2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم خوبم گلم. .لکه بینی دارم..ولی سپردم بخدا دیگه. اون فکرا تقصیر شیطونه 😈محلش نذار. .انرژیی ودید ...

مواظب خودت باش عزیزم برای ماهایی که میکرو میکنیم لک بینی طبیعی هست ..استراحت داشته باش خدا خودش نگهدارتون باشع🌹😍🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنتون سلامت باشه گلم انشاالله به زودی زود خدا دامنتو سبز میکنه توکل به خدا

ممنون عزیزم..انشاالله

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم همون مهره ایشالله.... داداشی داره میاد..... دردونه هات چطورن خوبن؟

سلام آنا جون 

چطوری ؟ کوچولوهات چطوره؟ خدا قوت . حسابی سرت شلوغ شده . انشالله همیشه سلامت و شاد باشی.

یه سوال : دوستم ۶ اسفند شروع پریودی اش بوده. الان آز خون بتاش ۶۰ شده ، به نظر بارداره ؟ یا روی مرز است ؟

دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ...

مبارکههههههههههههه ،مبارکهههههههههه‍ههههههههههههههههه

خیلیییییئییییییی خیلیییییئییییییی تبریک میگم.ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مبارکه زین جان 😍خیییلی خوشحاااااال شدم  یعنی خدا بهت گفته عزیزم آندومتر وتخمک واسپرم و...همه ...

خیلی ممنونتم گلم . الهی برای همه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ای جانم عزیزم مبارکه خداروشکرررررر خیلی برات خوشحال شدم

خیلی ممنونتم گلم . برام دعا کنین خیلی میترسم . دعا کن ک ب قلب برسه و یکشنبه تیترم بالا بره . همچنین آرزوی قلبی برا شما

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مبارکه....الهی شکر.....₩خیلی خوشحال شدم زین جان.. اون برآمدگی هم عیب نداره منم چند روز پیش شدم ا ...

ممنونتم . اللهی این بار برا شما . دعام کن گلم

راستی مگه مطب رستمی بازه؟

ن گلم بسته هستش و باز نیست ب دکتر مددی زنگ زدم گفتش ک تیتر رو تکرار کن 

مبارکههههههههههههه ،مبارکهههههههههه‍ههههههههههههههههه خیلیییییئییییییی خیلیییییئییییییی تبریک ...

خیلی ممنونتم گلم . ان شالله برا خودتون . برام دعا کن ک ب قلب برسه و تشکیل بشه

خیلی ممنونتم گلم . ان شالله برا خودتون . برام دعا کن ک ب قلب برسه و تشکیل بشه

دعای من فراتراز تشکیل قلبه.ان شاالله هشت ماه دیگه به سلامتی بغلش کنین،قلبش براتن ۱۲۰سال بزنه ان شاالله بچه بعدی رهم بلافاصله بامعجزه حامله شی وسرسفره تون شلوغ شه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.