2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
عزیزم.خیلی ناراحت شدم برات...ترانه جونم ولی با روحیه ای ک من ازت میشناسم میدونم ک ناامید نمیشیی توکل ...

مرسی عزیز دلم😍😘حتما صلاحمون نبوده بازم تلاش میکنیم توکل به خدا😍مرسی از دلگرمیت عزیزم 😊 

مرسی عزیز دلم😍😘حتما صلاحمون نبوده بازم تلاش میکنیم توکل به خدا😍مرسی از دلگرمیت عزیزم 😊 

افرین دختر خوب..اخه جوجت ناز داره مگه نمیدونی باید حسابی نازش بخری تا بییاد😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من پست قبل رو تصمیم دارم برا نی نی یارها مجدد بفرستم....  الان قفله صبح چک میکنم اگ ...

انا جون من بعد از 3روز بتا تکرار کردم شده 5130بنظرتون خوبه؟قبلی 1043بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها جنینام بلاست بودن ولی یادتونه اسپرم شوهرم صفر بود که رسید به ۳ میلیون؟ممکنه به خاطر این منفی شده باشم؟یا اگه به خاطر ضعف اسپرم باشه بلاست نمیشه؟

Dfi رو ما چک نکردیم چون اصلا اسپرم نداشت شوهرم اونموقه حالا کیفیت جنینارو از کجا بفهمم خوبه یا نه؟ 

بچه ها جنینام بلاست بودن ولی یادتونه اسپرم شوهرم صفر بود که رسید به ۳ میلیون؟ممکنه به خاطر این منفی ...

عزیزم.سری قبل برامنم بلاست بود گفتن کیفیت عالیه ولی منفی شد..اما این کییفیتی ک میگن معمولا ظاهری هست.چون ژنتیکش ک مشخص نیست..بعد هم تو جنین فریز داری الان دی اف ای هم بدردت نمیخوره گلم 

عزیزم.سری قبل برامنم بلاست بود گفتن کیفیت عالیه ولی منفی شد..اما این کییفیتی ک میگن معمولا ظاهری هست ...

همون میخواستم ببینم راهی نیست کیفیت جنینو تشخیص بدن هی بیخودی انتقال ندن،مثل PGD

میفهممت....  من بعضا سردردم پیوسته به یه هفته هم می‌کشید.....  فقط لحظه شماری میکردم یه ...

اگه منظورتون آ اس آ دارم شبا موقع خواب میخورم معدمو خیلی اذیت میکنه آنوکسا هم دارم 

دقیقا منم صبح با سردرد پا میشم

همون میخواستم ببینم راهی نیست کیفیت جنینو تشخیص بدن هی بیخودی انتقال ندن،مثل PGD

فقط با پی جی دی مییشه تشخیص داد.حالا بذار انا جون بیاد باهاس مشورت کن

۲۹ بهمن انتقال دادم.دو روز دیگه تو هشت هفته میرم.

عزیزممم واقعا خیلی خوشحال شدم برات ان شالله بخیرخوشی بغل بگیری🙏🏻🌹😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه..پروژسترون داشتم

رویا جان عزیزم واقعا متاسف شدم 😞 از خدای بزرگ میخوام هرچی ازش میخوای بهت بده و بزودی دامنت سبز بشه🙏🏻🌹

سلام به همگی💙آزمایش دادم منفی بود اینبارهم خدا صلاح ندونست که مادر بشم، بعد اون عمل سخت فکر میکردم ...

خوشحالم که ناامید نیستی خودش یک قدم بزرگیه برای جلو رفتن عزیزم قوی باش قول میدم بهت به مراد دلت میرسی🙏🏻🌸🌹

بچه ها منم منفی شدم😕

نمیدونم چی بگم واقعا😞انگار خودم منفی شدم ولی با روحیه شادی که داری به هدفت میرسی 🙏🏻🌹برات بهترین هارو ارزومیکنم گلم