2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
محیا جان من شنبه سونو رفتم دومین دیفرلینو ۴ فروردین زده بودم. گفتن چون امپول زدی روز ۱۷ فروردین روز ...

عزیزم مگه فریز نداری؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من دوروزه خارش واژن گرفتم و همرا لکه بینی ک دارم یکم ترشحات پنیری شکل میاد.خودم حس میکنم عفون ...

نه عزیزم اطلاعاتی ندارم.... 

عزیزم یه کاری کن تا وقتی بری دکتر شیاف رو رکتال بذار.... 

تند تند لباس زیرت عوص کن که مرطوب نباشه..... 

والا برا من برا عفونت تو بارداری کلوتریمازول داده بود اما اینکه برا شرایط تو و نوع عفونت مناسبه یا نه دکتر باید نظر بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی اینجا نیست دلداریم بده.از وقتی رفتم دکتر همش دارم گریه میکنم.دکترم گفته گرچه تعداد افزایش داشته اما چون مورفولوژیش صفره آی وی اف هم برات فایده ای نداره و باید جنین اهدایی بگیری.بعد که دیده خیلی ناراحتم میگه حالا یبار امتحان میکنیم و با همین اسپرهم امتحان میکنیم اگه جنین تشگیل شد برات انتقال میدیم اگه انتقال موفق نبود باید بری سراغ اهدایی.من چیکار کنم؟ از غصه دارم دق میکنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام.خوبین عزیزان؟ شوهرم امروز دوباره آز داد تعدا رو زده ضضو که فکر کنم منظور همون ۲ میلیونه و تحرک ...

عزیزم بحث خنکی رو رعایت می کنه؟ 

کمپرس یخ و.... 

چقد اشتباه دارم من😑😑 حالا باتوجه به مورفولوژی اسپرم ها که صفره اصلا این فریز کردن اسپرم ها به درد ...

عزیزم والا همسر من همین شرایط رو داشت دکتر سه ماه بهش دارو داد و به خنک نگه داشتن تاکید کرد. اینم دستور و داده بود که اسپرم پروسسینگ انجام بشه اگه اسپرم خوب رود فریز کنیم که دیگه با توجه به شرایط اون زمانمون نشد انجام بدا و شکر خدا نیازم نشد..... 

سلام بچه ها تبریک میگم به مامانای جدید❤ من الان درحال حاضر چند وقته دیگه فولیک اسیدم نمیخورم انقد خ ...

عزیزم کار خوبی کردی حرفاتو زدی.... 

اتفاقا هر از گاهی کمی مکث خوبه.... 

انشالله انرژی میگیری و بهتر پیش میری..... 

۲ ماه بعد از پانکچر گفتن بیا انتقال . پریود دوم رفتم و گفتن ۲ تا دیفرلین بزن . بعد عید بیا سون ...

خوب دیگه تحریک تخمدان نداری که.... 

سلام به همگی خانوما کسی دکتر حنطوش زاده رو میشناسه دکتر بارداری پرخطر هستش؟

من فقط از دوستان اسمش و شنیدم..... 

یادمه به روشانیلو جونم گفته بود سقط کنه.... 

کسی اینجا نیست دلداریم بده.از وقتی رفتم دکتر همش دارم گریه میکنم.دکترم گفته گرچه تعداد افزایش داشته ...

عزیزم مثل من پوست کلفت باش 

با مورفو صفر میخوام دو ماه دیگه میکرو کنم

ولی دکتر به من نگفت اهدایی بگیر

ولی گفت شانست خیلی کمه.من هم میخوام شانسمو امتحان کنم

عزیزم یه جای معتبر برو.شاید نیاز شد با بیوپسی اسپرم بگیرن

سلام آنای عزیزم خوبی خواهر؟دردونه هات صحیح و سلامتن؟ باور میکنی اصلا خودم دیگه مایل به ادامه ی راه ...

عزیزم تو سمبل صبری و مطمئنم بهترین پاداش انتظارت میکشه.... 

سلام هانا جونم خوبی؟فتدقت خوبه؟دقیقا منم میگم حتما دکتر یزد یه چیزی میدونسته.اخه به تموم بیمارا همین ...

عزيزم دكتر كه تاكيد داشت به من چون سيكلت نچرال هست اصلا از اول نياز ندارى اما من دلم آروم نمى شد از هفته ١١ سه تا شياف در روزو كردم دو تا به مدت سه روز بعد كردم يكى به مدت سه روز و بعد قطع كامل

دكتر مى گفت دو روز دو روز كم كن اما من سه روز سه روز كم كردم

نگران نباش اصلا مطمينم همه چى برات به بهترين شكل پيش مى ره🙏🏼💕

@تورک_آنا     عزیزم من الان شش هفته و دو روز هستم ولی اصلد هیچ علایم بارداری ندارم ن سین ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره.... 

مامان یا خواهرت بارداریش چه مدلی بودن؟ 

عزیزم مثل من پوست کلفت باش  با مورفو صفر میخوام دو ماه دیگه میکرو کنم ولی دکتر به من نگفت اهد ...

منم به دکتر گفتم نمیشه از بیضه اسپرم بگیرین.گفت نه وقتی تو نمونه اسپرم داره دیگه این کار معنایی نداره.یعنی میشه با مورفو صفر جواب بگیریم؟ کسی بوده این طور بوده باشه و جواب گرفته باشه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.