2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
عزيزم ميخواي دلت اروم شه با چند نفر آدم متبحر مشورت كن، ولي من كه عجولم پرس و جو ميكردم اگر هيدرو لو ...

محیا جون نظر خودمم همینه که وقت از دست ندم وکاریو بکنم که باید بکنم واینکه تو چند ال دی خوردی رفتی به من گفت 15 16 تا 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها من بخاطر اینکه مدام درد داشتم رفتم دکترسونو کرد.گفت یکم ضربان قلب ضعیفه،بچه ها خواهش میک ...

عزیزدلم غصه نخور.استرس نداشته باش.استراحت کن‌

آب زیاد بخور.دکترت چیزی نگفت؟ان شاالله که مشکلی نیست عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زین     عزیزم ما منتظریم بیای خبری بدی از خودت.حالت خوبه؟ان شاالله سونو خوب باشه و صدای قلب کوچولوشو شنیده باشی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزدلم غصه نخور.استرس نداشته باش.استراحت کن‌ آب زیاد بخور.دکترت چیزی نگفت؟ان شاالله که مشکلی نیست ...

نه فعلا ک بهم امپول پروژسترون داد بزنم چند روز و گفت دوهفته دیگه بیا سونو شکمی کنم ضربان رو چک کنم..پناه برخدا🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
توكل ب خدا  اخه شش خفت تا خيلي كم نيس؟

برای تخمکای عزیزت فاز مثبت بفرست.بهشون بگو من مطمئنم کیفیت همتون عالیه من مطمئنم همتون جنیای با کیفیت و خوبی میشید اونوقت میبینی که همین اتفاق میفته.حتی یک ذره هم شک نکن 

سلام بچه ها من بخاطر اینکه مدام درد داشتم رفتم دکترسونو کرد.گفت یکم ضربان قلب ضعیفه،بچه ها خواهش میک ...

عزیزم خودتو نگران نکن این چیزها تو بارداری طبیعیه. یه بار برای من اینطوری شد دکتر گفت برو اب میوه شیرین بخور یکم قدم بزن دوباره بیا وقتی مجددا سونو کرد گفت همه چیز خوبه و مشکلی نیست

سلام دوستان  من سال گذشته آذرماه و بهمن ماه به دلایلی دوتا پانکچر داشتم بعد. از. اون یکبار پری ...

منم دقیقا مشکل شمارو دارم،دی ماه پانکچر کردم ۱۶ بهمن آخرین پریودیم بود،۱۴ همین ماه  آمپول پروژسترون زدم،یه بطری عرق بومادران خوردم گل گاوزبان خوردم ولی هنوز پریود نشدم دیگه کلافه شدم نمیدونم چی کار کنم پریودشم زودتر برم واسه سیکله انتقال😢😢😢😢😢

سلام بچه ها 

رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه بیا ب اون یکی

خدایا شکرت خیلی گریه کردم اصلا از حال رفتم و بعدش ب همه تون دعا کردم . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها  رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه ب ...

سلام عزیزم خیلییییی خوشحال شدم واست عزیزم مبارکه ماروهم دعاکن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم نتیجه گرفته باشه چیه؟من دوستم دوتا تخمک داشت دوتا جنین تشکیل شد اولین انتقالش هم مثبت شد.من او ...

مرسي از پاسخت مرجان عزيز🌹 سونوي اول رو چند سيكل رفته بودي كه بعديا تخمكا دو برابر شد؟

...
منم دقیقا مشکل شمارو دارم،دی ماه پانکچر کردم ۱۶ بهمن آخرین پریودیم بود،۱۴ همین ماه  آمپول پروژس ...

دقیقا مثل من نمیدونم چرا اینجوری شده

شما دکتر نرفتی؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام عزیزم خیلییییی خوشحال شدم واست عزیزم مبارکه ماروهم دعاکن

چشم حتمااااا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خب خداروشکر😍😍مبارکت باشه عزیزم

با دعاهای تک تک شما شد . راستی اختلاف سن هم نداشت همون شش هفته و سه روز بودش یعنی اون یکی هم قلبش تشکیل میشه ؟؟

@زین     عزیزم ما منتظریم بیای خبری بدی از خودت.حالت خوبه؟ان شاالله سونو خوب باشه و ...

دوتا کیسه بودش ک یکی قلب داشتش و اون یکی نبودش و برا ده روز دیگه گفتش ک تکرار کنم