2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها خ بین من امروز 2پری هستم اومدم سونو کنم برا انتقال به امید خدا دکتر گفت چون بسته اخر جنی ...

سلام عزیزم خوش اومدی، به نظرم هر کاری لازمه انجام بده که شانست بالاتر بره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امشب رفتم دکتر زنان اصلا نفهمیدم چی شد😐😐😐😐😐 گفت برای سه هفته دیگه سونو مینویسم برات. ...

عجب دکتر مزخرفی بوده..... 

والا به کسی که خونریزی هم داره اینجوری نمیگن چرا انقدر بی ملاحظن بعضی دکترا..... 

عزیزم من خونریزی داشتم اینطوری دکتر باهام حرف نزده..... 

هر کاری لازم بود کرد اما یه بارم از سقط حرفی نزد..... 

نگران نکن خودتو اما خوب با مرکز تماس بگیر اگه نیاز دیدن شیافتو بیشتر کن..... 

ولی بعید میدونم برا چیزی که گفتی جای نگرانی باشه.... 

سیکلوژست شیاف خوبیه اما فکر کنم کم پیداست..... 

من سر پسرم داشتم..... 

روزی یکی دز 400.... 

اما خوب سر دخترم دز پروژسترونم کلا بالا بود با توجه به شرایطم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.چشم سعی میکنم بهش فکرنکنم.خب بخاطر این دردا قرص خاصی میخوری؟انقد عصبی شدم حرفاشو یادم رف ...

عزیزم برا در و انقباض کلا همین پروژسترون و قرص ایزوکسوپرین یا سایر مشابهاتش میدن..... 

من سر هر دو بارداریم داشتم..... 

برا انقباض خوبه..... 

اگه تجویز کرد بخور..... 

حالا بسته به شدتی روزی یه دونه تا 4 تا هم جا داره..... 

البته 4 تابرا من دیگه اواخر بارداریم که انقباضات واقعا خودشونو نشون میدادن بود..... 

عزیزدلم فمیبیون۱ میتونم بخورم؟تا کی بخورم؟تا هفته ی چند سه ماه حساب میشه؟ درمورد سونو سوال داشتم خا ...

عزیزم سونوی ان تی یا همون غربالگری اول از 11 هفته و 1 روز شروع میشه تا 13هفته و 6 روز..... 

تو این بازه هر روزی بری میشه..... 

سلام بچها امروز رفتم دکتر بخاطر لکه بینی که داشتم بهم قرص ال دی داد که گفتم نمیتونم بخورم حالم بد می ...

عزیزم نگران نکن خودتو انشالله چیزی نیست..... 

احتمالا لک بینیات به خاطر پایین بودن سطح استروژنه حالا فردا ببین نظر دکترت چیه..... 

عزیزم مبارکت باشه ببخش با تاخیر بهت تبریک گفتم الان دارم پست ها رو میخونم .چه حس خوبیه معجزه ی خدا ر ...

عزیزم سال نوی تو هم مبا ک.... 

دلمون برات تنگ شده بود..... 

اینجا نبودنت کاملا حس میشه..... 

امیدوارم امسال بهترینا برات رقم بخوری و مامان ثمین گلمون مدام بهمون سر بزنه و به همه انرژی بده و بگه دیدین پاداش صبوریمو گرفتم!!!!! 

عزیزم سونوی ان تی یا همون غربالگری اول از 11 هفته و 1 روز شروع میشه تا 13هفته و 6 روز.....  تو ...

اناجون و بچه ها سلام من بالاخره پر شدم به حمد الله و دكتر بهم روزي ١٥٠ گونال داد فقط و بعد از سه روز گونال روز چهارمش روزي يه منوپيور اضافه كرد روش كلا واسه هشت روز دارو داده و روز ٩سيكل سونو نوشت، ايا بازم زياده و خداي ناكرده خطر هايپري داره؟

يادم رفته برا كنترل هايپري چ ها بايد ميكرديم ميشه بازم بگين

...
عزیزم مبارکت باشه ببخش با تاخیر بهت تبریک گفتم الان دارم پست ها رو میخونم .چه حس خوبیه معجزه ی خدا ر ...

خیلی ممنونتم گلم ان شالله برا خودتون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بستگی به شرایط داره برا من استرادیول تا هفته 14 بود..... 

سلام عزیزم یه سوال دارم ازتون شما اطلاعاتتون زیاده اگه تونستین لطفا راهنمایی کنید من بعد از چندین ماه استفاده از دارو و لاپراسکوپی این ماه بالاخره 12پریودم یه فولیکول 18سمت چپ و یه 15سمت راست دارم به نظر شما حالا چندم پریود آمپول آزاد سازی بزنم و اقدام کنم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
والا نمیدونم منو و ال دی دشمن خونی هستیم اصلا بهم نمیسازه  

عزیزم برای اینکه ال دی میخوری تهوع نگیری ویتامین ب بخور⚘⚘⚘⚘⚘دکتر مینویسه بهش بگی رای من خودش نوشت 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم