2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم، برای بچه اول قصد تعیین جنسیت و دوقلوی دارید؟  من دکتر رستمی شیراز میرم برای تعیین ...

نه بچه دوم  به امید خدا کلا هیچی نمی دونم اول اولش باید چیکار کنم چه راهی هست پروسه کوتاهتر و اسونتر بشه چون بچه کوچیک دارم رفت و امد سختمه و اینکه تو تابستون باشه بهتر یا مثلا پاییز و زمستون چون برای اقدام خودم تو هوای گرم اصلا اقدام نیم کردم چون کیفیت اسپرم میاد پایین اما برای ای وی اف نمی دونم و اینکه هزینه پیش دکتر رستمی چقد میشه برم بیمارستان مادر کودک بهتر یا زینبیه و اینکه ازمایشا وسونو ها فقط باید جای خاصی انجام بدم یا شهر خودمونم میشه ببخشید خیلی سوال پرسیدم ممنون میشم جواب بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من بخاطر اینکه مدام درد داشتم رفتم دکترسونو کرد.گفت یکم ضربان قلب ضعیفه،بچه ها خواهش میک ...

نه عزیزم هیچ مشکلی نیس برای درد هات هم قرص ایزوپرین روزی سه تا بخور هیچ ضرری نداره جلوی انقباض و دردهای رحمی و میگیره

عزیزم معمولا خود دکتر یا مرکز سونوت میکنه جایی نمیفرستن.....  لااقل طبق تجربه من و خیلی از دوس ...

پس باید مثلا یک هفته بمونم چون اینطور که معلوم بیشتر روزای پریودی سونو دارم من الان بیشتر دارم برنامه ریزی میکنم برای اینکه پیش کی برم خصوصی برم یا بیمارستان و اینکه برای موندن تو شیراز چند روز پیش بینی کنم ببخشید خیلی سوالای بی ربط و پراکنده می پرسم کاملا بی سوادم در این زمینه

حالا میشه نظرتون رو بهم بگید.نمیدونم چیکار کنم.دکترم میگه هر چی خودت بخوای برات تجویز میکنیم.بنظرتون ...

این دفعه شیاف رو امتحان کن دیدی سخته یا مشکلی پیش آورد آمپولش میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس باید مثلا یک هفته بمونم چون اینطور که معلوم بیشتر روزای پریودی سونو دارم من الان بیشتر دارم برنام ...

عزیزم شما اولین ویزیت که بشی مشخص میشه بمونی یا نه

اما به پیشنهاد من آزمایش های هورمونی و تیرویید رو حتما در روز دو پریودی در شهر خودت بده متخصص زنان بنویسه و انجام بده جوابش باهات باشه....

دوم اینکه آز اسپرم همسرت هم بده آزمایشگاه معتبر شهرت انجام بده برای ویزیت اولیه اینا لازمه

وگرنه چند روزت الکی بخاطر اینا میگذره.....

اگر دکتر بخواد بعد میگه تکرار کن....  

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
این دفعه شیاف رو امتحان کن دیدی سخته یا مشکلی پیش آورد آمپولش میکنی..... 

اینجا شیاف سیکلوژست نمیدن.شیاف پروژسترون میدن.اشکالی نداره؟ بعد چیکار کنم که عفونت نگیرم.نیازه همزمان داروی خاصی برا عفونت استفاده کنم؟

پس باید مثلا یک هفته بمونم چون اینطور که معلوم بیشتر روزای پریودی سونو دارم من الان بیشتر دارم برنام ...

عزیزم مرکز دولتی باید ببینی تعیین جنسیت میکنن یا نه..... 

عزیزم دوستان شهرستان مثلا روز اول تا سوم یه روزش میان سونو و دارو میگیرن و بر می‌گردن شهرشون..... 

بعد سونوی بعدی معمولا یه هفته بعده.... 

اونو بیایی دیگه دو سه روز یه بار سونو داری بستگی به راهت میتونی یا بری برگردی با بمونی..... 

من خیلیا رو دیدم اومدن ویزیت شدن برگشتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مرکز دولتی باید ببینی تعیین جنسیت میکنن یا نه.....  عزیزم دوستان شهرستان مثلا روز اول تا ...

اخه م وقتی رفت امد میکنم سیکلم به هم میریزه خیلی ضعیف میشم گفتم اگه سه روز پشت سر هم بمونم سوئیت کرایه کنم بچه کوچیکم دارم نمی دونم اونو چیکار کنم نمی خوام کسی بفهمه پیش کسی نمی تونم بزارم

اینجا شیاف سیکلوژست نمیدن.شیاف پروژسترون میدن.اشکالی نداره؟ بعد چیکار کنم که عفونت نگیرم.نیازه همزما ...

نه عزیزم داروی خاصی نیاز نیست..... 

تند تند لباس زیرت عوض کن که جلوی رطوبت رو بگیری..... 

شیاف سیکلو بهتره اما خوب الان خیلیا سیکلو ندارن چون فکر کنم پیدا کردنش سخت شده..... 

گلم چند سال ناباروری داشتید؟ شوهرتون مشکل داشت؟ 

من ناباروری نداشتم . سه سال هستش ک ازدواج کردم سال اول ازدواجم بعد از پنج ماه باردار شدم ک تو هشت هفته سقط فراموش شده داشتم بازم بعد از چهار ماه از سقطم بازم باردار شدم ک بازم تو هشت هفته سقط فراموش شده داشتم این سقطم با قرص واژنی و داروهای گیاهی سقط کردم ولی بازم ی کمی بقایا داشتم تعطیلات نوروز ۹۶ بود و دکترمم نبود و من هر روز میرفتم سونو تا بازم بقایا داشتم دکترم نبود مجبور شدم بیمارستان رفتم گفتن ک احتمال داره بعد از ده روز ک هنوز بقایا داری رحمت عفونت بگیره و ی مشکلی ب رحمت پیش بیاد گفتن ک باید حتما کورتاژ شی و منم دکترم نبود ک کورتاژم کنه ی دکتر ناشی کورتاژم کرد و گفتش ک بعد از شش ماه اقدام ب بارداری کن ک من بعد از شش ماه اقدام کردم و باردار نشدم تا اینکه یکسال شد و بازم باردار نشدم و دکتر هم ک رفتم نگفتش ک ضخامتت خراب شده با اون کورتاژه و من گفتم ک نمیتونم انتظار بکشم و رفتم پانکچر شدم برا آی وی اف . بعد از پانکچر دو ماه کیست اوردم و انتقال ندادن بعد ک کیستم رفع شد بازم ی بار با استرادیول و اکویین ضخامتم بالا نرفت و سیکلم کنسل شد و ماه بعد سیکل نچرال رفتم ک بازم ضخامتم بالا نرفت و سیکلم کنسل شد و ماه بعدش اسفند دیگه خودم اقدام طبیعی داشتم ک باردار شدم شکر خدا . دیروزم ک رفتم دوتا کیسه دید ک یکی قلب داشت و اون یکی نداشت ک گفت بعد از ده روز بازم سونو تکرار بشه . دعا میکنم ک همه ی شما ک اینجا هستین باردار شین و شمام دعا کنین ک قلب اون یکی قلم تشکیل بشه و بارداریم هم ب سلامت تموم بشه و مشکلی پیش نیادش.

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود