2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم نمیدونم درسته با نه ولی من اون زمان یه جایی خودم کته طبعش گرم‌تر از دمیه منم برنج رو کته درست ...

اره اناجونم خودمم اینو توی یه جزوه ی طب سنتی خوندم.درسته عزیزم

ممنونم از راهنماییات مهربونترین💚💚💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم عزیزم اگه شماره ازشون داری ۲تاشونو میدین بهم  من حتما میرم پیششون اره تهرانم و مشکلی ند ...

عزیزم را حله که آنکولوژم گفتم که بیمارستان تریتا هست از 118 شماره بیمارستان رو پیدا کن ازش وقت بگیر.... 

مر یم هم که ایمونولوژه ابن سینا کار میکنه 23519 زنگ بزن ازش وقت بگیر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببین صادقانه بگم البته اگه اشتباه نباشه.....  تغذیت بیشتر برا خودته وگرنه جنین هر چی بخو ...

حق با شماست انا جونم.سعی میکنم بیشتر به خودم برسم‌از این بابت😙

امشب برای اولین بار بعد سه‌چهار ماه پیتزا خونگی خوردم😆البته پیتزای قارچ و مرغ .پنیرشم کم زدم

جاتون خالی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انا جونم من اصلا نمیتونم آب زیاد بخورم.با قرصامم که میخورم حالت تهوع بهم دست میده،آب میوه طبیعی بخور ...

عزیزم کلا مایعات خوبه حالا آب میوه هم خوردی خوبه به هر حال مایعات بدنت باید تامین بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من رفتم دستشویی ترشحات قهوه ای داشتم وای نمخام نگران بشم چون میدونم اکثرتون داشتین..ولی ...

انشالله خیره عزیزم..... 

نگران نباش فقط استراحت رو بیشتر کن و اگه بیشتر شد تماش بگیر شاید پروژسترونو بیشتر کنن..... 

بچه ها یکی از دوستام که بتاش مثل من بود میگفت اوایل که رفته سونو دکتر گفته یه ساک میبینم.اما هفته ی ...

عزیزم برا من اگه اشتباه نکنم بعد سونوی قلب شروع کردن.... 

سلام به همگی💙آزمایش دادم منفی بود اینبارهم خدا صلاح ندونست که مادر بشم، بعد اون عمل سخت فکر میکردم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله به زودی خدا واست جبران میکنه..... 

سلام خانمای گل،،،تا چند ماه بعداز سقط میشه دوباره اقدام گرفت واسه ای وی اف؟؟

عزیزم بستگی به شرایط داره...... 

و روش سقطتون..... 

دوستان سلام  من 3 روزه خیلی نافرم سردرد دارم جوری که از سردرد حالت تهوع میگیرم خواهشا راهنمایی ...

عزیزم مسکن نخور..... 

سردرد بارداری بستگی به فرد داره مثلا بعضیا میبندن.... 

بعضیا چشاشونو میبندن و تاریکی تسکین میده..... 

بعضیا یخ میذارن رو شقیقه و پس گردن و.... 

بعضیا گرم میکنن..... 

بعضیا زنجفیل میمالن رو پیشونی و.... 

بعضیا دارچین..... 

خلاصه ی کی یکی امتحان کن ببین برا تو کدوم جواب میده.... 

حق با شماست انا جونم.سعی میکنم بیشتر به خودم برسم‌از این بابت😙 امشب برای اولین بار بعد سه‌چهار ماه ...

نوش جونت.... 

عزیزم فکر کنم صدری انجام می‌داد ولی مطمئن نیستم.....  وقت گرفتنم فکر کنم اگه مثل سونوهاش باشه ...

ممنونم آنا جون ، ميخواستم يه طوري بشه توي عيد برم چون بعد از عيد مجبورم دو هفته برم سر كار گفتم كارهام رو انجام داده باشم ولي چند جا رو پرس و جو كردم يا تو عيد نبودن يا وقت نداشتن ، ديگه همينجا كرج براي ١٨ فروردين وقت گرفتم .

ممنونم آنا جون ، ميخواستم يه طوري بشه توي عيد برم چون بعد از عيد مجبورم دو هفته برم سر كار گفتم كاره ...

به سلامتی..... 

نه برا عید جای معتبر نمیشناسم.... 

عزیزم را حله که آنکولوژم گفتم که بیمارستان تریتا هست از 118 شماره بیمارستان رو پیدا کن ازش وقت بگیر. ...

ممنونم مهربون🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانمای گل،،،تا چند ماه بعداز سقط میشه دوباره اقدام گرفت واسه ای وی اف؟؟

عزيزم به من گفته بودن بعد از دو پريود بعد از سقط ميتونم برم براي انتقال جنين ولي من بعد از همون اولين پريود بعد از سقط رفتم دنبالش كه اگر آزمايشي چيزي لازم هست برام بنويسن كه ديگه خورد به اسفند و تعطيلات عيد و بعدش هم يك بار آي يو آي انجام دادم و يك بار انتقالم به خاطر ضخامت آندومتر كنسل شد و عملا ٧ ماه بعدش انتقال دادم كه خدا رو شكر نتيجه هم گرفتم ، ان شا الله شما هم بگذار يه كم بدنت آمادگي بيشتري پيدا كنه دو سه ماه ديگه دوباره اقدام كن ، انشا الله كه اين بار نتيجه ميگيري عزيزم .