2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
دکتر گفت ذخیره ات معمولیه 😂 چون پلی کیستیک نیستم 

چون هایپر شده بودی اینطوری تو ذهنم مونده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای مرسی آنا جون... اصولا چندروز بعد میرن برای شناسنامه؟

هر چه زودتر بهتر.... 

ما همون بعد غربال همسرم رفت برا شناسنامه..... 

فکر کنم هر چه زودتر بریم دردسرش کمتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، الان بهداشت اصلا نرفتی؟ منم تو این فکرم برم بهداشت، پرونده داشته باشم، لااقل گهگاهی میرم ...

عزیزم میتونیم بری..... 

اما پرونده خودت و وروجکت جداست.... 

حواسم نبود با بهار جون اشتباه گرفتم....  فکر کن تا واکسن دو ماهگی دخترم رفتم.....  به سل ...

سلام بچه ها اين قضيه ي بالا بودن تعداد اسپرم نابالغ ديگه چه كوفتيه؟ اي خدا 

اين بار هم ميگن تعداد اسپرم نابالغ بالاست

بچه ها شما رو ب خدا دعا كنين

...
سلام بچه ها اين قضيه ي بالا بودن تعداد اسپرم نابالغ ديگه چه كوفتيه؟ اي خدا  اين بار  ...

عزیزم اونو تو محیط آزمایشگاه کمک میکنن بالغ میشه نگران نکن خودتو.... 

سلام عزیزم، الان بهداشت اصلا نرفتی؟ منم تو این فکرم برم بهداشت، پرونده داشته باشم، لااقل گهگاهی میرم ...

نه عزیزم نرفتم...

حالا یسر میرم بپرسم ببینم چی به چیه☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام آناجان

سلام بچه های گلم

از نوشته هاتون متوجه شدم برگرفتن سرم،اگه۶ماه از آزمایش ایمنی گذشته باشه باید باز تکرارکنیم؟ 

Cdها ر باید تکرارکنیم؟ 

آناجان،من برج ۵پارسال(۹۷)آزمایش ها ر دادم،یعنی باید بازم تکرارکنم؟؟؟؟😭😥😥

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام آنا جون من دو ماه قبل انتقال ال دی دارم الان من میخوام این ماه ی دونه قرص بیشتر بخورم به نظرت مشکل پیش میاد با ی قرص بیشتر؟

من بخاطر مشکل خونریزیم که قبلا هم گفتم دکترم بهم دارو داد گفت اگه خوب نشدی برو پیش پادمهر حالا برای اینکه تا وقتی که برم پیش پادمهر پری نشم میخوام ی قرص بیشتر بخورم به نظرت بخورم یا ارزش نداره صبر کنم بعد پری برم پیشش؟؟؟

ببخشید خیلی توضیح دادم شرمنده😘😘

خدا جونم شکرت...
عزیزم خوب برا ایمنی پیش ایمونولوژ باید بری اما نه هر ايمونولوژي ترجیحا تو زمینه ناباروری کار کرده با ...

عزیز دلم میشه اگه شمارشونو دارین بزارین❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها اين قضيه ي بالا بودن تعداد اسپرم نابالغ ديگه چه كوفتيه؟ اي خدا  اين بار  ...

محیا جون خوبی. پانکچر شدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم اونو تو محیط آزمایشگاه کمک میکنن بالغ میشه نگران نکن خودتو.... 

وای جدی؟ خدایا،، اناجون یعنی اصلا مسئله ای نیست به کمک خدا؟؟

اناجون بعد از پانکچر ناهار فقط سوپ خوردم خیلی گرسنه مه میتونم شام برنج بخورم؟

...
من اگه بیام تهران بنظرتون کدوم دکتر بهتره برم؟

باران جان،من برج پنج سال پیش آزمایشها ر دادم ،زیر پانصد تومن شد.

کاریوتایپ ،هزینه آزادش۳۰۰هزارتومنه.

Cdها ر من انتقال خون دادم۲۵هزارتومن.

انعقادی ها فقط یادم رفته چندشدن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.