2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
عزیزم کی میری برا قلب ؟؟؟

شنبه یا یکشنبه میرم گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیز دلم الهامی اصلا پاشو بیا ایران پیش خودمون همه باهم سیکل بعدیو بزنیم تو گوشش،شاید نی نی میخواد ه ...

عزیزم خیلی دلم میخواد ایران بیام ولی مشکل اینجا همسرمه که جایی کار میکنه اجازه نمیده بیشتر از یه ماه نمیدونم واقعا چسکارکنم اعصابم خیالی خورده میخوام سر به تن دکترم نباشه خیلی خونسرده همه چی رو نزمال نگاه میکنه مگه میشه سه تا منفی باشه ولی مشکل نباشه 😭

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نيوا خيلي تبريك ميگم، التماس دعا، چيا خوردي دختر؟ دارو و تقويتي؟

مهیا جون هیچی حتی فولیک هم نخوردم ابن چند ماه.عزیزم انشالله ک خدا خیلی زود بهت نظر میکنه فقط استرسو بزار کنار و بیخیال باش.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستای گلم ممنونمم از همتون بابت همدردی🌹🌸 

منم هرچه سعی میکنم کنار بیام ولی سخته نمیشه بهرحال دوباره ورزشمو شروع کردم تا استرسم کم بشه میشه با دلای پاکتون برام دعا کنید!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستای گلم ممنونمم از همتون بابت همدردی🌹🌸  منم هرچه سعی میکنم کنار بیام ولی سخته نمیشه بهرحا ...

عزیزم انشالله خدا خیلی زود درای رحمتشو ب روت باز میکنه 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وای توام بارداری؟چند هفته ای؟

اره عزیزم ب لطف خدا.من 6هفته هستم فک.کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم ب لطف خدا.من 6هفته هستم فک.کنم

عه پس مثل همیم.مبارک باشه عزیزم انشالله قلبشم ببینی ک بتپه براتون

عه پس مثل همیم.مبارک باشه عزیزم انشالله قلبشم ببینی ک بتپه براتون

انشاءالله..من انتقال دادم ولی خب بارداری برام عین معجزه میمونه.

دوستای گلم ممنونمم از همتون بابت همدردی🌹🌸  منم هرچه سعی میکنم کنار بیام ولی سخته نمیشه بهرحا ...

عزیزدلم اصلا نمیدونم چی بگم ..فقط برات از خدا طلب آرامش وصبرمیکنم🙏🌸

خوشکلم طبیعیه..آفرین ورزش کن برو همون مهمونیها و فقط برقص😙😙😙😙....تا مدتی فراموش کردن این منفی ها زمان میبره........

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نيوا خيلي تبريك ميگم، التماس دعا، چيا خوردي دختر؟ دارو و تقويتي؟

محیا من سر خود شروع کردم ال دی خوردن😉

اگر پری هنوز نیومده بیش از هر چیز از استرسه به نظر من.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

از صمیم قلب و با چشمای گریه برات دعا کردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بله فدات شم.واقعا معجزه س برام.هنوز باورم نشده.راستش یخورده بخاطر همین بتای پایین میترسم فقط

واااااااای نیوا جان باردار شدی؟؟؟؟؟الهی شکر 

خیلی خیلی برات خوشحال شدم دوستم انشاالله همه چیز به خوبی پیش بره