2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
انا جونم من فردا میشم ۱۱ هفته ‌و ۱ روز یعنی دارم وارد هفته ی ۱۲ میشم.حالا اگه بخوام این قرص رو ...

عزیزم من کی شروع کردم نمیدونم اما به سن بارداری تو مطمئنم داشتم و تا آخرشم داشتم چون اواخر دیگه انقاباصا زیاد بودن حتی 4 تام ایزوپرین داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره اتفاقا دکتر خودش میگفت خیلی زود قلبش تشکیل شده دوبارم صدای قلبشو شنیدم ولی.....😭😭😭😭

اللهی بگردم ان شالله ب زودی زود بازم معجزه میبینی . طبیعی بودش یا آی وی اف ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.من تمام داروهام داروخونه مادر میگیرم....یکی از جاهایی هست که همه داروهای نازایی و آی وی اف گیر ...

عزیزدلم ممنونم ازت.اره اگه شمارشو گیر بیارم میپرسم حتما.خودمم تنها جایی که به فکرم رسید باشه اونجا بود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من کی شروع کردم نمیدونم اما به سن بارداری تو مطمئنم داشتم و تا آخرشم داشتم چون اواخر دیگه انقا ...

ممنونم عزیزم.من پس فردا میرم پیش دکترم باز میپرسم ببینم چی میگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزدلم ممنونم ازت.اره اگه شمارشو گیر بیارم میپرسم حتما.خودمم تنها جایی که به فکرم رسید باشه اونجا ب ...

باشه گلم فک.کنم تو گوشی شوهرم باشه. بذار بهش بگم برام بفرسته بهت میگم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
باشه گلم فک.کنم تو گوشی شوهرم باشه. بذار بهش بگم برام بفرسته بهت میگم

ممنون مهربونم.لطف میکنی😘

ممنون مهربونم.لطف میکنی😘

38391240. عزیزم کد071قبلش بگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من ۱۲ هفته و ۴ روز وقت سونو گرفتم.دکترم گفت ۱۱ هفتت تموم بشه بهتره.درمورد شیاف اندومترین خدارو ...

شیاف آندومترین پروژسترونه ؟ یا اینکه استروژنه و برا ضخیم بودن رحمه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
38391240. عزیزم کد071قبلش بگیر

عزیزدلم ممنونم واقعا.لطف بزرگی بهم کردی.زنگ زدم گفتن داریم خداروشکر.مرسی واقعا😍😘 ان شاالله دردونتو به سلامتی بغل بگیری که منو از یه فکر و استرس بزرگ نجات دادی

شیاف آندومترین پروژسترونه ؟ یا اینکه استروژنه و برا ضخیم بودن رحمه ؟؟

همون پروژسترونه عزیزم.خارجیشه

حالا عصر میخرم. از امشب میخورم..همون موقه تو عید ک.مثبت شدم تموم کردم دیگه نخریدم فک کردم ضررداره😬م ...

گلای ونس ۷۵۰ روزی دوتا میخورم

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزم میتونم بپرسم شما کدوم شهر هستین ؟

مشهدم عزیزم.اونجا بیمارستان هم نداره که بری پیش دکتر زنانشون.اگر نیست بوشهر یا هرمزگان یا شیراز هر جا که بهت نزدیکه برو،تحت نظر باش عزیزم اینطوری دیگه خاطرت جمع میشه.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
من ی هفت هشت ماه پیش سرم گرفتم دکتر نوشت برام ک سرم نیاز داره و آزمایشا رو بردم و برام سرم دادن

یعنی سرم رو میشه چند ماه جلوتر گرفت ؟؟

دکتر برای منم نوشته ولی تا مرداد انتقال ندارم

خداجونم شکرت       
مشهدم عزیزم.اونجا بیمارستان هم نداره که بری پیش دکتر زنانشون.اگر نیست بوشهر یا هرمزگان یا شیراز هر ج ...

اتفاقا یکی از دوستامم بهم گفت مشهد گیرت میاد.زنگ زدم داروخونه هم داشتن.ولی مشکل داشتم برای ارسالش.شیراز راحت تر به دستم میرسه.خداروشکر با راهنمایی نفسی جون پیدا کردم امشب یا فردا به دستم میرسه

مرسی خانمی.اره عزیزم شاید برم بندر زیر نظر دکتر خوب.اما واقعا رفت و آمد سختمه.هرچی خدا بخواد گلم.😘 ان شاالله جوجه هاتو به سلامت بغل بگیری