2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
جواب آزمایشم منفی بود گرچه تازگی نداشت اما هربار جای زخمش رو دلم عمیق تر از دفعه ی قبله😔

چه بد....با منفی های شما انگار خودم منفی شدم دوباره...

دوست خوبم انشاله این زخم ها جاش تبدیل به جوانه بشه.....و سبز بشیییییی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااااممممم دوستان گلم عیدتون مبااارررررک  ، ببخشید با تاخیر مسافرت بودم ، ان شاالله امسال سرشار از خیر و برکت و شادی باشه واسه هممون😍😍😍 چخبر ؟ مامان جدید داریم ان شاالله؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلاااااممممم دوستان گلم عیدتون مبااارررررک  ، ببخشید با تاخیر مسافرت بودم ، ان شاالله امسال سرش ...

نفس جان

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
جواب آزمایشم منفی بود گرچه تازگی نداشت اما هربار جای زخمش رو دلم عمیق تر از دفعه ی قبله😔

عزیزم😞 حال الانت رو با تمام وجودم درک میکنم 😞 خدایا خودت کمک حال هممون باش ،،،از درگاه خدا برات بهترین هارو میخوام ان شالله طعم مادرشذن رو میچشی🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم😞 حال الانت رو با تمام وجودم درک میکنم 😞 خدایا خودت کمک حال هممون باش ،،،از درگاه خدا برات به ...

الهام جون چند شنبه آز داری؟

الهام جون چند شنبه آز داری؟

سه شنبه عزیزم ،، پریود شدی 💃💃💃💃 خیالم راحت شد بدنت رو متعال کن نه زیاد گرمی نه سردی !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سه شنبه عزیزم ،، پریود شدی 💃💃💃💃 خیالم راحت شد بدنت رو متعال کن نه زیاد گرمی نه سردی !

انشاله خوش خبر  بیایی بگی مثبتی.....این روزا دلم  کمی شکسته بخاطر مسایلی😎باور کن همش بیادمی وسط اه هایی که از درون میکشم 😍ایشاله مثبت بشی خواهر جون.....

منم خوشحالم پریود شدم😄ال دی هم خریدم بخورم.....

عزيزم خيلي ناراحت شدم ، واقعا نميدونم چي بگم كه آرومت كنه فقط از خدا برات طلب صبر و توان براي تلاش مجدد رو دارم .

سلام دوستان گلم من ازتون راهنمایی میخوام خواهش میکنم هر کس میتونه کمکم کنه.6ساله که در انتظار بچه هس ...

سلام عزیزم

من ۲۸اسفند۹۲ کوترکردم،پلی کیستیک بودم وتنبلی تخمدان داشتم.بعدکوتر،اکثراتا۳ماه اول باردارمیشن.من اما بااینکه بعدکوتر،تخمک در خوب داشتم حتی دو تا سه تخمک بالغ هرماه داشتم.تااینکه دیگه دکترامتوسل به لتروزول شدن تاتخمک داشته باشم.بالتروزول هم خوب تخمک گذاری داشتم. اما دیگه آخرای تابستون۹۳دیگه تخمک گذاری هم نداشتم وپلی کیستیک برگشت.ما رفتیم بهترین آزمایشگاه کرج آزمایش اسپرم دادیم،همه چی عالی بود....وهمسرمحترم مشکلی نداشت.....تاحدی که دکتر معروف شهرکرج دکترمحمدحسین محتسبی ما ر از مطبش انداخت بیرون وگفت شمامشکلی ندارین وبچه دارمیشین،

مابامرکزناباروری رویش کرج اتفاقی آشنا شدیم .رفتیم مرکز ،آزمایش ها ر از جدید آزمون گرفتن.من که همون تنبلی تخمدان داشتم....ولی متاسفانه همسرم آزمایش خوب نبود وبهمون گفتن مستقیم آی وی اف.

سرت ر درد نیاورم عزیزم.اگه کوتر کردی وتخمک گذاری داشتی بعدش وباردارشدی مطمئن باش که شوهرت هم ضعیفه وحتما آزمایشش ر تو مرکز ناباروری بدین تا مثل ما وقتتون نگذره....

حتما تا وضعیت پلی کیستیک برنگشته تو اولین پری برو یه آیوآی بکن حداقل.زمان برای شمایی که کوترکردی مهپهمهمه ،نذارپلی کیستیک بودنت برگرده چون برمیگردم واگه برگرده معمولا کیفیت تخمک هات کم میشه.وتخمک هات بی کیفیت میشن.نمیخوام بترسونمت ولی کاش یکی بلافاصله بعدکوترم این حرفها ر به من میزد.

من سه بار انتقال جنین دادم ومنفی شدم ودر نهایت باهمت خودم وانجام آزمایشهای تکمیلی ایمنی 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

من سه بار انتقال جنین دادم ومنفی شدم ودر نهایت باهمت خودم وانجام آزمایشهای تکمیلی ایمنی وانعقادی،فهمیدم غلظت خون شدید دارم.وباعث منف شدن خانه.

بهت پیشنهاد میکنم وقتت ر بالتروزول ازدست نده،نذارمثل من ده سالمنتظربمونی......حتما برو مرکز ناباروری وحتما آزمایشهای تکمیلی ایمنی وانعقادی ر بده،لیست آزمایشها ر تورک آنا جان دارن،بخوای برات میذارن.تا مشکل اساسی رو شه و زود جواب بگیری 

وان شاالله امسال سال مامان بابا شدنتون باشه وکامتون شیرین شه به پاقدم کاکل زری تون 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.