2777
2789
عنوان

من باز یه خواب عجیبی دیدم🤦‍♀️

58 بازدید | 10 پست

توی خواب دیدم که رفتم داخل یه مغازه ولی از اونجا خرید نکردم ، صاحب مغازه یه پسر قد بلند و خوش مشرب و مهربان بود . بهش گفتم نمیخوام از مغازت دست خالی برم بیرون بهم شکلات بده ، اونم دستشو کرد توی جیبش و با لبخند چهار تا گز بهم داد ، از صبح که بیدار شدم درگیرشم تعبیر درستم پیدا نمیکنم🫠🤐

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متاهلم چن روز پیش خواب دیدم با ماشین شوهرم رفته بودم دور بزنم بعد تو ی کوچه ماشینم خراب شد ی پسر خیلی خوب و مهربون بود اومد کمکم بعد من همش نگران بودم شوهرم بفهمه عصبانی میشه ماشینو خراب کردم اون میگفت چطور شوهرت دلش میاد با تو بد باشه...بعد بیدارشدم ی حس عجیبی داشتم تو خواب عاشقش شده بودم

من متاهلم چن روز پیش خواب دیدم با ماشین شوهرم رفته بودم دور بزنم بعد تو ی کوچه ماشینم خراب شد ی پسر ...

منم دقیقا همچین حسی رو دارم 

دیدی مثلا شاعرای قدیم معشوقه رو چطوری وصف میکردن؟ قد رعنا و چهارشونه و از این چیزا ، این پسری که من دیدم عینا خود اینا بود

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

منم دقیقا همچین حسی رو دارم دیدی مثلا شاعرای قدیم معشوقه رو چطوری وصف میکردن؟ قد رعنا و چهارشونه و ا ...

پسری ک من دیدمم مرد بود ی مرد واقعی  بعد اینقد دلسوز بود  برعکس سوهرم ک اگه بزنم ماشینو خراب کنم فک کنم طلاقم بده