2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
عزیزم مسکن نخور.....  سردرد بارداری بستگی به فرد داره مثلا بعضیا میبندن....  بعضیا چشاشو ...

دستت درد نکنه عزيزم واقعا عذاب آوره آبلیمو و دارچین و دستمال که هیچ کدوم اثر نداشت فقط تاریکی یه کم خوبه که نمیشه همش تاریک کنم کلا 24 درد داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها یه سوال دارم من گاهی وقتا ساعت ۸ که پامیشم شیافمو میذارم انقد گیج و خوابالودم که حوصله ...

عزيزم من هم دفعه قبل و همينطور الان مثل شما هستم ، اصلا اگر صبح زود بيدار بشم بدتر حالم بد ميشه حاضرم بخوابم ولي چيزي نخورم ولي ديگه وقتي بيدار ميشم ميخورم ، مامان من هم هميشه دعوام ميكنه سر اين موضوع ، بيشتر به خودمون آسيب ميرسه تا جنين ولي وقتهايي كه بيداري حتما به خودت برس عزيزم 

دستت درد نکنه عزيزم واقعا عذاب آوره آبلیمو و دارچین و دستمال که هیچ کدوم اثر نداشت فقط تاریکی یه کم ...

چاره ای نیست باید تحمل کرد.... 

برا من بعد 4 ماه بهتر شد.... 

عزیزم آب زیاد بخور.... 

استامینفنم نخور چون یکی دو روز نیست باعث بیش فعالی میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یکی از دوستام که بتاش مثل من بود میگفت اوایل که رفته سونو دکتر گفته یه ساک میبینم.اما هفته ی ...

ولي سونوگرافي ها خيليهاشون باز هستن ، من امروز كه داشتم دنبال جايي براي اكوي قلب جنين ميگشتم اكثر سونوگرافي ها باز بودن ، دكتر من هم امروز بود من رفتم پيشش يك روز توي عيد هميشه هست .

چاره ای نیست باید تحمل کرد....  برا من بعد 4 ماه بهتر شد....  عزیزم آب زیاد بخور....&nbs ...

توکل به خدا 3 روز تمام تحمل کردم تا پرسیدم هنوزم قرص نخوردم اصلا خدا خودش کمک کنه چون جوریه که نمیتونم چشامو باز کنم 

واقعا از بابت پاسخ گویی و وقتی که میذاری ممنونم عزيزم انشالله که همیشه شاد و سلامت باشید

عزيزم من هم دفعه قبل و همينطور الان مثل شما هستم ، اصلا اگر صبح زود بيدار بشم بدتر حالم بد ميشه حاضر ...

اخی عزیزم

اره منم همینطوری ام.البته هروقت بیدار میشم یه چیزی به عنوان صبحانه میخورم.اما از شب تا فردا ظهرش معدم خالیه تقریبا.مامانم هی میگه قدیمیا میگفتن بچه فلان میشه.بچه رشد نمیکنه...منم بهش میگم بخدا ربطی نداره ولی سعی میکنم از فردا زودتر بیدار شم

مرسی مامان خانم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ولي سونوگرافي ها خيليهاشون باز هستن ، من امروز كه داشتم دنبال جايي براي اكوي قلب جنين ميگشتم اكثر سو ...

عزیزم اونجاها شاید.بالاخره تهران یه عالمه سونوگرافی داره.ما اینجا دوتا سونوگرافی داریم همش😂😂😂اونم قربونشون برم از ۲۷ اسفند رفتن مسافرت معلوم هم نیست کی برگردن.از چندنفر پرسیدم گفتن برنگشتن احتمالا ۱۷ اینا برمیگردن.ولی خودمم فردا زنگ میزنم شانسمو امتحان میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم بستگی به شرایط داره......  و روش سقطتون.....

اناجون من با دارو سقط کردم ،،،تا سقط شد رفتم سونو گرفتم گفت ۱۱میلی متر ازش مونده که زیاد نیست وتا اومدم خونه اونم دفع شد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم برا من اگه اشتباه نکنم بعد سونوی قلب شروع کردن.... 

اره اکثر دوستامم میگن بعد سونوی قلب.اما سونوی قلب من داره می افته هفته ی نه و حتی شاید ۱۰ اینا.ایرادی نداره انا جونم؟اخه دکترا رفتن مسافرت هیچکدومشون در دسترس نیستن.میگم شاید ویتامین برای نی نیم لازم باشه اما مجبورم صبر کنم دیگه

عزيزم به من گفته بودن بعد از دو پريود بعد از سقط ميتونم برم براي انتقال جنين ولي من بعد از همون اولي ...

خداروشکر عزیزم که نتیجه گرفتی انشالله به سلامتی  بغلش بگیری،،،ماهم دعا کن،،،راستش من همدان رفتم انتقال دادم که ازمایشم مثبت شد ولی تو دوماهگی رشدش متوقف شد حالا میخام بقیه جنینامو انتقال بدم بیمارستان صارم تهران،،،،بنظرتون میشه انتقال داد شهر دیگه ای؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خداروشکر عزیزم که نتیجه گرفتی انشالله به سلامتی  بغلش بگیری،،،ماهم دعا کن،،،راستش من همدان رفتم ...

ممنونم عزيزم ، ان شا الله شما هم به زودي نتيجه ميگيري . اگر دو تا مركز قبول كنن ميشه ولي يكي از دوستهاي من توي يكي از تاپيكها از تهران انتقال داد شهر خودشون ولي ظاهرا وقتي از فريز در اومده بودن كيفيت جنينهاش مثل اينكه ديگه مثل قبل نبوده حالا شما هم قشنگ تحقيق كن بعد اين كار رو انجام بده .

عزيزم فكر نكنم يكي دو هفته اتفاق خاصي بيفته فقط اسيد فوليكت رو بخور حتما .

ممنون گلم.اره فولیک اسیدو که هرشب میخورم.چی بگم والا.ماهم اسیر شدیم با این امکانات