2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045898 بازدید | 684488 پست
اووووکی🍀🍀🍀 خخخخ اضافی بودن😂😂😂😂 میگفتی دخمل گلم اومده توپ توپم اضافی چی😍😍😍😍 چرا نیلو نر ...

عزیزم برا شناسنامه فکر کنم مجبوری بهداشت بری برا غربال..... 

من برا پسرم دوبار غربال انجام دادم به بار معمولی که برا شناسنامه نامه بدن..... 

دومیم نیلو انجام دادم که کامل بود..... 

درسته دوبار خون داد اما عوضش خیالم راحت شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا شناسنامه فکر کنم مجبوری بهداشت بری برا غربال.....  من برا پسرم دوبار غربال انجام داد ...

اوکی.. حالا میپرسم پس...😍

شناسنامه چه ربطی به غربال داره آخه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخملم دیگه غصه نداره خاله آنا داره😍

فداش بشم..... 

انشالله عروسیش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله بسلامتی دنیا بیاد😍😍 غربال رو همون نیلو میرم. برای واکسنا محله خودمون❤

برا غربال 30 درصد تخفیف هم میدن بهمون چون سلفری رو اونجا انجام دادیم..... 

برا ما اینطوری شد ولی فکر کنم غربال رو بهداشت هم باید بری..... 

عزیزم گل پسرت مبارک😘 سالار دار شدی خداروشکر، ب سلامتی بغلش کنی

ممنون دریا جون

تو خوبی؟ پرنسس کوچولو خوبه؟

بعد سزارین زود روبراه شدی؟ اذیت نشدی؟ من خیلی از سزارین میترسم

دیروز به دکتر میگم نمیشه طبیعی زایمان کنم میگه از خودت بخوای چرا میشه

اوکی.. حالا میپرسم پس...😍 شناسنامه چه ربطی به غربال داره آخه؟

آخه از بهداشت یه برگه میدن اونو باید ببری برا گرفتن شناسنامه.... 

برا غربال 30 درصد تخفیف هم میدن بهمون چون سلفری رو اونجا انجام دادیم.....  برا ما اینطوری شد و ...

جاری من بچه اش پارسال دنیا اومد.برای غربال رفت همون بیمارستانی ک زایمان کرده بود.

واکسنارو میبرد بهداشت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آخه از بهداشت یه برگه میدن اونو باید ببری برا گرفتن شناسنامه.... 

فک میکردم همون برگه بیمارستان کافیه برا شناسنامه... 

باز بپرسین به هر حال یه برگه ای میخواستن شاید اون برگه رو بیمارستان هم میده.... 

شاید نیلو هم میداد نمیدونم..... 

خلاصه وقتی برا غربال میری یه برگه میدن که باید برا شناسنامه دستت باشه من اینطوری میدونستم که فقط باید از بهداشت این برگه رو باید گرفت..... 

برا همین مجبور شدیم دوبار انجام بدیم..... 

به هر حال از ماگذشت شما قبلش پیگیر بشین که مجبور نشین دو بار خون بدین..... 

من که دلم خیلی میسوخت..... 

البته الحق نیلو خیلی خوب خون گرفت از پسرم اما بهداشت پاشنه پاشو وحشتناک کبود کرد یعنی دلمو خون کرد..... 

مدارک بیمارستان که باید باهات باشه اما خوب برگه روز غربال هم لازمه..... 

البته فکر کنم.... 

باز بپرسین به هر حال یه برگه ای میخواستن شاید اون برگه رو بیمارستان هم میده....  شاید نیلو هم ...

چشم عززززیزم حتما حتما میپرسیم☘

چشم عززززیزم حتما حتما میپرسیم☘

١- اصل شناسنامه پدر و مادر نوزاد
٢- کارت مراقبت نوزاد (کارت واکسیناسیون)
٣- کارت ترخیص نوزاد
٤- کارت ترخیص مادر از بیمارستان (کارت زرد رنگ)
٥- اصل کارت ملی پدر و مادر
٦- گواهی انجام تست غربالگری تیروئید نوزاد (به توضیح پشت صفحه توجه فرمایید)
٧- گواهی انجام شنوایی سنجی نوزاد (به توضیح پشت صفحه توجه فرمایید)
٨- در صورت نداشتن اصل شناسنامه والدین حتما اصل عقد نامه والدین همراه باشد.

اینارو تو سایت یکی بیمارستان‌ها دیدم..... 

١- اصل شناسنامه پدر و مادر نوزاد ٢- کارت مراقبت نوزاد (کارت واکسیناسیون) ٣- کارت ترخیص نوزاد ٤ ...

وای مرسی آنا جون...

اصولا چندروز بعد میرن برای شناسنامه؟

بچه ها... یه سوال؟ الان من باید برم بهداشت پرونده تشکیل بدم...؟ دختر داییم میگفت برای واکسناش حتما ...

سلام عزیزم، الان بهداشت اصلا نرفتی؟ منم تو این فکرم برم بهداشت، پرونده داشته باشم، لااقل گهگاهی میرم فشارمو چک میکنه، یا چیزای دیگه، بعد زایمانم که واسه وزن گیری بچه میبریش، چون ماهی یه بار میرم پیش دکترم