2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون گلم باشه حتما میگم 

من با ال دی تهوع وحشتناک میگیرم ،ولی راهکارشو دکتردبهم گفت که نیم ساعت قبل ال دی متوکلوپرامید یک عدد بخور و واقعا جواب داد

البته اینم بگم من ال دی رو روز میخوردم تا معدم خالی نباشه

اناجون و بچه ها سلام من بالاخره پر شدم به حمد الله و دكتر بهم روزي ١٥٠ گونال داد فقط و بعد از سه روز ...

سلام مهیا جان اتفاقا میخواستم سراغتو بگیرم ببینم چه کار کردی بالاخره؟ انشاالله همه چیز به خوبی پیش بره و یه عالمه جنین با کیفیت و نی نی های ناز و سالم نصیبت بشه دوستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون و بچه ها سلام من بالاخره پر شدم به حمد الله و دكتر بهم روزي ١٥٠ گونال داد فقط و بعد از سه روز ...

مهیا جان مواد پروتئین دار زیاد بخور مخصوصا سفیده تخم مرغ. اگه بتونی روزی سه یا چهارتا سفیده بخوری خیلی خوبه.

زین جون باردار شدی خدا رو شکر،مبارک باشه دوستم با میکرو؟

ن گلم طبیعی شدم . برام دعا کن ک شنبه قلب تشکیل بشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عجب دکتر مزخرفی بوده.....  والا به کسی که خونریزی هم داره اینجوری نمیگن چرا انقدر بی ملاحظن بع ...

مرسی فداتشم.انا جون مثلا چرا شیاف ما انقد دوزش پایینتره پس؟بخوام جاش سیکلوژست استفاده کنم بد نیست؟چون دوزش فرق میکنه میگما.مثلا من الان روزی سه تا اندومترین ۱۰۰.دارم.یعنی در مجموع ۳۰۰ تا

دکتر زنانی که دیشب رفتم گفت کمه .گفت ما ۴۰۰ یا حتی بیشتر میدیم.اما نمیدونم چیکار کنم واقعا.اخه کم کم باید شیافو قطع کنیم از هفته ی دیگه.نمیدونم این آخر کاری عوضش کنم یا نه.سیکلوژست اینجا گیر میاد ظاهرا.چون میگفت برا مریضام تجویز میکنم

اره کلا زد منو درب و داغون کرد🤣خداروشکر دیگه درد ندارم دیروز تاحالا.دردامم دائمی نبود خیلی کم بود و قابل تحمل

هرچی خدا بخواد.من نی نیمو سپردم به خدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام خانوم گلا خوبید

بچه ها کسی بوده بتاش پایین بیاد دوباره بالا بره؟یا اینکه رشد بتاش خوب نباشه

ولی نی نی سالم داشته باشه؟!

بنده خدا توی هفته ۵ بتاش ۹۰۰ بوده

الان هفته ۸ هست بتاش ۱۳۰۰

نه درد نه او نه خونریزی و تهوع

هیچی نداره

دوتا سونو داده بود بهش گفته بودن ساک و کیسه زرده هست ولی پوچه

الان دکتر سنتی دیده گفته فتال پل و دیده و یه توده هم دیده

لطفا فقط تحربه شخصیتون اگه هست بگید

چون بعضیا به هر دلیلی ممکنه دروغ بگن و شما لطفا باور نکنید و اونهارو نگید😁

فقط تجربه شخصیتونو

هرکس دید جواب بده ممنون میشم💖

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

ان شالله به حق صاحبان این روزها خیلی زود زود تا نهه بعد همه تون مامان بشید😍

یا ابالفضل🌺

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم برا در و انقباض کلا همین پروژسترون و قرص ایزوکسوپرین یا سایر مشابهاتش میدن.....  من سر ه ...

ممنونم عزیزم.چشم اگه درد داشتم حتما بهش میگم برام تجویز کنه.انا جونم نظرت راجع به فمیبیون ۱ چیه؟استفاده کنم یا نیازی نیست؟دکتر گفت همون فولیک اسید که میخوری کافیه!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم سونوی ان تی یا همون غربالگری اول از 11 هفته و 1 روز شروع میشه تا 13هفته و 6 روز.....  تو ...

پس من هنوز وقت دارم عزیزم.دکترم تاریخ زد برا ۲۰ روز دیگه!حس میکنم اونموقع دیره.احتمالا اگه سونوگرافی قبول کنه یا اون یکی سونوگرافیه برگرده تا اون موقع همون دو هفته ی دیگه برم برای غربالگری‌.راستی یکی از دوستام میگه سونوی پیشرفته برو.عکس رنگی رحم انجام نده!مگه همه سونوهای غربالگری مثل هم نیست؟!

عزیزم مبارک باشه نی نیت! انشاالله این دوره رو با آرامش طی کنی و جوجه ت رو به سلامتی در آغوش بگیری و ...

ممنونم عزیزم.اره واقعا باعث شد به این فکرکنم برم پیش دکتر زنان دیگه.البته بعید میدونم دکتر زنان جز این باشه.یه ماماس دیگه هست اینجا

نمیدونم چیکارکنم.اره نهایتش زنگ میزنم به مرکز.مرسی گلم

تو غربال مینویسه دیگه میفهمی..... 

فکرکنم دکترزنان گفت قدامی هست.چیزی فارسی ننوشته بود اما به دکتر زنان گفتم چرا درمورد جفتم هیچی ننوشت و نگفت

گفت معمولا زوده و دکتر چیزی نمیگه.ولی اینجا به انگلیسی نوشته قدامی

همچین چیزی گفت فکرکنم

عزیزم من که خیلی احتیاط میکردم.....  همش ماسک میزدم....  فکر کنم دکتر کارمو تایید می‌کرد ...

از خودش میپرسم حتما،شما چند ماه دارو مصرف کردین بعد انتقال دادین؟بعد بارداریم باید مصرف شه؟ کدوم فاکتور ایمنیتون مشکل داشت؟

سونو رو چندم سيكل گفتن بري پري جون؟

محیا جان من شنبه سونو رفتم دومین دیفرلینو ۴ فروردین زده بودم. گفتن چون امپول زدی روز ۱۷ فروردین روز اول سیکلت حساب میشه. داروهای انتقال دادن . استرادیول و پردنیزولون . هپارین و اسپرین و فولیک اسید دارم. آزمایش پرولاکتین تیرویید و ویتامین دی رو هم انجام دادم حالا سوالم اینه کسی با این روش انتقال داده؟ آنا جون شما میدونی این روش انتقال چیجوریه؟ فک میکردم بازم داروی تحریک تخمدان بدن اما ندادن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

موفق باشی مهیا جون 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏