2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
بچه هامن بخاطر دردزیر دلم.  ظهر 1دونه ایزوکسوپرین سر خود بدون مشورت با دکتر خوردم...حالامیگم نک ...

نفس جون انشاله فردا قید همه چی رو بزن....

اخه همش نمیشه سر یچیز استرس یهویی بگیری اون بچه 😊گناه داره🙄

فردا یا زنگ بزن دکترت یا برو یه دکتر زنان  در نزدیکی خونتون😊

واقعا دکترامون وجدان کاری ندارن متاسفانه اخه این چیزا رو باید بگن و تو هوا دارو قط نکنن...

بعضی وقتا به شوهرم میگم ما سواد داریم و سوال میکنیم و پرس و جو خیلیا هرچی دکتر بگه همون رو انجام میدن حتی اشتباه.....بعضی مریضا خیلی چیزا نمیدونن

اگر همین سر سوزن مطلع نبودیم خیلی بیشتر بلا سرمون میومد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اتفاقا یکی از دوستامم بهم گفت مشهد گیرت میاد.زنگ زدم داروخونه هم داشتن.ولی مشکل داشتم برای ارسالش.شی ...

فدات بشم عزیزم آره منم فک می کنم اطلاعاتی در مورد آی وی اف ندارن واسه همینه.

اگر شیاف پیدانکردی بگو برات از مشهد بفرستم عزیزم.

الهی خدا جوجه شما رو هم واست نگه داره و اینقدر جوش واسترسی که براش میزنی رو جبران کنه با تولد شیرینش😍😍❤❤❤

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم شما گفتی داروخانه ی مادر من فکرمیکردم داروخانه ی بیمارستان مادر.یکی از اشناهامو فرستادم.زن ...

ای وای😁کاش بهت گفته بودم اسم داروخونه مادر هست..فک کردم خودت میدونی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم میشه بگی دقیقا از کی شروع کردی؟

من.از دوم.پریودی تا روزقبل انتقال حدود 19روزی شد گمونم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم میفهممت.منم امروز که شیافمو کردم روزی دوتا حس میکنم کمرم یهو میگیره‌ میخوام فردا یا پس فردا ک ...

اره گلم.ما چون سخت باردار شدیم براهمینه رو همه چی حساسیم..دکترا هم ک.هر کسی ی نظری داره...فقط خدا خودش کمکمون.کنه

ممنون..... الان دکترت کیه؟

دوجلسه رفتم دکتر شمالی.  ولی نمیدونم باهاش ادامه بدم یانه...متاسفانه دکترای خودم تو زینبیه مطب بیرون ندارن...حالا یکیشون گفته مطبش تابستون راه میفته 😐منم الان واقعا هیچ دکتر خوبی نمیشناسم که تو بارداری تحت نظر باشم...شمالی هم چون متخصص ای وی اف بود رفتم ک حداقل بدونه داروهام رو چطور کم وزیاد کنه

بچه هامن بخاطر دردزیر دلم.  ظهر 1دونه ایزوکسوپرین سر خود بدون مشورت با دکتر خوردم...حالامیگم نک ...

نه عزیزم مشکلی نداره.‌منم چون گرفتگی زیاد داشتم میخوردم و‌میخورم. اما یکی اثر نداره. من دو سه روزی هر ۱۲ ساعت یکی میخورم تا گرفتگی برطرف بشه

نه عزیزم مشکلی نداره.‌منم چون گرفتگی زیاد داشتم میخوردم و‌میخورم. اما یکی اثر نداره. من دو سه روزی ه ...

سلام رویا جون خوبی گل پسر خوبه...چ خوب شد امدی سوال داشتم ازت...عزیزم شما یادته اول کار بهت گفته بودن ضربان قلب جنین ضعیفه؟   انا جون گفتن فک کنم رویاجون بوده

آره گلم. من هفته ۶ به خاطر خونریزی  مجبور شدم برم سونو. گفت قلبش ضعیف میزنه

عه به منم همینو گفتن ک یکم ضربان ضعیفه.منم نگران شدم نکنه چیز بدی باشه ک ولی اناجون گفتن رویا جونم همینطور بوده وخداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومده

سلام بچه ها رسوب کلسیم که قلب جنین داشت برطرف نشده😕 ایندفعه دکتر گفت کلیه هاش هم ورم داره دلم خی ...

گلم.انشاءالله که چیزبدی نیست...خب دکتر نگفته باید چکار کنی؟تا موقع زایمان رفع میشه حتما 

عه به منم همینو گفتن ک یکم ضربان ضعیفه.منم نگران شدم نکنه چیز بدی باشه ک ولی اناجون گفتن رویا جونم ه ...

نه عزیزم نگران نباش مشکلی نیست. چون هنوز زوده برای سونو اینو میگن. هفته های بعد که بری درست میشه

نه عزیزم نگران نباش مشکلی نیست. چون هنوز زوده برای سونو اینو میگن. هفته های بعد که بری درست میشه

ب حساب خودم 7هفته بودم ک اینجوربهم گفتن...توکل بخدا 2هفته دبگه بازمیرم سونو