2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خیلی مبارک باشه نیوا جان،انشاالله به سلامتی نی نیو بگیری بغل

قربونت برم گلم مرسی انشالله خیلی زود نی نی شما هم بیاد و مهمون همیشگی زندگیت شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شنبه یا یکشنبه میرم گلم

دیشب ک شیاف واژیفوم از طریق واژن استفاده کردم بعد از اینکه بیرون اوردم همراه اپلیکاتور لکه قهوه ای بودش و هر بار میرم دسشویی با دستمال ک خودمو خشک میکنم ی لکه ای چرک مانند هستش . خیلی نگرانم . سقط اولم هم لکه بینی خیلی کم داشتم . خیلی میترسم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب ک شیاف واژیفوم از طریق واژن استفاده کردم بعد از اینکه بیرون اوردم همراه اپلیکاتور لکه قهوه ای ب ...

نگران نباش..انشاءلله چیزی نیست..منم همچنان دارم. چاره ای نیست باید صبورباشیم تا سونو قلب

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش..انشاءلله چیزی نیست..منم همچنان دارم. چاره ای نیست باید صبورباشیم تا سونو قلب

من بخاطریکه سقط دارم میترسم . مال شما چجوره ؟مال من بیشتر چرک ماننده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

الان رفتم تیتر دادم

من بخاطریکه سقط دارم میترسم . مال شما چجوره ؟مال من بیشتر چرک ماننده

برامن ترشحاتم قهوه ای هست..اولش یکی دوبار خون شفاف هم بود..ولی فقط هم روی دستمال میاد..مثلا طوری نیس لباس زیرم رو حتی کثیف کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الان رفتم تیتر دادم

منم.خیلی دوس داشتم دوباره تیتر بدم..ولی شوهرم نذاشت دیکه..گفت صبرکن تاهمون سونو

برامن ترشحاتم قهوه ای هست..اولش یکی دوبار خون شفاف هم بود..ولی فقط هم روی دستمال میاد..مثلا طوری نیس ...

برا شما از کی شروع شد ؟ من امروز پنج هفته و ی روز هستم . شیاف واژیفوم ک استفاده کردم بعدش لکه سیاه اومد بعدشم ک دسشویی میرم رو دستمال میبینم . میفمم خیلیا دارن و طبیعیه .ولی برا من ک سقط اولیم هم فقط مث الان ی لکه داشتم بعدش گفتن ک سقط شده بخاطر همین میگم

منم.خیلی دوس داشتم دوباره تیتر بدم..ولی شوهرم نذاشت دیکه..گفت صبرکن تاهمون سونو

روز پنشنبه ۳۵۶ بودش و روز یکشنبه ۱۲۰۰ بودش الان باید چن باشه ؟؟

برا شما از کی شروع شد ؟ من امروز پنج هفته و ی روز هستم . شیاف واژیفوم ک استفاده کردم بعدش لکه سیاه ا ...

برامن.از روز 16 انتقال شروع شد..اما وقتی شروع شد فردا ازمایش دومم دادم بتام رفته بود بالا...ولی لکه بینی تموم نشد..بنظرت اگه مشکلی بود بتا زود افت میکنه.یاطول میکشه

دیشب ک شیاف واژیفوم از طریق واژن استفاده کردم بعد از اینکه بیرون اوردم همراه اپلیکاتور لکه قهوه ای ب ...

عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشالله ک ب خوبی و بدون مشکل دوران بارداریتو بگذرونی

زین جان اگه مشکل انعقادی داری حتما انوکسان بزن پروژسترون هم ک داری استفاده میکنی

برامن.از روز 16 انتقال شروع شد..اما وقتی شروع شد فردا ازمایش دومم دادم بتام رفته بود بالا...ولی لکه ...

نمیدونم گلم احتمالا زود افت میکنه

عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشالله ک ب خوبی و بدون مشکل دوران بارداریتو بگذرونی زین جان اگه مشک ...

انوکسا میزنم و پروژسترونم دارم و شیاف واژیفوم هم بخاطر زیاد شدن ضخامت رحمم دارم دیشب ک واژیفوم گذاشتم لکه قهوه ای دیدم و چن بارم ک دسشویی میرم خودمو خشک میکنم همزمان دارم

روز پنشنبه ۳۵۶ بودش و روز یکشنبه ۱۲۰۰ بودش الان باید چن باشه ؟؟

فک.کنم باید حدودای5000باشه باتوجه ب ایینکه 48ساعتی دوبرابرمیشه