2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045903 بازدید | 684488 پست
مرسی عزیزم. 😍😍 یه سوال دیگم دارم. شنیدم نزدیکی شب قبل انتقال خوبه. اما شرایطشو ندارم. میشه ۲ شب ق ...

عزیزم فکر نکنم همون اثرو داشته باشه..... 

باز از دکترت بپرس ببین اصلا اجازه شو داری یا نه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها گاهی وقتا یهو پشت شونه هام میگیره.جوری که وقتی نفس میکشم تیر میکشه...نمیدونم به معدم ربط داره ...

عزیزم شاید به معدت ربط داشته باشه دقیق نمیشه گفت.... 

به راست یا چپ میخوابی اینطوری میشه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون بالاخره طلسم شکست و من رفتم مروسه انتقال منتهی علاوه بر ۴۰ روز مصرف پردنیزولون و اسپری ...

عزیزم دقیق نمیدونم..... 

فقط از خدا میخوام بهترینارو برات رقم بزنه.... 

بچه ها‌ چیکار کنم درد پشت شونه هام بهتر شه.نفسم بالا نمیاد😭

اگه از معدته اولا سمت چپ بخواب..... 

ببین دکترت پنتاپرازول میده یا نه..... 

سلام من اقدام به بارداری کردم ولی ازمایش دادم منفی شد سونو دادم گفتن کیست داری نمیتونی فعلا باردار ب ...

عزیزم برا کیستت دارو ندادن؟

کاش رفع کنی بعد..... 

پنج ماهه رژیم گرفتم شوهرم خیلی حرف بارم کرده همش دنبال راهکارم زود اقدام کنم، ال دی و متفورین داده&n ...

انشالله زودتر جواب میگیری و به آرامش میرسی.... 

بچه ها سلام

ميشه يه سوال بپرسم.من ديروز روز هفت پري موهامو رنگ كردم.ميتونم حالا همين ماه طبيعي اقدام كنم؟قبل تخمك گذاري رنگ كردم.اشكال نداره؟الان يادم اومد اون ماهي هم كه براي تخمك كشي رفتم قبل از شروع پري و زدن امپولا هم رفتم موهامو رنگ كردم.روي تخمك هايي كه كشيدن واسه جنين اثر داشته بنظرتون؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها سلام ميشه يه سوال بپرسم.من ديروز روز هفت پري موهامو رنگ كردم.ميتونم حالا همين ماه طبيعي اقدا ...

عزیزم خوب انشالله قراره مامان بشی خواستی خوشگل کنی پس فقط به چیزای خوب فکر کن..... 

والا دکترای خوب هستن.....  من زیر نظر ط ر ا ز ی بودم ازش راضیم....

عزیزم چیکار کنم پریود بشم 20 روز شد تاخیری از چی میتونه باشه کیست ندارم پلی کیستیک هم طرازی گفت نیستی تاخیرامم همیشه چهار پنج روزه جز چند بار که تا یک ماهم تاخیر داشتم

عزیزم چیکار کنم پریود بشم 20 روز شد تاخیری از چی میتونه باشه کیست ندارم پلی کیستیک هم طرازی گفت نیست ...

والا عزیزم من خیلی با تجویز غیر پزشکی برا پریود شدن موافق نیستم..... 

خوب دکتر برات پروژسترون تجویز نکرد که بزنی و پریود بشی؟ 

آز بارداری دادی؟؟؟ 

عزیزم خوب انشالله قراره مامان بشی خواستی خوشگل کنی پس فقط به چیزای خوب فکر کن..... 

يعني اشكال نداره انا جون؟ميگم نكنه رو تخمك تاثير بزاره؟!اين ماه دارم اينو فوليك هم ميخورم به اميد خدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
والا عزیزم من خیلی با تجویز غیر پزشکی برا پریود شدن موافق نیستم.....  خوب دکتر برات پروژسترون ...

هیچی نداد نه ندادم سه بار بعد بی بی منفی ازمایش دادم منفی بود همیشه دو سه روز بعد آزمایشم پریود میشم منم موافق نیستم منتظرم خودم پریود بشم ولی حتما یه ایرادی چیزی دارم اینجوری میشه

عزیزم منم تا غربال دو تا آمپول و دوتا شیاف داشتم.....  نمیشه مقایسه کرد.....  یه سری طبق ...

اناجون من اصلا خونریزی نداشتم هم قبل وهم بعدانتقالم پروژسترون داشتم،،،،ولی بقول شما حتما فرق میکنه شرایط......

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام به همگی 

آنا جون لطفا به سوال منم پاسخ بدید ضروریه

من دوره قبل برای آی وی اف دکتر آمپول دکاپپتیل برام.تجویزی کرد همه چیز خوب پیش رفت و گفتن هرچند ذخیره ات پایینه ولی بدنت به داروها جواب مثبت داده  ولی جنینی برا انتقال تشکیل نشد

الان دکتر میکرو برام پیشنهاد دادن و گفتن چون بدنت جپاب خوب به داروها نشون داده دوباره همون داروها رو برام نوشت...الان داروخانه به جای دکاپپتیل آمپول تریپتورلین داده و گفته اینم کار اون میکنه...شنبه باید تزریق کنم ولی تاریخ تولید زده ۲۰۱۶و تاریخ انقضا زده برا برج ۵سال۲۰۱۹

الان به نظرتون هم کیفیت دارو و هم تاریخش خوبه که بزنم.میترسم تاریخ مصرفش گذشته باشه.  لطفا راهنمایی کنید

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون