2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
دعا کن

جوابو گرفتی بیا خبربده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من بخوام بدم فقط ایمنی و انعقادی رو میدم شما قبلا سابقه منفی داشتین؟ من چون تا حالا انتقال و جواب من ...

من این سری اولین بارم بود که منفی شدم بعد عید میخوام برم پیشش بهش بگم ایمنیم برام بنویسه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوابو گرفتی بیا خبربده

همین الان گرفتم ۱۲۰۰ بودش . خیلیییییی ممنونتم ک برام دعا کردین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من این سری اولین بارم بود که منفی شدم بعد عید میخوام برم پیشش بهش بگم ایمنیم برام بنویسه 

شما کدوم آزمایشگاه انجام دادین؟ بعد فقط آزمایشگاه های تهران رو قبول داره یا شهرستانم میشه؟

خداروشکر عزیزم..خیلی خیلی مبارکت😃انشاءالله به سلامتی بغلش میگیری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم خداروصدهزار مرتبه شکر ❤

من دلم برات خیییلی روشنه💛 به لطف وقدرت خدای مهربون ان شاالله این بار گلت رو به سلامت بغل میگیری🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
با این تیتر ک میگی گل پسرتو باردار بودی ؟

نه عزیزم....پسر من فقط به بیبی چک اکتفا کردم و سونو اتفاقی هفته8. ایران نبود م

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم والا من که سر دخترم چون طبعم سرد بود کلا لبنیات نمیخوردم فقط بعد ماه سوم شیر محلی میخوردم البت ...

آنا جون حالت تهوع بخاطر ال دی شبا از خواب بیدارت نمیکرد؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

عزیزان بابت تک تکتون ک برام دعا کردین خیلی خیلی ممنونم ان شالله ب حق ابوالفضل ک هممون تو این تاپیک نی نی دار بشیم ب امام حسین . تا آخر با هم باشیم و برا همدیگه دعا کنیم در حق همدیگر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم بستگی به بدن فرد داره....  

آنا جون یادتون جواب آزمایش تیروئیدم شده بود 4 دکتر بخاطر میکرو بهم ثگقرص داد شد 0.5 دوباره الان رفتم آزمایش دادم گفتم نکنه پرکار شده باشه الان شده 0.88 بنظرتون نرماله

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بازم تبریک میگم ،ان شاالله بعدسونوی قلب هم بیای خوشحالمون کنی،ان شاالله قلبش 120سال براتون بزنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بازم تبریک میگم ،ان شاالله بعدسونوی قلب هم بیای خوشحالمون کنی،ان شاالله قلبش 120سال براتون بزنه

دعا کنین ک قلب تشکیل بشه