2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم هزینه ی کل این آزمایشا چقد میشه ؟

راستش مال بچه ها خیلی کمتر شده مال من فکر کنم چیزای دیگم توش داشت یک ملیون و ۵۰۰ شد البته تکمیلی هم یکمش و میده😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@تورک_آنا       انتقال جنین توماه رمضون بازبون روزه اشکال نداره؟ مشکلی پیش نمی ...

عزیزم نظر من اینه انتقالت رو عقب ننداز چون دست منو تو نیست باید همه چیز رو بسنجیم منم فعلا شرایط شمارو دارم نمیدونم ماه رمضون میتونم روزه بگیریم یانه خدا بزرگ بخشنده هست عزیزم 

خیلی دلم میخواد ماه رمضون بتونم روزه امو بگیرم ولی با این شرایطی که میبینیم همسرم نمیذاره !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم،راستش نمیدونم حکمت خدا برای ماها چیه ولی میدونم هممون چشم انتظار لطفشیم و حتما به زودی جواب ...

عزیزم ازمایشات ایران رو قبول نمیکنن ولی سرخود هم بشه خودم ازمایشهایی که نیازه رو حتما انجام میدم !بیشتر ازمایشات اوکی هست ژنتیکی ایمنی انعقادی ازمایش اون ویروس ها    چند نو پاپ اسمیر هم گرفتن که خوب بود  

یه چیزی رو میدونی اسپرم همسرم خوب نیست اگر میبود حداقل جنین ها از بین نمیرفت چرا همشون کیفیت پایین داشتنذ به  خودم میگم وقتی داخل شکمم هم میذارن حتما به بلاستیت شدن نمیرسه و میمیره هم همینطوره رحمم همبشه ضخامتش عالی بود و مشکلی هم ندارم ! اوفف چی بگم هزارتا فکر بسرم میاد😞

من با تجربه ایکه تو این ۳ سال کسب کردم میگم همه اول همه شرایط و بسنجن چون دکترها متاسفانه چند بار انتقال میدن با هزینه های زیاد خراش و اینا ما تا الان ۵۰میلیون هزینه کردیم برای ۳بار انتقال اما الان با گفتن خودم و نوشتن ازمایشهای تکمیلی ایمنی و انعقادی فهمیدم مشکل دارم و باید اول دارو مصرف کنم بعد انتقال بدم 

اگه یکم دکترها با تجربه ایکه خیلی بیشتر از ماهاست کارشونو انجام بدن هم از لحاظ روحی ماها انقدر ضربه نمیخوریم هم دفعه اول میگیره با توکل به خدا و هزینه های زیاد نمیدیم

خلاصه من تشکر میکنم از این تاپیک و مخصوصا انای عزیز 😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

که من خودم تو این تاپیک فهمیدم مشکل ایمنی و انعقادی چیه و به دکترم گفتم نوشت💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ازمایشات ایران رو قبول نمیکنن ولی سرخود هم بشه خودم ازمایشهایی که نیازه رو حتما انجام میدم !بی ...

الهام جون چرا جنین اهدایی نمیگیری اونا سن پایین میگیرن و کیفیتاشون خوب میشه

البته دخالت نباشه چون دوستان زیادی گرفتن و مثبت شده میگم😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

عزیزم ازمایشات ایران رو قبول نمیکنن ولی سرخود هم بشه خودم ازمایشهایی که نیازه رو حتما انجام میدم !بی ...

الهام جون خیلی ناراحت شدم ک منفی شدی ولی عزیزم بازم تلاش کن و مطمعن باش حتما مامان میشی صبر داشته باش خدا در بهترین زمان دلتو شاد میکنه😘

چطوری مهربون ❤😍😗 پرنسس خانوم چطوره؟؟؟🐣🐣 بهار جون من ۱۷ام دکتر برام سونو غربال دوم رو نوشته.آنو ...

سلام عزیزممممم خوبیم😘🤪

تو خوبی نینی جان چطوره😍

عزیزم اشکالی نداره حتما ک نباید ۱۷ بری ولی تا آخر اون هفته برو انجام بده انشالله ک همه چیز عالی پیش بره برات

الهام جون چرا جنین اهدایی نمیگیری اونا سن پایین میگیرن و کیفیتاشون خوب میشه البته دخالت نباشه چون د ...

عزیزم هنوز به اهدایی فکر نکردم سعی میکنم دنبال راه حلی باشم نه عزیزم راحت باش یه نظر هست 🌸🌹

الهام جون خیلی ناراحت شدم ک منفی شدی ولی عزیزم بازم تلاش کن و مطمعن باش حتما مامان میشی صبر داشته با ...

تلاشمو میکنم عزیزم !

از طرفم دستای گل دخترت رو ببوس ❤️😍

من با تجربه ایکه تو این ۳ سال کسب کردم میگم همه اول همه شرایط و بسنجن چون دکترها متاسفانه چند بار ان ...

آره واقعا منم دوبار انتقاال دادم جنینام خیلی با کیفیت بودن ضخامت رحمم عالی بود جنیننا بلاست بودن بار اول پی ار پی هم کردم ولی نشد میخوام اینبار آزمایشا رو همه رو انجام بدم آزمایش ویتامین دی و تیروعیدمم تکرار میکنم و البته قبلش میرم طب سنتی و هچینگ،خراش،و پی آر پی هم انجام بدم شاید خدا هم دلش به رحم بیاد و تمام اینکارها رو باید در حالی بکنم که همسرم کاملا ناامیده 😢😢😢😢😢

دعا کن

جواب تیترت کی میاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹