباش، ولی اصلا تحرک زیاد نکن خواهشا، درسته طول سرویکست خوبه ولی بهرحال رحم تک شاخه، ان شاالله نی نی هامون صحیح و سالم بدنیا بیان، بعدش انقدر باید بدو بدو کنیم