سلام عزیزم
من ۲۸اسفند۹۲ کوترکردم،پلی کیستیک بودم وتنبلی تخمدان داشتم.بعدکوتر،اکثراتا۳ماه اول باردارمیشن.من اما بااینکه بعدکوتر،تخمک در خوب داشتم حتی دو تا سه تخمک بالغ هرماه داشتم.تااینکه دیگه دکترامتوسل به لتروزول شدن تاتخمک داشته باشم.بالتروزول هم خوب تخمک گذاری داشتم. اما دیگه آخرای تابستون۹۳دیگه تخمک گذاری هم نداشتم وپلی کیستیک برگشت.ما رفتیم بهترین آزمایشگاه کرج آزمایش اسپرم دادیم،همه چی عالی بود....وهمسرمحترم مشکلی نداشت.....تاحدی که دکتر معروف شهرکرج دکترمحمدحسین محتسبی ما ر از مطبش انداخت بیرون وگفت شمامشکلی ندارین وبچه دارمیشین،
مابامرکزناباروری رویش کرج اتفاقی آشنا شدیم .رفتیم مرکز ،آزمایش ها ر از جدید آزمون گرفتن.من که همون تنبلی تخمدان داشتم....ولی متاسفانه همسرم آزمایش خوب نبود وبهمون گفتن مستقیم آی وی اف.
سرت ر درد نیاورم عزیزم.اگه کوتر کردی وتخمک گذاری داشتی بعدش وباردارشدی مطمئن باش که شوهرت هم ضعیفه وحتما آزمایشش ر تو مرکز ناباروری بدین تا مثل ما وقتتون نگذره....
حتما تا وضعیت پلی کیستیک برنگشته تو اولین پری برو یه آیوآی بکن حداقل.زمان برای شمایی که کوترکردی مهپهمهمه ،نذارپلی کیستیک بودنت برگرده چون برمیگردم واگه برگرده معمولا کیفیت تخمک هات کم میشه.وتخمک هات بی کیفیت میشن.نمیخوام بترسونمت ولی کاش یکی بلافاصله بعدکوترم این حرفها ر به من میزد.
من سه بار انتقال جنین دادم ومنفی شدم ودر نهایت باهمت خودم وانجام آزمایشهای تکمیلی ایمنی