2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
با دعاهای تک تک شما شد . راستی اختلاف سن هم نداشت همون شش هفته و سه روز بودش یعنی اون یکی هم قلبش تش ...

چرا نشه، به يد قدرت الهي ميشه، التماس دعاي فراوان دارم، امروز رفتم سونو تعداد تخمكا كم بود يه چن روز ديگه پانكچره انشالله

...
@زین   جان منتظرتیم ،منتظرخبرهای خوش😍😍

گلم رفتم دو تا کیسه بودش یکی قلب داشتش و اون یکی ن و گفتش ک ده روز دیگه بیا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا کیسه بودش ک یکی قلب داشتش و اون یکی نبودش و برا ده روز دیگه گفتش ک تکرار کنم

انشالله که اون یکیم قلیش تشکیل میشه وروجکا حسابی مامان وباباشونو خوشحال میکنن عزیزم👫👫😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله که اون یکیم قلیش تشکیل میشه وروجکا حسابی مامان وباباشونو خوشحال میکنن عزیزم👫👫😍😍

ان شالله 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها  رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه ب ...

عزیزم خداروشکر خیلی خیلی برات خوشحال شدم...پس انا جون درست حدس زد که احتمالا دوقلو داری😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خداروشکر خیلی خیلی برات خوشحال شدم...پس انا جون درست حدس زد که احتمالا دوقلو داری😍

آره گلم دعام کن ک اون یکی هم تشکیل بشه

عزیزم خودتو نگران نکن این چیزها تو بارداری طبیعیه. یه بار برای من اینطوری شد دکتر گفت برو اب میوه شی ...

ممنونم.ازی جون ...شمایادته چندهفته بودی ک اینطوری شد ؟انشاءالله بادعای خیر شما دوستای گلم برا جوجه منم مشکلی نباشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها  رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه ب ...

خدایااا هزاران بار شکرت اینقدر خوشحال شدم از خدا میخوام برات حفظش کنه 🙏🏻🌹🌹🌹🌹 

برای منم دعاکن عزیزم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسي از پاسخت مرجان عزيز🌹 سونوي اول رو چند سيكل رفته بودي كه بعديا تخمكا دو برابر شد؟

عزیزم تا جایی که یادمه اولین ویزیتم با دکترم روز ۱۴ سیکلم بود

که بعدش ۳-۴ روز بعدش سونو شدم و تعداد بیشتر شده بود.اما نهایتا ۱۲ تاش خوب بود

اصلا نگران نباش ان شاالله همه چی برات خوب پیش میره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم