2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من استرادیول تا حدودای ۱۳ هفته داشتم... از ۴تا شرو شد رسید به سه و دو و یک... بعدم تموم... شی ...

اخه میدونی عزیزم اینجا که من هستم دکتراش حتی زیاد سر از ای وی اف درنمیارن

بعد دکتری که یزد باهاش ای وی اف انجام دادم هم دیگه با باردارا کاری نداره!

یعنی ترسم بیشتر بخاطر اینه بزنن یه جای کارو خراب کنن.بخاطر همین اینجا زیاد سوال میپرسم

مرسی بخاطر کمکت😘حال خودت و نی نیت خوبه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جواب تیترت کی میاد

من الان دیگه لکه بینی ندارم . یعنی درسته جنینم ؟؟ سه ساعت پیش ی شیاف سیکلوژست گذاشتم الان ک دیگه لکه ندارم یعنی درسته ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم آز مجدد دادی؟

آره عصر جوابش میدن . الان دیگه لک ندارم یعنی درسته یا اینکه شیافه جلوشو گرفته ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شما الان داروهات چیه ؟

شباف سیکلوژست روزی دوتا..با انوکساپارین روزی یکی و استرادیول روزی 4تا بایدوفولیک...اسپرین هم داشتم از لکه بینی قطع کردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من الان دیگه لکه بینی ندارم . یعنی درسته جنینم ؟؟ سه ساعت پیش ی شیاف سیکلوژست گذاشتم الان ک دیگه لکه ...

نگران.نباش..خداروشکر ک قطع شده پس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران.نباش..خداروشکر ک قطع شده پس

یعنی الان ک قطع شده درسته یا اینکه شیافه جلوشو گرفته ؟

شباف سیکلوژست روزی دوتا..با انوکساپارین روزی یکی و استرادیول روزی 4تا بایدوفولیک...اسپرین هم داشتم ا ...

خودت سرخود آسپرینو قطع کردی ؟

آره عصر جوابش میدن . الان دیگه لک ندارم یعنی درسته یا اینکه شیافه جلوشو گرفته ؟؟

انشالله ک جوابش عالیه.بله عزیزم خدا رو شکر ک قطع شده.من متاسفانه ب دکتر دسترسی ندارم فقط استراحت میکنم تا شنبه ببینم چی میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه هادمن خیلی تو خونه راه میرم ممکنه لکه بینی بخاطر اون باشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ازمایشات ایران رو قبول نمیکنن ولی سرخود هم بشه خودم ازمایشهایی که نیازه رو حتما انجام میدم !بی ...

نمیدونم چیه شاید شانسه!ببین اسپرم همسر من افتضاح بود با دارو به زووور شد ۳ میلیون تازه مورفو صفر تا یک،نمیدونم چجوری ۱۴ تا جنین شداصلا!  حالا این سری یه بسته ۴ تایی باز کردن سه تا بلاست انتقال دادن یکیشونم نمیدونم چی شد اصلا!میخوام بگم جنینای منم سه تا بودن بلاستم شدن ولی چه فایده؟منم نمیفهمم دلیلش چی بوده از طرف میگم شاید اسپرم بوده که بعیدم نیست از یه طرف دیگه ایمنی خودمم باید چک کنه ولی احتمال زیاد شانسم هست😒