2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست

بچه ها دکتر زنان شما بعد از اینکه متوجه مشکل انعقادی شما شد گفت آسپرین رو دایم بخورین؟ یا وقتی فهمیدین باردارین شروع به مصرف کنین؟

آخه من دایم میخورم و چون بواسیر دارم باعث خونریزی بواسیر میشه، میخوام قطع کنم هر وقت باردار شدم بخورم، ۶ ماهه دارم میخورم و هنوز هم باردار نشدم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
سلام عزیزم همون اندومتریوزه ولی صرف داشتن این کیست نمیتونه مانع بارداری بشه اگه میخوای خیالت راحت بش ...

تا حالا که دکترم سونو میکرد کیستی نداشتم دقیقا بعداز پانکچر دی ماه که داشتم این کیست تشکیل شده هیچ علائم آندومتریوز هم ندارم نه درد پریودی نه درد نزدیکی نه بقیه علائم ،واقعا گیج شدم تعجبمم از اینه دکترم دیروز حرفی در مورد این مساله نگفت فقط ال دی داد و گفت ۱۶ تا خوردی بیا واسه خراش رحم 

امیدوارم دکترم اشتباه کرده باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهی بگردم ان شالله ب زودی زود بازم معجزه میبینی . طبیعی بودش یا آی وی اف ؟

نه عزیزم ای وی اف کرده بودم😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قلب تشکیل شده بودش ؟

عزیزم باز که داری فکرای بد بد میکنی؟؟؟؟ 

این سوالا چیه مامان خانوم؟؟؟؟ 

اینطور که بوش میاد حالا حالا قراره به اون ورجکا استرس بدی مامان بد!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چکار میکنی با یکی یدونمون؟خوبه 

خداروشکر   نمیدونم والا مریم جون باورت نمیشه از روز انتقال تا حالا هیچ احساسی ندارم من تا حالا پنج بار انتقال داشتم همیشه بعدش به تیر کشیدنی دردی به حس خاصی زیر شکمم داشتم اینبار هیچی  اصلا یجور عجیبیه گاهی یادم میره انتقال دادم اما خودمو سپردم به خدا حتی حساب کتاب نمیکنم امروز روز چندمه انتقاله فقط میدونم پنجشنبه اینده باید ازمایش بدم و به خودم میگم بی بی چک هم ممنوع اگه بتونم تحمل کنم البته. با دل مهربونت برام دعا کن

سلامت باشی نفسی جان انشالله خداخودتو نی نیتو حفظ کنه،،،نه گلمبادارو تو خونه سقط کردم ولی مردم وزنده ...

عزیزم مطمئن باش به زودی خدا با یه معجزه شیرین که تو بغلت میذاره اون خاطرات تلخ رو محو میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب 8 هفته و 6 روز از انتقالت میگذره.....  با فرض 3 روزه بودن جنینات میشه.....  8هفته و ...

پس من فکرمیکردم امروز ۱۱ هفته و ۱ روز هستم.یه روز عقب بودم یعنی؟🙈

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم تو حالا عادی تو این هفته ها دیگه پروژسترون آنقدر بالا رفته که قطع کردنت به چشم نیاد تازه میخوا ...

شرایط خاص یعنی خونریزی مثلا عزیزم؟اره دیروز تا حالا خداروشکر لکه و چیزی ندیدم.فکرکنم الکی میترسیدم.همش حس میکردم نی نیم به خاطر شیاف حالش خوبه...اما حق با شماست من دارم کم کم قطعش میکنم ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد

ممنونم عزیزم😘💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره گلم.ما چون سخت باردار شدیم براهمینه رو همه چی حساسیم..دکترا هم ک.هر کسی ی نظری داره...فقط خدا خو ...

ان شاالله خدا به همه ی باردارا کمک کنه به سلامتی بگذرونن این دورانو

و تمام منتظرا هم مامان شدنو تجربه کنن💚

تا حالا که دکترم سونو میکرد کیستی نداشتم دقیقا بعداز پانکچر دی ماه که داشتم این کیست تشکیل شده هیچ ع ...

ان شاءالله اشتباه کرده و اون کیستم با همین ال دی رفع میشه

خدا جونم شکرت...
شیاف آندومترین پروژسترونه ؟ یا اینکه استروژنه و برا ضخیم بودن رحمه ؟؟

پروژسترونه عزیزم.... 

ای وای😁کاش بهت گفته بودم اسم داروخونه مادر هست..فک کردم خودت میدونی

نمیدونم چرا من ذهنم سریع رفت سمت بیمارستان مادر و کودک.چون خودم قبلا اونجا میرفتم برای درمان🤣فدای سرت.همین که بهم شمارشو دادی خیلی کمکم کردی💚ممنونتم خانمی

یعنی سرم رو میشه چند ماه جلوتر گرفت ؟؟ دکتر برای منم نوشته ولی تا مرداد انتقال ندارم

عزیزم ربطی نداره میتونی تهیه کنی اگه بتونی با تایید بگیری که فبها..... 

اتفاقا خوبه از الان بنویسه برات تا شانس بیشتری برا تاییدش داشته باشی..... 

شهرستان راحت‌تر تایید میکنن..... 

فدات بشم عزیزم آره منم فک می کنم اطلاعاتی در مورد آی وی اف ندارن واسه همینه. اگر شیاف پیدانکردی بگو ...

قربونت برم مهربونم.همین که به فکرمی خیلی برام باارزشه دوستم.خداروشکر توی شیراز پیدا کردم به کمک نفسی جونم

امروز به دستم میرسه احتمالا.خدا نی نیاتو برات حفظ کنه مامان خانمی😘💚