2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684485 پست
فدات عزیزم.....  نه با سومی.....  اولی ابن سینا منفی، دومی آبان منفی، سومی آبان +....&nb ...

ممنون عزیزم از پاسخت😘😘😘فقط از کجا بدانیم آندومتریوز داریم یا نه؟علائم خاصی داره؟

خدای مهربونم شکرررررت .
توروخدا بگین کسی مثل من بوده ماه بعد میکرو پریودش برای اولین بار کلی تاخیر کنه ممکنه بارداری باشه یا ...

احتمال دو تاش هست....آزمایش بده خواهر جان

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم از پاسخت😘😘😘فقط از کجا بدانیم آندومتریوز داریم یا نه؟علائم خاصی داره؟

با اجازه آنا جون 

درد هنگام پریودی.

درد هنگام دفع

خونریزی با درد شدید و ..

و تشخیص نهایی با ام ار ای چون بعضیا هم بی علامت آندومتریوز دارن.....متخصص زنان فوق آندو برو برا تشخیص

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
با اجازه آنا جون  درد هنگام پریودی. درد هنگام دفع خونریزی با درد شدید و .. و تشخیص نهایی با ...

من این علائم رو ندارم درد هم خیلی کمه  با یه ژلوفن خوب میشه.ولی خونریزی هام شدیده مرسی عزیزم از راهنماییت 

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام نفس بانووووووو عزیزم به  نظرم بجای اینهمه نگرانی پاشو برو سونو رحیمی راد یا ادیب خودتو از ...

سلام مریم جوون.والا سعی میکنم استرس نداشته باشم..ولی بازم فکرم درگیر میشه و تو سایتا میرم.میخونم ومیپرسم😬.دکتر ک بهم نگفت علامت خطرهست..فقط گفت یه کوچولو ضربان ضعیفه..

میترسم دیگه اینقد برم سونو اخه همش سونو داخلی میکنن

فقط سپردم.به خدا دیگه..امیدوارم به لطف و رحمتش همچنان🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من این علائم رو ندارم درد هم خیلی کمه  با یه ژلوفن خوب میشه.ولی خونریزی هام شدیده مرسی عزیزم از ...

فکر تو درگیر نکن ......مشکل ناباروری اگر داری و منفی شدی بعد از ای وی اف حتما اون موقع پیگیر شو

سلام مریم جوون.والا سعی میکنم استرس نداشته باشم..ولی بازم فکرم درگیر میشه و تو سایتا میرم.میخونم ومی ...

آفرین خواهر جون .....اما به نظر من اگر میخواهی تا دو هفته دیگه صبر کنی اصلا بجز رویا از کسی دیگه نپرس و جایی اطلاع نگیر😍

من سر پسرم روزی که زاییدم بهم گفتن صربان قلبش خیلی ضعیفه دیگه اون تو جاش کم بود😂

آفرین خواهر جون .....اما به نظر من اگر میخواهی تا دو هفته دیگه صبر کنی اصلا بجز رویا از کسی دیگه نپر ...

ای جوونم..اون دیگه میخاسته تشریفش بیاره جاش تنگ شده بوده😁

فعلا که رویا جون این روزا زیاد سرنمیزنه ک جوابمو بده...مریم.جون اصلا دوس ندارم ب چیزای بد فک کنم...مدام به خودم میگم هیچ چیز خطرناکی نیست و بچه خسته بوده تند تند بزنه 😁شایدم چون من ضعف کرده بودم و گشنم بوده ....خلاصه واس خودم توجیهای خوب میکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جوونم..اون دیگه میخاسته تشریفش بیاره جاش تنگ شده بوده😁 فعلا که رویا جون این روزا زیاد سرنمیزنه ...

توجیه نیست واقعیت گلم......برا ان تی رفتی قبلش شکلات بخور اون تو برات قر میده ایشاله

توجیه نیست واقعیت گلم......برا ان تی رفتی قبلش شکلات بخور اون تو برات قر میده ایشاله

مریم.جون گفتی رحیمی راد؟ازش شناخت داری؟دکتر به من.ادرس همونو داده برا ان تی برم.  ولی من نمیشناسم ک بدونم کارش و دقتش چطوری هست

خانم جانم....دکتر رستمی آزمایش ها رو کجا میفرسته من الان برا شکست اسپرم میخوام....دنا فعلا انجام نمی ...

آزمایش اسپرم و کاریو تایپ تو کلینیک انجام دادیم و آزمایش‌های هورمونی و خون و بقیش امجد، اگه خواستین شماره کلینیک بدم تماس بگیرید شاید انجام دادن براتون، البته فک کنم مریض خودشون باید باشید، دقیقا نمیدونم