2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ب دکترم زنگ زدم گفتش ک بیست و چهار فروردین بیا برا سونو قلب . بیست و چهار فروردین میشه شش هفته و چها ...

عزیزم والا برا من که تشکیل شده بود میتونی بری احتمال 90 درصد ضربان قلب رو میبینی اگه هم دیده نشد میدونی که جا داره خصوصا که طبیعی هم هست و زمان لقاح معلوم نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برام دعاکن عزیزم 😞 امیدی ندارم ،،وقتی شی ا ف بیرون میاد قهوه هست که امروز چند بار تکرار شده خو ...

خوب این که بیشتر بهش میاد لک لانه گزینی باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکرای منفی نکن بابا جان ماهیتابه میخوای هااااا😈  برعکس تو من میگم اگه پیش مامانم نبودم اذی ...

عزیزم ساکن تهران نیستی درسته؟ 

اگه ساکن تهران نیستی خوب میتونی اون دو هفته اگه برات مقدور باشه تهران بمونی و به دیگران هم بگی مثلا ماموریتی مسافرای یا دوره آموزشی ای چیزی رفتی.... 

نمیگیم تهران هستی..... 

مرسی انا جونم.الان فکرای جدید اومده سراغم که یعنی ایرادی نداره که توی این دوره من هنوز ویتامین و مکم ...

عزیزم گفتم که نهایتش تو بدترین حالت بدن خودت کم میاره که اونم با مکمل بعدا جبران میکنی..... 

اگه داروی اساسی غیر مکمل بود میگفتم مهمه اما جنین هر چی لازم داره از بدنت میگیره نگران نکن خودتو.... 

عزیزم هموگلوبین بالا یعنی مشکل انعقادی میشه؟

عزیزم وقتی بالاست یعنی احتمال خیلی خیلی بالا مشکل داری اما پایین بودنش مشکل رو رد نمیکنه..... 

مرسی آره هم به من هم به شوهرم آسپیرین داد به من بعد انتقالم هپارینم داد،حالا این سری بهش میگم ایمنیم ...

عزیزم خودش احتمالا مینویسه ولی همون اولشم بگو که سابقه خانوادگی دارین و ازش خواهش کن کامل چک کنه..... 

قندتم جدی بگیرررررر..... 

قبلشم حتما پایینش بیار چون ریسک دیابت بارداری بالا میره.... 

نه ننوشت برام 

آهان کاش وقتی پيشنهادشو داد میگفتی می‌نوشت برات..... 

اگه میتونی سیکلت رو به تعویق بنداز و انجامشون بده...... 

اینطوری با خیال راحت‌تر جلو میری..... 

بچه ها آز ایمنی تقریبا چقدر طول میکشه جوابش آماده شه؟بدون انعقادیا البته،میخوام ببینم اگه این آزو بد ...

عزیزم برامن فکر کنم ده روزه حاضر شد..... 

اگه تهران انجام میدی همین حدودا فکر کنم بشه..... 

عزیزم اگه مشکلی داشته باشی ممکنه به مدت پردنیزولون تجویز بشه..... 

عجله نکن..... 

البته انعقادیام کامل نبودن اما خوب چون دارو میگیری فکر کنم نیازی نباشه ژنتیکیاشو انجام بدی چون به هر حال دارو میگیری..... 

کدوم یکی نزدیکتر به مطب؟ از این به بعد همونو برم طرح اینا داره؟

آهان من فکر کردم متطورت تعطیلات نوروزه..... 

خوب داروخونه کنار مطب تایید میکنه که..... 

عزیزم وقتی بالاست یعنی احتمال خیلی خیلی بالا مشکل داری اما پایین بودنش مشکل رو رد نمیکنه..... 

برا من بالاست هم این هم تی پی او

اینجا برم برام بنویسن و انجام بدم منتظر پریودام که ال دی رو شروع کنم 4روزم تاخیر دارم هفته دیگه انجام بدم و همزمان آل دی رو هم بخورم که عقب نیفتم خیلی

همه رو برام تایید نکرد فقط چند تا بود

آهان تعداد بالا بوده اونو دیگه مجبوری بری 13 آبان یا همچین موردی..... 

دفتر بیمه تامین اجتماعی روبروی 13 آبانه.... 

شما بیمت چی بود؟؟؟؟ 

سقف تعهد داروخونه ها یکیه بیشتر باشه حتما باید بری دفتر بیمه که یکیش همون روبروی 13 آبانه..... 

آهان کاش وقتی پيشنهادشو داد میگفتی می‌نوشت برات.....  اگه میتونی سیکلت رو به تعویق بنداز و انج ...

دوباره به خاطر نشون دادن جواب باید میرفتم تهران خستم بود اینجا میدم که خیالم راحت شه جوابشو میذارم اینجا انشاالله که مشکلی نداشته باشم

برا من بالاست هم این هم تی پی او اینجا برم برام بنویسن و انجام بدم منتظر پریودام که ال دی رو شروع ک ...

عزیزم اگه میخوایی انجام بدی بهت توصیه میکنم ال دی نخوری چون اگه مشکل داشته باشی شاید لازم باشه یه چند ماهی دارو بخوری قبلش..... 

مثلا من 3-۴ ماه ب6 و 12 و فولیک 5 داشتم برا ایمنی هم یکی دو ماهی قبلش پردنیزولون بعد سیکلم شروع شد....