2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مال منم همونجوره.زیاده یا فقط وقتی میری دسشویی؟

ن هر وق میرم دسشویی . شما تیتر دادین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لک قهوه ای دارم مال شما چجوره ؟

دل دردم دادی؟من دل دردو از همون اول داشتم و هنوزم دارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هر وق میرم دسشویی . شما تیتر دادین ؟

آره بتام پایین بود ولی ب ماما زنگ زدم گفت نه عددش خوبه.شما چی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دل دردم دادی؟من دل دردو از همون اول داشتم و هنوزم دارم

ن ی وقتی کمردرد هم دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره بتام پایین بود ولی ب ماما زنگ زدم گفت نه عددش خوبه.شما چی؟

چن بار تکرار کردی ؟ زیر نظر کدوم دکتری ؟

چن بار تکرار کردی ؟ زیر نظر کدوم دکتری ؟

من فقط یبار آز دادم دیگه خورد ب تعطیلات تکرار نکردم.من تهران نیستم هنوزم دکتر نرفتم فقط ب یه ماما ک فامیلمون بود زنگ زدم سوال کردم

بله

منم احتمالا یکشنبه میرم.انشالله ک تو همون سونو اول قلب خوشگلشو میبینی

منم احتمالا یکشنبه میرم.انشالله ک تو همون سونو اول قلب خوشگلشو میبینی

دعااااااا کن خیلی نیاز دارم

دعااااااا کن خیلی نیاز دارم

چشم عزیزم حتما.محتاج دعاییم

از صمیم قلب و با چشمای گریه برات دعا کردم

تشکر مهربونم 🌹🌸 عزیزم استرس نداشته باش براتون بده هیچی نیست نگران نباش فقط استراحتت رو داشته باش !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام الهام جونی خوبی عزیزم❤❤❤❤ حتما بگو ازمایشای ایمنی و انعقادی رو بنویسه برات منم ۳بار منفی داشتم ...

سلام عزیزدلم منم خوبم تو خوب باشی 🌹❤️

ازمایشهای ایمنی انعقادی رو از قبل انجام دادیم هر دوتامون مشکلی نبوده فقط تنها چیزی که مونده dnaاسپرم هست که امروز میرم با دکترم حرف بزنم و میگم ازمایشش رو بنویسه،!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸