2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزيزم درد در حدي دردي كه شما داري كاملا طبيعي هست ، تا آخر هفته ١٣ فميبيون ١ بايد بخوري وبعدش فميبيو ...

ممنون عزیزدلم.فردا میپرسم ببینم داروخونه داره یا نه‌.پس داروی بی ضرری هست.خودشم گفت اکثر ای وی افیها استفاده میکنن.اما ننوشت برام😐

پس فکرکنم تا یکی دو هفته دیگه خوب باشه برم برای سونو ان تی‌‌...

ممنونم از راهنماییات گلم

ان شاالله برای شماهم همه چی خوب پیش بره و به سلامتی نی نیتو بغل بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم داروي بي ضرري هست و خيلي هم خوبه ، همون ٢ هفته ديگه خوبه . 

خدا خیرت بده.ممنون مهربونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزدلم.فردا میپرسم ببینم داروخونه داره یا نه‌.پس داروی بی ضرری هست.خودشم گفت اکثر ای وی افیها ...

عزیزم مبارک باشه نی نیت! انشاالله این دوره رو با آرامش طی کنی و جوجه ت رو به سلامتی در آغوش بگیری

والا باید میزدی تو دهن دکتره! آدم چقدر حرصش در میاد از دست این دکترا! جا داشت بهش بگی تو خودت بزرگترین خطر بارداری منی!😒

اگه میتونی با مرکزت هم مشورت کن شاید اونا بهتر راهنماییت کردن

سلام بچها امروز رفتم دکتر بخاطر لکه بینی که داشتم بهم قرص ال دی داد که گفتم نمیتونم بخورم حالم بد میشه گفت خارجیشو بخور ،،،،بچها تر خدا باهام حرف بزنید من خیلی نگرانم سونو هم انجام داد برام گفت ضخامتت برا روز ۱۴ کمه تخمدانها هم یه کم بزرگ شدن البته دکتر خودم نبود فردا باید برم پیش دکتر خودم خیییییییلییییییی نگرانم بخاطر این لکه بینیا 😢😢😢😢😢😢

آناجون منم نه هفته بودم اصلا بهم نشون نداد😢فقط صدای قلب نازنینشونو شنیدم😍 مگه جهت جفت الان هم مشخ ...

عزیزم تا جایی که میدونم باید مشخص بشه البته اگه حدسم درست باشه..... 

انشالله این دفعه همه چیو کامل میبینی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون توکل به خدا راستی اگه یه وقت آزمایشم مشکل داشت و پردنیزولون داد بهم بعدش باید مواظب ...

عزیزم من که خیلی احتیاط میکردم..... 

همش ماسک میزدم.... 

فکر کنم دکتر کارمو تایید می‌کرد.... 

الان حضور ذهن ندارم نسبت به عکس العمل دکتر به کارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.انا جون ودوستان اگه اطلاعی دارید میشه جواب سوالم رو بدید.تصمیم دارم برم سفر زیارتی میخوام ال دی ...

عزیزم بعضی از دوستان برا تنظیم سیکلشون دکتر شون این کارو کرده واسشون..... 

اما به نظرم سر خود اینکارو نکن و با دکترت مشورت کن..... 

ضمنا تضمینی نیست پریود نشی چون مثلا من خودم 7-٨ تا مونده به اتمام ال دیام لک بینی پیدا میکردم..... 

تجربه استفاده از ال دی رو نداری؟؟؟ 

آها مرسی آناجون فقط اینکه یادت نیست تانک رو آبان بهشون داد یا نه ؟؟؟  چون رویان گفت شما باید ت ...

اینو یادم نیست اما بتونم برات میپرسم..... 

اگه این دوستمونو پیدا کردم برات میپرسم حتما..... 

آها پس خوبه  آناجون سرم آی وی آی جی برای چیه ؟؟؟

برا بحث ایمنی‌..... 

من دو سه روز قبل انتقال داشتم...... 

تا ماه 6 بارداریم...... 

بستگی به شرایطت داره ممکنه کمتر داشته باشی..... 

برا هر 20 کیلو از وزنت یه دونه 5 میلی گرمی یا گرمی واحدش یادم نیست معمولا تجویز میشه..... 

من معمولا با وزن حدود 70 و اندی هر بار 3-۴ تا داشتم..... 

يه سوال اين ازمايش هاي ايمني انعقادي و پروتيين به ناشتايي نياز داره و چند ساعت

والا اون زمان که من انجام دادم گفتن نیازی نیست اما میبینی تو آزها یه موردی بالا پایین هستو نسخه ها عین هم نیست به یکی میگن ناشتايي میخواد به یکی میگن نمیخواد بهتره بپرسی یا احتیاطا ناشتا بری نیازی نبود یه چیزی میخوری..... 

من ناشتا رفتم بهم گفتن نیازی نبود ناشتا بیایی..... 

سلام به همگی یک ماهی هست وقت نکردم به اینجا سر بزنم امروز روز بیست و یکم سیکل هستم!از روز پنجم این ...

عزیزم به سلامتی انشالله چیزی تا مامان شدنت نمونده..... 

از الان دیگه فقط فکرای خوب خوب بکن..... 

فکرای دیگه ممنوع!!!! 

مرسی انا جونم.دورت بگردم مهربونم خلاصه من اینجا زیاد میام مرسی که تحمل میکنین و با صبوری دلداریمون م ...

فدات عزیزم لطف داری..... 

آمیننننن.... 

اصلا بهم نگفت جفتم‌چطوریه.اتفاقا دیشب داشتم فکرمیکردم چرا هیچی درمورد جفت نگفت و ننوشت😐😐😐

تو غربال مینویسه دیگه میفهمی.....