2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
ممنونتم عزیزم

عزیزم تبریک میگم و ان شالله نی نیهات به سلامتی بغل بگیری، عزیزم فک میکنی چه کارایی انجام دادی که به مثبت شدنت کمک کرده بعد از کلی انتظار؟ اگه یه توضیحی بدی ممنون میشیم جانم

دوستان میشه بدون بیهوشی برداشتن تخمک و انتقال روانجام داد ؟یا حتی بدون بی حسی

من عکس رنگیموبدون بیهوشی گرفتم درد داشت ولی تحمل کردم

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبریک میگم و ان شالله نی نیهات به سلامتی بغل بگیری، عزیزم فک میکنی چه کارایی انجام دادی که به ...

عزیزم من اگر خدا بخواد این ماه سیکل میکرومو شروع میکنم 

خیلی جاها خیلی چیزا خوندم مهمترینش توکل به خدا و آرامشه عزیزم

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   

دوستان منم ۲۱ اسفند ۹۷ میکرو کردم خدارو شکر انتقالم مثبت شد الان هفته ی ۷ هستم دیروز قلب نینی رو هم دیدن.امیدوارم همه ی کسایی که تو این مسیر قدم گذاشتن به زودی دلشون شاد بشه

دوستان منم ۲۱ اسفند ۹۷ میکرو کردم خدارو شکر انتقالم مثبت شد الان هفته ی ۷ هستم دیروز قلب نینی رو هم ...

مبارکه عزیزم بسلامتی😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستان منم ۲۱ اسفند ۹۷ میکرو کردم خدارو شکر انتقالم مثبت شد الان هفته ی ۷ هستم دیروز قلب نینی رو هم ...

تبریک میگم عزیزم، با این حال خوبتون برای منتظرا هم دعا کنید

عزیزم من اگر خدا بخواد این ماه سیکل میکرومو شروع میکنم  خیلی جاها خیلی چیزا خوندم مهمترینش توک ...

بله دقیقا، شرط اصلی مثبت شدن هم همین آرامش و سپردن امور به خدا هست ولی بعضی مواقع واقعا نمیشه و. همش دوس داری کاری انجام بدی که فک میکنی بقیه انجام دادن و به مثبت شدنشون کمک کرده، آدمیزاده دیگه😀

سلام به همه مهربونا☘🌻🍀

من و لوبیا جون چند وقتی نبودیم🙈 در گشت و گذار و تفریح😁

خوبین؟خوشین؟؟؟؟☘🌻🍀

خواستم بگم من سونوی آنومالی رفتم و جواب آزمایشمم گرفتم... خداروهزاران بار شکر که همه چی خوب بود...

و  اینم بگم یه دخملی تو راه داریم😍❤🐣

از روزی که خدا این فرشته رو در وجودم گذاشته،برای تک تک شما منتظرا دعا کردم و خواستم این روزهای شیرین نصیبتون بشه☘❤🌸

الهی که سال جدید به آرزوهاتون برسین🌸❤🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
تبریک میگم عزیزم، با این حال خوبتون برای منتظرا هم دعا کنید

قربونت عزیزم😘حتما دعا میکنم از دیروز که سونو شدم هر کسی رو میشناختم که منتظره دعا کردم ایشالا همه ی منتظرا به زودی حس مادر شدنو تجربه کنن

عزیزم چرا بدون بیهوشی میخوای انجام بدی؟

بخاطر عوارض میگم 

چمیدونم راستش بهونه گیی الکی    استرس دارم 

راستش به هیچکی نمیخوایم بگیم حتی مامانامون 

قربونت عزیزم😘حتما دعا میکنم از دیروز که سونو شدم هر کسی رو میشناختم که منتظره دعا کردم ایشالا همه ی ...

عزییییزم مباااارکه

برای منتظرای این تاپیک هم دعا کن ان شاءالله هرچی خیره برامون بشه

ماشاءالله باشه به همه ی شما مامانای تازه برا خودتون صدقه بذارید   

@تورک_آنا     سلام،خداقوت امروز که روز۴پری بود رفتم سونو.سونوگراف گفت یه فولیکول۱۷میلی ...

روز 4 پری سایز 17 بعید میدونم فولیکول باشه اما راستشو بخوایی کلا سوادم صفره تو این وادی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com