2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
یاخدا..انشاءالله ک هممون بادیدن قلب فرشته هامون شادیمون تکمیل بشه

ان شالله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یاخدا..انشاءالله ک هممون بادیدن قلب فرشته هامون شادیمون تکمیل بشه

گلم جنین چن روزه انتقال دادی ؟ و اولین روز آخرین پریودت کی بودش و چندم سیکل انتقال دادی ؟ میخوام سن بارداریتو برات حساب کنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی دلم میخواد ایران بیام ولی مشکل اینجا همسرمه که جایی کار میکنه اجازه نمیده بیشتر از یه ماه ...

عزیز دلم ببین یه چیزی رو بدون خدا بخواد بدون این چیزام میشه..... 

من نمیگم درمانو رها کن ولی میبینی با فاصله کم دو تا معجزه اتفاق افتاده..... 

از کجا معلوم بعدیه خودت نباشی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها من هفته ۱۷ هستم و بخاطر هماتوم لک بینی دارم دکترم گفته آنوکسپارین قطع کنم  ۱۳ روز لک بی ...

عزیزم نوع هماتومتو نمیدونم ولی منم تقریبا دو ماه انوکسوپارین قطع شد و شکر خدا به خیر گذشت.... 

فقط آب زیاد بخور و استراحت داشته باش انشالله رفع میشه..... 

برا من دو ماه زمان برد لکه بینی کامل قطع بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم جنین چن روزه انتقال دادی ؟ و اولین روز آخرین پریودت کی بودش و چندم سیکل انتقال دادی ؟ میخوام سن ...

ا اسفند پری شدم..21اسفند انتقال و جنین5روزه بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@تورک_آنا       انتقال جنین توماه رمضون بازبون روزه اشکال نداره؟ مشکلی پیش نمی ...

عزیزم والا چی بگم من بودم به هیچ وجه روزه نمیگرفتم.... 

اولا خوب فکر کنم تو هم شدیدا غلظت تون داری..... 

فکر کن دقیقا ز مانی که زیاد باید آب بخوری اصلا نخوری..... 

اما خوب نهایتا خودت باید تصمیم بگیری ولی خوب ممکنه شانست پایین‌تر بیاد.... 

البته اینم هست خدا بخواد میشه..... 

ا اسفند پری شدم..21اسفند انتقال و جنین5روزه بود

امروز هفت هفته ای گلم . از فردا میشه هفت هفته و ی روز

سلام من تازه عضو شدم ولی چند ماه خواننده خاموشم 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

امروز هفت هفته ای گلم . از فردا میشه هفت هفته و ی روز

ممنون.عزیزم😘ولی فک میکردم 6هفته هستم که

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
میخوام برم برای انتقال سوم ولی خیلی میترسم تو زندگی هیچی کم ندارم همسرم امروز میگفت برو اگه نشد جدا ...

عزیزم جدایی چیه؟ 

انشالله عروسی وروجکاتون میبینین.... 

نه عزیزم اگه بخوام انجام بدم خیلی طول میکشه جوابش حاضر بشه 

خوب عزیزم انتقال مجدد بدون بررسی خیلی منطقی با نطر نمیاد..... 

ممنون.عزیزم😘ولی فک میکردم 6هفته هستم که

ن گلم بری صددرصد قلب نازش میتپه برات 

از ۲۱ اسفند تا امروز میشه ۲۴ روز

از یکم اسفند تا بیست اسفند میشه ۲۰ روز

جنین پنج روزه هم بوده

۲۴+۲۰+۵= ۴۹ روز

ک میشه هفت هفته 

اگه درست حساب کرده باشم

ن گلم بری صددرصد قلب نازش میتپه برات  از ۲۱ اسفند تا امروز میشه ۲۴ روز از یکم اسفند تا بیست ا ...

اونجوری ک اناجون حساب کرد امروز 6هفته هستم.حالا از رو سونو سن دقیق مشخص میشه

ن گلم بری صددرصد قلب نازش میتپه برات  از ۲۱ اسفند تا امروز میشه ۲۴ روز از یکم اسفند تا بیست ا ...

از ۲۱ اسفند تا امروز ک میشه ۲۴ روز

جنین پنج روزه میشه پنج روز

اینجا شاید اشتباه بکنم زیاد مطمعن نیستم ک دو هفته حساب میشه یا اینکه ن از اول تا بیست پری 

حالا اگه دو هفته حساب بشه :

۲۴+۵+۱۴=۴۳ روز

میشه شش هفته و یک روز

حالا دقیق نمیدونم کدومش درسته

عزیزم نوع هماتومتو نمیدونم ولی منم تقریبا دو ماه انوکسوپارین قطع شد و شکر خدا به خیر گذشت....  ...

آنا جون منو یادت میاد اسفند انتقال دادم بعد هفت سال خدا بهم نی نی داده الان نه هفته ام از پنج هفتگی لکه بینی دارم قلبشم تشکیل شده نگرانم هماتومم ندارم شیاف روزی سه تا میدارم بهترم دوتا میشه لکه بینی بیشتر میشه چی کار کنم