2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
برام دعاکن عزیزم 😞 امیدی ندارم ،،وقتی شی ا ف بیرون میاد قهوه هست که امروز چند بار تکرار شده خو ...

ان شالله ک برا لانه گزینی باشه . چشم پا نمازام دعات میکنم من آدم مقیدی هستم و نمازام سروقت هستش برات دعا میکنم خیلیییی دعات میکنم گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بهترین خبر رو دادی از صمیم قلبم بهت تبریک میگم و ان شالله بخیرخوشی بغل بگیرب🙏🏻🌹😍🙏🏻🌺🌸

خیلی ممنون گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفات درسته عزیزم هرچی خواست خدا باشه نمیشه جنگید ،،گاهی میگم تسلیم نمیشم ولی هرچه جلوترمیرم بیشتر د ...

فکرای منفی نکن بابا جان ماهیتابه میخوای هااااا😈 

برعکس تو من میگم اگه پیش مامانم نبودم اذیتش نمیکردم اصلا بهش نمی گفتم که استرس نگیره بنده خدا مامانم بیشتر از خودم غصه خورد من چون تند تند بهشون سر میزنم دو سه روز نرم میفهمه یه خبری هست که نمیرم واسه همین نمیتونم بپیچونمش،حالا سری بعد تلاشمو میکنم که متوجه نشن البته اگه بشه 

دلم میخواست انتقال بعدیمو دو هفته کاااامل یه جای دور از دسترس باشم و هیچکس نفهمه چیکار میکنم

دکترم 24 فروردین نوبت دارم بهم گفت می تونی تخمک کشی کنم ولی اگه تخمک کشی کنم باید فریز کنم فکر کنم ت ...

ببین عزیزم چیزی که من به نظرم میاد درست باشه و جات بودم انجام می‌دادم اینه که اول پانکچر میکردم و جنین فریز میکردم بعد لاپرا میکردم بعد بر اساس کیفیت و تعداد جنینام اگه خیلی معقول نبودن مجدد یه بار دیگه بعد لاپرا پانکچر میکردم نه که با همون جنین‌های فریز شده قبل لاپرا انتقال میدادم..... 

البته من خودم قبل لاپرا پانکچر نکردم چون محیط رحمم اصلا قرار نبود دستکاری بشه نه تخمدان نه لوله نه رحم فقط آندومتریوز لگنیم برداشته شد.... 

اما برا شما چون میخوان لوله بردارن و بعضی دوستان میگن میتونه رو کیفیت تخمک تاثیر بذاره بد نیست قبلش جنین فریز داشته باشی اما بعدشم اگه جنین خوب تشکیل بشه شانست بالاتر میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها.توروخدا کسی درمانی برای حالت تهوع داره؟من بعد هشت هفته دیشب حالم شدیدا بد شد و معذرت میخ ...

خوب خوبه که چه ایرادی داره الان حالت تهوع بیاد؟؟؟ 

یعنی میگی حالا که زود نیومده دیگه نازشو نمیخوری؟؟؟؟

عزیزم برا تهوع زنجفیل و سیرابی رو من شنیدم..... 

سیرابی برا من خیلی خوب جواب داد البته برا من فقط حالت تهوع بود...... 

داروهات چاره ای نیست با یه قلوپ آب بخور تا این وره رو بگذرونی...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بستنی از این پاستوریزه ها که سوپرمارکتا دارن بخورم ضرر داره؟ هوس کردم

در حد کم موردی نداره اما بهتره هر روز هر روز نخوری فقط برا رفع هوس خوبه نوش جونت..... 

بچه ها بعضی وقتها که چه عرض کنم،اکثرمواقع از اینقدر طولانی شدن انتظارم،دلم به تنگ میاد.......برام د ...

عزیزم انشالله چیزی به پایان انتظارت نمونده..... 

در حد کم موردی نداره اما بهتره هر روز هر روز نخوری فقط برا رفع هوس خوبه نوش جونت..... 

مرسی انا جونم.الان فکرای جدید اومده سراغم که یعنی ایرادی نداره که توی این دوره من هنوز ویتامین و مکملی نخوردم؟اخه اکثرا از هفته ی ۸ میخورن.من دیگه وارد نه شدم و تا روزی که دکترا برگردن تقریبا میشم هفته ی ۱۰!

انا جونم میترسم چیزی ضروری باشه برای نی نی‌م ولی از طرفی هم چاره ای ندارم مجبورم منتظر بمونم تا برگردن!

همش توی نت سرچ میکنم ببینم بقیه از کی شروع کردن ویتامیناشونو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب خوبه که چه ایرادی داره الان حالت تهوع بیاد؟؟؟  یعنی میگی حالا که زود نیومده دیگه نازشو نمی ...

من در بست در خدمت نی نیم هستم.تموم دردا رو به جون میخرم بخاطرش. خداروشکر همون یه شب بالا اوردم فقط.امروز خودمو چشم نزنم حالم بهتره😁😁 اب سعی کردم بیشتر بخورم امروز.یه جا خوندم کم آبی خودش باعث حالت تهوع میشه.دارم سعی میکنم خودمو گول بزنم که آب حالمو بد نمیکنه😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم پیام دادم به دکترم جواب داد که داروهامو همونطور که گفته استفاده کنم ،، توکل برخدا عزیزم چن ...

سلام الهام جون عزیزم این لک ها مال لانه گزینیه انشالله 🌷🌷🌷🌷

من تو تمام ۳تا منفی هام بعد اینکه منفی شدم داروهامو قطع کردم بعد ۳.۴روز پری شدم اصلا نمیشه وسط امپولای پروژسترون لک بشی صد در دصد لانه گزینه عزیزم💛💛💛💛💛💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
میدونی من کلا از اولش حالت پریودی داشتم الان دوروزه ک ندارم. انگار ن انگار چیزی تو دلمه..واس همین ی ...

عزیزم خوب احتمالا بدنت داره با تغییرات کنار میاد..... 

برام دعا کن فردا تکرار تیتر دارم

عزیزم انشالله بتات به لطف خدا بالا میره..... 

عزیزم انشالله بتات به لطف خدا بالا میره..... 

گلم رفت بالا دیروز گرفتم شدش ۱۲۰۰

ببین عزیزم چیزی که من به نظرم میاد درست باشه و جات بودم انجام می‌دادم اینه که اول پانکچر میکردم و جن ...

ممنون آنا جون راهنماییتون خیلی خوب وواضح بود همینکارو می کنم 😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ان شالله ک برا لانه گزینی باشه . چشم پا نمازام دعات میکنم من آدم مقیدی هستم و نمازام سروقت هستش برات ...

اجرت با مادرم زهرا🙏🏻🌹 تشکر عزیزم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸