2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

آنا جون میشه نظرتو در مورد هچینگ جنین و خراش آندومتر توضیح بدی؟و اینکه آزمایشای ایمنی وانعقادی رو چی باید بگم به دکترم که بنویسه آخه اصلا نمیدونم چجوری ؟،دوستان اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنید لطفا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون میشه نظرتو در مورد هچینگ جنین و خراش آندومتر توضیح بدی؟و اینکه آزمایشای ایمنی وانعقادی رو چی ...

عزیزم صفحات اول تایپیک توضیحش هست برو بخون

خدا جونم شکرت...
آنا جون میشه نظرتو در مورد هچینگ جنین و خراش آندومتر توضیح بدی؟و اینکه آزمایشای ایمنی وانعقادی رو چی ...

عزیزم.بذار انا جون بیاد خودش لیست ازمایشا رو برات میذاره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم خراش و هچینگ خوب هر دوشون تاثیر مثبت دارن تو انتقال.. البته اینم بگم که گاهی با همه اینکارا منفی هم شده.

من خودم انتقال اولم خراش داشتم ک مثبتم شدم اما بتام افت کرد. سر دومی هم جنین ها هچ شده بودن.. من نگفتم ک حتما هچینگ میخام خودشون انجام دادن.

در مورد آزمایشا هم اصولا تا یکی دوبار منفی نداشته باشی نمینویسن... بستگی به دکتر داره. 

تو میتونی بگی من میخام قبل انتقال اولم همه آیتم های ایمنی و انعقادی رو بررسی کنین ... ان شاءالله که بنویسن برات و مامانی بشی🐣❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
گلم منم طبیعی باردار شدم . امروز پنج روز هستش ک از پری گذشته .

عزیزم شما لکه بینی ندارین؟من از امروز صب شرو شده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم شما لکه بینی ندارین؟من از امروز صب شرو شده

چرا من از دیشب شروع شده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لک قهوه ای دارم مال شما چجوره ؟

مال منم همونجوره.زیاده یا فقط وقتی میری دسشویی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین