2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
عزیزم خیلی دلم میخواد ایران بیام ولی مشکل اینجا همسرمه که جایی کار میکنه اجازه نمیده بیشتر از یه ماه ...

سلام الهام جونی خوبی عزیزم❤❤❤❤

حتما بگو ازمایشای ایمنی و انعقادی رو بنویسه برات منم ۳بار منفی داشتم و گفتم دکترم بنویسه و ندشت و فهمیدم مشکل دارم 

حتما بگو بنویسه و چک کن

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

خانمها من هفته ۱۷ هستم و بخاطر هماتوم لک بینی دارم دکترم گفته آنوکسپارین قطع کنم 

۱۳ روز لک بینی دارم و تو استراحتم چون آنوکسپارین قطع کردم خیلی میترسم به نی نی صدمه ای برسه

کسی تجربش داره؟؟؟

چرا لک بینیم تموم نمیشه؟

خودم هم از گز گز کردن دست و پام متوجه هستم غلظت خونم بالا رفته

لطفا کسی تجربه ای داره بگه؟

من هماتوم پری ساک دارم این همون پشت جفت یا فرق داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااای نیوا جان باردار شدی؟؟؟؟؟الهی شکر  خیلی خیلی برات خوشحال شدم دوستم انشاالله همه چیز ...

مرسی قربونت برم انشالله یه روز برا خودت.خیلی تو فکرتم عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

@تورک_آنا      

انتقال جنین توماه رمضون بازبون روزه اشکال نداره؟ مشکلی پیش نمیاد هم روزه بگیریم هم انتقال جنین بدیم؟اولین روز پری من به اولین روز ماه رمضون میخوره؟

از طرفی دوست دارم وقت ر از دست ندم.از طرفی نمیتونم که ماه رمضون ر بخاطر انتقال جنین روزه نگیرم!!! درگیری ذهنی ناجوری دارم.

از طرفی هم ماه رمضون۱۵خردادتموم میشه.وباز روز اول پری هست.اگه انتقال بدم بچه آخراسفندمیرین بدنیا میاد والکی الکی یه سال سنش بالا میشه و نیمه دومی میشه برمدرسه رفتن😂😂😂😂😂😂

اینطوری هم یکی دوماه ر از دست میدم باسنی که من دارم یکی دوماه هم یکی دوماهه وارزشمنده

امیدبه زندگی ر حال میکنی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

میخوام برم برای انتقال سوم ولی خیلی میترسم تو زندگی هیچی کم ندارم همسرم امروز میگفت برو اگه نشد جدا میشیم که اینقد اذیت نشی ،سر یه دو راهی بزرگ موندم ترخدا برام دعا کنید خیلی بی تابم اگه توصیه ای دارین بهم بگین 

میخوام برم برای انتقال سوم ولی خیلی میترسم تو زندگی هیچی کم ندارم همسرم امروز میگفت برو اگه نشد جدا ...

آزمایشهای تکمیلی، ایمنی وانعقادی ر انجام دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه عزیزم اگه بخوام انجام بدم خیلی طول میکشه جوابش حاضر بشه 

سلام عزیزم حدودای ۱۰روز طول میکشه

حتما قبل انتقال انجام بدین چون فایده نداره با شکل هی انتقال بدین.اما اگه مشکل مثبت نشدن پیدا شه و حل شه انشالللله و به امید خدا مثبت میشی

هزینه میکنیم همش و انتقال میدیم واقعا روی روحیه تاثیر میزاره عزیزم حتما اول ازمایش بده بعدش 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم خیلی دلم میخواد ایران بیام ولی مشکل اینجا همسرمه که جایی کار میکنه اجازه نمیده بیشتر از یه ماه ...

عزیز دلم،راستش نمیدونم حکمت خدا برای ماها چیه ولی میدونم هممون چشم انتظار لطفشیم و حتما به زودی جوابمونو میده.

نمیتونی آزمایشای تکمیلیتو ایران انجام بدی؟هزچند سخته واقعا که فقط خودت بیایی

میخوام برم برای انتقال سوم ولی خیلی میترسم تو زندگی هیچی کم ندارم همسرم امروز میگفت برو اگه نشد جدا ...

یعنی چی جدا شید؟توکل کنید به خدا اینجوری بدتر به هم استرس وارد میکنید اینکه نشد راه حل آخه،مگه زندگی مشترکتونو فقط به خاطر بچه تشکیل دادین؟صبور باشید توکل کنید به خدا