2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم فک میکنم یبار کامل توضیح دادم برات. ولی کلا ۴ یا شش روز بعدش.

تازه سه روزه قطع كردم حالم اينه سه روزه دارم ثانيه و دقيقه ميشمارم،، آخه اصلا علائم پري ندارم همين اعصابمو ب هم ريخته، شما داشتي علائم پري؟

٢٦ روز خوردم ب جا ٢١

...
بله يادمه جمله ب جمله شو، غير از تعداد روزاي بعد از قطع😁 راستش نميدونم چ قد نرماله  برا همون ...

حالا چیکار پریودی داری😁😁 بزا هر وقت میخاد بیاد خب😁 اره من یک سومش رو میزدم... 

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه سه روزه قطع كردم حالم اينه سه روزه دارم ثانيه و دقيقه ميشمارم،، آخه اصلا علائم پري ندارم همين ا ...

دکتر گفت ۲۶ روز بخوری... ؟ والا من علائم خاصی نداشتم قبل پریود... هر چی بیشتر فک کنی دیرتر میشی 😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
گلم برای مشکل ایمنی انعقادی چی مصرف میکنی؟ دکترت کی هست؟! 

عزیزم قراره شنبه برم نشون بدم ببینم چی میدن بهم چون جواب ازمایشام و ۶ فروردین گرفتم❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خب ميخوام برم تو سيكل به اميد خدا، كلافه م بخدا، 

بلاخره میادو وارد سیکلم میشی... آرامش قبل سیکل مهمتر از همه چیزه... ❤☘🌻🍀

دکتر گفت ۲۶ روز بخوری... ؟ والا من علائم خاصی نداشتم قبل پریود... هر چی بیشتر فک کنی دیرتر میشی 😁😁

آره از شما كه پرسيدم ديدم بيشتر خورده بودي منم پيشنهادشو دادم دكتر هم گفت عب نداره كه ٤ ،، ٥ تا اضافه بخورم تا مطمئن باشه وسط تعطيلات پري نشم بعد قطع كنم تا بتونه ببرتم تو سيكل

...
بلاخره میادو وارد سیکلم میشی... آرامش قبل سیکل مهمتر از همه چیزه... ❤☘🌻🍀

بابا تو اين ني ني سايت يه كلمه ميزني ديفريلين ملّت ميان مينويسن دوتا زديم سه ماهه پري نشده و فلان و بيسار😕 منم اعصابم خورد ميشه، فقط نميدونم اين ال دي انشالله باعث ايجاد پري ميشه و اثر اونو خنثي ميكنه يا نه

...
بابا تو اين ني ني سايت يه كلمه ميزني ديفريلين ملّت ميان مينويسن دوتا زديم سه ماهه پري نشده و فل ...

عزيزم چرا فكر ميكني با ديفرلين پريود نميشي ، من هم توي انتقال آخرم ديفرلين داشتم و سر موقع هم پريود شدم .

خوب عزیزم انتقال مجدد بدون بررسی خیلی منطقی با نطر نمیاد..... 

مرسی عزیزم راستش اینجا خیلی بهم آرامش میده خیلی خوشحالم که اینجام آخه من با هیشکی حرف نمیزنم در این مورد،حالا این بار اول آزمایش ایمنی و انعقادی رو میدم بهش خراش اندومتر و بعد هچینگ قبلشم میرم طب سنتی دگه خودم و جنینامو و زندگیمو میسپارم دست خدا ،انشاالله که حکمتش با خواست دلم یکی بشه و منم زندگیم شیرین بشه ....خدایا تو بهم بده تو بدی قشنگ تره 

ممنون عزیزم هزینه این آزامایشا چقد میشه

حدودای یک یا یک و خورده ای..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com